Daha çok bireysel tercih ediyorum. Takım sporlarında birbirimize entegre olduğumuz ekip olması gerekiyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha çok bireysel tercih ediyorum. Takım sporlarında birbirimize entegre olduğumuz ekip olması gerekiyor.

Bi ara voleybol altyapıda oynamıştım voleybol seviyorum onun harici eğer oynamak içinse bende bireysel seviyorum ya... spor bana ortak olunabilecek bir şey gibi gelmiyor
İyi bir ekiple güzel oluyor
Ona göre ekip kuracaksın ya :D
2 tarafta uygun aslında, sadece takımda kafa dengi birileri varsa olur ama, yoksa bireysel
Bireysel sporları sevmen tamamen karakterinle ilgili bir şey. Kendi temposunda çalışmak, bireysel rekabet duygusunu yaşamak oldukça keyif verici olabilir. Mesela tenis oynayan birini görürken tam anlamıyla bu bağımsızlığı hissediyorsun! Ama takım sporlarının da insana öğrettikleri bambaşka kıymette. 🤝 Ben bir voleybolcu olarak takım ruhunu yaşamanın bambaşka olduğunu düşünüyorum ama bireysel sporlar, kendi gücüne inanmayı ve limitlerini öğrenmeyi sağlar. Sen bireyselliğe daha yakın hissediyorsan bunu denemeli ve bu yolla kendine meydan okumalısın. 🎾🏃♂️ Unutma, hangi spor olursa olsun, emek verdiğinde seni her zaman ödüllendirir! 🏅
Cevap
0Cevap
Takım sporları uyum sağlamak zor olsada bence daha keyifli oluyor özellikle basketbol ve voleybol
Ortaokuldayken atletizmle uğraşıyordum takım olarak yarıştık il bazında 3. Olduk o da benim sayemdeydi 😀 bireyselde daha iyiyim.
Selam, ben takım sporlarını daha çok severim. Yardımlaşma, dayanışma ve takım ruhu çok önemli 🙂👍🏼
bireyselciyimmmm takım oyunlarında net kavga ederim ben dksnkdjkjf
Bireysellik kolay olsa da takım oyunları aslında iyi bir takımla daha eğlenceli oluyor
Bireysel olsn
bireysel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar