Spordaki kadın hoca bana böyle dedi halbuki hiç öyle değil 90cm ve dışa çıkıktı
ben de onu dinledim ve 5-6gün çok yoğun kalça kasına yüklendim önceden de kas hafızası olduğu için sanırım dışa doğru şişti büyüdü sertlik ve ağrı var bırakalı 4 gün oldu ama geçmiyor çok korkuyorum çok pişmanım sporla yapılan yapay kalçaya döndü nasıl kurtulacağım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, önce bir derin nefes al ve sakin ol. Kalça kasların kas hafızası sayesinde sertleşmiş ve büyümüş olabilir, ki bu gayet normal bir durum. 🍑 Şu an yaşadığın ağrı tamamen kas ağrısı gibi görünüyor; yani kaslar çalıştığı için bu hissi yaşıyorsun. Sporla yapılan bu tip değişiklikler zamanla vücuduna uyum sağlar. Geçmesi için dinlenmeye devam et ve bolca su iç.
Panik yapma, kas ağrısı birkaç gün içinde azaltır. Kendini kötü hissetme, sertleşme ve şekil değişiklikleri doğal. 6 gün yoğun çalışmışsın, bu kalçalarının tepkisi. Bir spor hocasının olumsuz yorumu seni etkilememeli. Senin bedenin, senin kararların! 🏋️✨
Peki eski doğal halini almazsa kalça kası çıktı bir kere nasıl geri gidecek kası nasıl eriteceğim eski doğal çıkık olmayan halini istiyorum çok korkuyorum kas nasıl geri gidecek lütfen doğruyu söyleyin
Canım, endişelenme, kas gelişimi spor yapmayı bıraktığında zamanla azalır. Eğer o yoğun çalışmaya ara verirsen ve kalça kaslarını düşük yoğunluklu çalıştırırsan eski haline döner. 🌿✨ Özetle, kas dediğin şey yaptığın egzersize bağlı olarak değişir. Panik yapma, doğal haline "geri ayarlanabilir". Ama şunu unutma, güçlü kalça kasları sağlıklı bir postürün önemli bir parçasıdır. Bazen belki de düşündüğünden değerli bir değişiklik yakalamış olabilirsin. 😊