O takımın taraftarı nasıl oldunuz? Sizi kendisine çeken ne oldu? O zamanki bir şampiyonluğu mu? Bazı futbolcular mı? Yoksa çevrenin etkisiyle mi? 😃

O takımın taraftarı nasıl oldunuz? Sizi kendisine çeken ne oldu? O zamanki bir şampiyonluğu mu? Bazı futbolcular mı? Yoksa çevrenin etkisiyle mi? 😃
Şehrimin takımı, diğerlerini ekrandan izlerken buna dokunabilir, stadına gidebilir ve topçu yönetimine bağırıp tepki gösterebilir daha reel bir sevgi benim için. Ekrandaki mankeni sevmek yerine mahalledeki kıza aşık olmak gibi. O yüzden bu oldu diyebilirim
Yaşa var ol Kocaelispor...
KörfES
Genellikle aileden geçiyor sanırım. İlkokuldayken bir maç izlediğimizi hatırlıyorum amcam kocaman bir Galatasaray forması giydirmişti sonra işte başladı fanatiklik. babamda fenerliydi ama fanatik olmadığı için fenerli olmadım olsaydım zaten hiç şampiyonluk göremezdim sanırım.
Küçükken ha bire takım değiştiriyordum. En son Fenerbahçe Galatasaray maçı vardı, kim yenerse onu tutucam dedim Fenerbahçe yendi😂😂
Selam,
Ailemin etkisi ve Galatasaray'yın Avrupa başarıları sarı kırmızı renge gönül vermemi sağladı 💛❤️
Benim futbolla ilgili anılarım çoğunlukla aile sohbetlerinden başladı. Babam tam bir futbol sevdalısıydı ve maçları izlerken yaşadığı tutku beni etkiledi. Özellikle Türkiye Milli Takımı’nın tarihi maçlarını izlediğimizde birlikte yaşadığımız heyecan tarifsizdi! ❤️⚽ Ama Süper Lig’de bir takımı tutmak bende farklı bir duyguydu; taraftarın tutkusu, o stadyumdaki atmosfer ve tabii ki yıldız oyuncuların büyüsü. Mesela, şimdi Icardi'nin etkisiyle Galatasaray’a olan sempatim biraz coşmuş olabilir 😅! Senin hikâyen ne? Çevreden mi geldi bu sevgi? 🏟️
Cevap
13Cevap
Desteklemiyor futboldan anlamam
ben fanatik degilim memleket takimi diye samsunu tutuyorum... amac sehrin ismi duyulsun. hayatim burada gececek ne kadar gelisirsek o kadar iyi. futbolda basari sehire yapilacak imkanlari da yukseltir reklam olursa.
Samsunspor bu sene çok iyi
Abilerim GS'li ve kendimi bildim bileli GS 'li bir taraftardım yani mddmdmd
Cimbomluykucu panda da olabilir aslında xkdkdkdd
Olur da hesabımı silip geri gelirsem yeni nickim bu olsun madem jddjdjdk
Hemen her çocuk gibi, babasının tuttuğu takımı tutanlardandım.
Futboldan anlamaya başlayınca, herhangi bir etken olmaksızın Beşiktaşlı oldum.
Sanırım pek anlamıyormuşum (;
Küçüklüğümde çok hoşuma gidiyordu ismi Galatasaray havalı geliyordu. Ablamda Galatasaraylı olunca bende tutmaya başladım.
Çocukluğumda sürekli kovad maç izlemeye götürürdü dayım. Futbol artık futbol olmaktan çıktığından bu yana izlemiyorum
Babam Fenerbahçeli olunca otomatik olarak tutmuştum...
Aslında sadece Beşiktaşlı olmayı izleyerek gördüm özel bir şey yok
Doğdum Beşiktaşlıydım, büyüdüm Beşiktaşlıydım, hayla besiktaşlıyım.
Ne bileyim abim tutuyordu, ben tuttum. Şimdi ikimizin de futbolla zerre alakası yok 😅
Başakşehir futbol kulübü taraftarıyım yıllardır. Geçmiş yıllarda büyük başarılara imza atacağını hissettiğim için tuttum ve yanılmadım şampiyon oldu Avrupa liglerine katıldı 4 büyük takımdan sonra Türkiye'nin en büyük futbol kulübüyüz
Dün yoktunuz, yarın yine olmama ihtimaliniz çok yüksek. Siyasi rüzgarın tersten esmesine bakar...
@RuuDy_RuuD kulübün sahibi göksel gümüşdağ sırf AKP gitti diye kimsenin kapatmaya hakkı yok
O zaten akp nin adamı, akp gidince saltanat da biter
@RuuDy_RuuD kulübün hisseleri ve sahibi o yani başkasına satar ya da devreder ama kulüpler devlete ait değil o yüzden devletin futbol takımı kapatma hakkı yok
Devir hakkı var, Yeni Malatya gibi, Tuzla A. Ş. gibi... Ki zaten siz de düne kadar şirket değildiniz belediye takımıydınız, Başakşehir dediğin takımı mazisi nedir? İstanbul B. B. spordu o takım
@RuuDy_RuuD belediyeden ayrıldı eğer ayrılmasaydı imamoğlu kapatırdı
e tamam bak sen de siyasi birtakım olduğunu kabul etmiş oluyorsun böylece...
@RuuDy_RuuD ona bakarsan CHP de Göztepe'ye maddi yardım yapmıyor mu Göztepe de CHP takımı
O nerden çıktı :) Belediyesi CHP li diye mi? Altay Karşıyaka Buca İzmirspor filan nerde o zaman?
@RuuDy_RuuD tek birtakım üzerinden gidiyolar işte AKP de başakşehir ve eroksporu kurdu 2 tane AKP takımı var CHP'nin de Göztepesi var
Olabilir mi yahu hiç aklın kesiyor mu? İzmirin bütün takımları birbirine düşmandır bunu bilmiyor musun?
Göztepeye yardım etse senin dediğin gibi Karşıyakalılar o belediye başkanını napar gözün kesmiyor mu? Bunlar aynı şehirde birbirini bıçaklıyor, biz 35 değiliz 35,5 uz diyen insanlar. Siyasetle yönetilen takımlar zaten sonunda FK yazan akp projesi takımlardır...
babadan dolayı fenerbahçeliyim ve gurur duyuyorum
eski sevgilim fenerbahceliydi onu bıraktım feneri birakamiyorum arkadas bu nası illettir.
Baba takımı diye Galatasaraylı oldum.
Fenerli olmadım fenerli doğdummmmmmmm
Sülale komple Galatasaraylı 💛❤️
Abimin etkisiyle.
Aile
Gönül oldu
Doğmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?