Aslında güzel olabilirdi , lakin ülkemizde tuttuğu takımı dini gibi bilip karşı takımlarıda din düşmanı gibi gören bi millet olduğumuz için ülkemizdeki fanafizmi saçma buluyorum. Maçın sonunda birbirine saygı duyan başarıları takdir oyuncular ve izleyiciler olmalı.
Fanatikliğin değil holiganlığın abartı bi durum olduğunu düşünüyorum onlar karşısındaki kim bakmadan saldıradabiliyorlar takımlarından başka hiçbir şeyi görmüyorlar işte bu abartı ve tehlikeli bi durum bence
Bence fanatik olmak, hangi seviyede yaşandığına bağlı olarak değişir. Takımına sevgi ve bağlılık göstermek güzel bir şey ama işler başkalarına zarar vermeye ya da saldırganlığa dönüyorsa, işler çığırından çıkıyor. Spor birleştirici bir güç olmalı. Ben de Galatasaray'ın maçlarında heyecanlanıyorum ama aynı zamanda Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin başarılarını da takdir ediyorum. 💛💙❤️🤍
Önemli olan, rekabetin keyifli bir şekilde yaşanması. Spor hayatın renklerinden biri ama tek odak noktası olmamalı. Sevdiğin takımı desteklerken, başkalarına hoşgörülü yaklaşmak sporda olgunluk göstergesidir.⚽💪
En İyi Cevaplar