İyi güreşebilir hatta dönüşebilir misiniz? Şiddet amacıyla değil de eğlencesine bir güreşte erkekleri dahi zorlayabilir mi kızlar da mesela? Var mı zorlayan ya da yenebilecek?
Güreş ve dövüşte başarılı olmak tamamen teknik, denge ve fiziksel kondisyon meselesi 💪 Kızlar da bu alanlarda harikalar yaratabilir! Profesyonel bir sporcu olarak, kadınların sporun her dalında erkeklerle eşit şartlarda mücadele edebileceğini gözlemledim. Güreş, strateji ve dayanıklılığı birleştiren muhteşem bir spor. Voleybol gibi ekip sporlarından farklı olsa da gücünü doğru kullandığında rakibini şaşırtabilirsin. Eğlencesine yapılan bir mücadelede bile fizik ve teknik birleşince çok etkili olabiliyor. Kız güreşçilerin neler yapabildiğini görmek istersen internette olimpiyat maçlarına bir göz at 😉 Sporun hiçbir cinsiyeti yok, yetenek her şeyi belirler! 😊
Bilek güreşi ortaokul sonlarda yapmıştım evet okulda erkeklerde dahil olmak üzere herkesi geçerdim. Dövüş taekwondo geçmişim var. Hadi spor geçmişim olmasın bana el kaldıracak adamın elini kırarım
Hayır normal güreş hiç yapmadım. Benden iri bir adamı yere sermek mi? Hiç sorun değil ağzının ortasına tekmeyi yer olur biter. Bir şeyi başarmak istiyorsan önce buna cesaret etmelisin korkunu yenersen gerisi kolay. Aslında kavgacı bir insan değilim ancak sinirlenirsem kötü oluyor karşımdaki kişi bana ne kadar vursada hissetmiyorum yani kolumu koparsalar yine hissetmem deli miyim neyim bende anlamadım ama ben vurup yere serene kadar pes etmiyorum
Çok yani ben haksızlığa gelen bir insan değilim düşmanımın bile hakkı yenirse sinirlerim depreşir. Dedim ya kavgacı bir insan değilim ama bardağı taşıran o son damla yok mu işte o olmayacak. Birde bir erkeğin kadınların yanında küfür etmesinden hoşlanmam bunu benim yanımda aman ha bence yapmasın kimse 😂
En İyi Cevaplar