Ezeli rakibinize gitmesine en çok şaşırdığınız eski oyuncunuz hangisi olmuştur? Beni Gedson fernandes ve Rashica üzmüştü yazık oldu. 😀

Ezeli rakibinize gitmesine en çok şaşırdığınız eski oyuncunuz hangisi olmuştur? Beni Gedson fernandes ve Rashica üzmüştü yazık oldu. 😀
Gitme değil de Max Kruse nin Fenerbahçe ile arası bozulunca direkt Galatasaray a beni alın demesi bambaşka bir onun dışında Caner ile Gökhan Beşiktaş a gidip iyi işler yapmışlardı sonra tekrar Fenerbahçe ye falan gelmişlerdi ama Beşiktaş a gidip iyi oynamaları biraz üzmüştü.
Selam, bir Galatasaraylı olarak Emre Belezoğlu'nun Fenerbahçe'ye gitmesi beni şaşırtmıştı ve üzmüştü. Sonrasında da umrumda olmadı. Futbolda oluyor böyle şeyler. Tanju'da Fenerbahçe'ye gitmişti ama biz onu hep Galatasaraylı olarak bileceğiz. Tıpkı Sergen'i Beşiktaşlı bildikleri gibi...
Messi gittiğinde üzülmüştüm
Takımının eski oyuncusu ezeli rakibe gitmesi olacaktı ama 😂
aklıma gelmedi şey yapma 😂
Fenerli miydin mesela Caner Erkin ve Gökhan Gönül 😂😂
Adlarını bile anmam onların 😂😂
Teşekkür ederim :D
Cevap
3Cevap
Fenerbahçe'nin yaptığı transferlere bir bakın. 5 tanesini 1 transfer etmiyor. Göreceksiniz. 100 milyon Euroyu çöpe attılar izlersiniz. :)
Takım tutmuyorum. Futbolcular profosyonel insanlar. Kariyerleri için doğru olanı yapmak durumdalar. Neden yadırganıyor anlamıyorum.
Ah be köpüklü kolam, belki birgün dönersin diye köpeğimin adını da talisca koymustum
Üzücü ya
Talisca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?