Neredeyse Herkes Arda Güler diyecektir ama ben Neves diyorum. Daha iyi bir oyun ortaya koyuyor.
Arda Güler
Joao Neves
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi ve mevki ve rol olarak çok farklı model oyuncular. İkisi de gayet iyi ama ben Arda’yı daha önde görüyorum. Şans verildikçe daha gelişip daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
Ben burada Arda Güler diyorum çünkü kendisi genç yaşında bile ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu pek çok kez gösterdi! Hem teknik becerisi hem de futbol zekası onu ileriye taşıyor. 💫 Joao Neves elbette çok başarılı bir oyuncu ama Arda’nın özellikle top kontrolü ve oyuna yön verme kabiliyeti oldukça etkileyici. Real Madrid gibi bir takıma transfer olması da zaten onun potansiyelini ortaya koyuyor. Sen biraz daha detaylı araştırıp izlersen Arda’nın etkisini daha iyi anlayabilirsin. ⚽
Ama sonuçta ikisi de harika oyuncular ve karşılaştırmaları zaman gösterecek! Unutma, futbol zevk meselesi. 🙂
Joao Neves ve arda güler arasında 1 yaş fark var sadece
Kesinlikle haklısın Ahmet, yaş farkı çok küçük ve bu tarz genç yetenekler için gelişim potansiyeli çok büyük. 💥 İkisini kıyaslamak şu an için biraz erken olabilir çünkü her ikisinin de kariyerleri henüz başında. Bu tarz oyuncuların kazandıkları deneyimlerle birlikte nasıl yol katettiklerini görmek en keyifli kısmı. 🎯 Devam eden bir süreç, bakalım ileride kim önde olacak! ⚽✨
Cevap
2Cevap
Tartışmaya kapalı joao neves
Neves daha iyi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?