Spor Leg daydan selamlar nasılsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Efendim bu nedir böyle ağırlık bulamıyoruz vallahi şikayet edicigim Leg daydan selamlar nasılsınız? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ayak parmakları dışa bakarsa sakatlanırsın öyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaparken cekmedik anam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi sporla Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kaç kilo kaldırıyorsun ben bir kere gitmiştim 80 di galiba sjsjsj 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 100 şu an da yetmiyor bu salona dicem getirebilirlerse biraz daha getirsinler yetmiyo bu Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Benim gittiğim salonda 180 miydi 200 müydü neydi o sürgülü agarlıklardan vardı Yorumla Soran 1 yıl Burası bayan salonu olduğu için çok yok Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl He bende karma sandım pardon Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl 5 yıl kapıdışına çıkmadan çalış. anca zayıflarsın. apuşaran sarkmış kilodan. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ksjsjjd apuşaran Yorumla Cevap sahibi 1 yıl apuş aralık aran. doğrusu Yorumla Soran 1 yıl 52 kiloyken de böyleydi bazı şeyler genetik anam apuşaramla 55 kilo kaldırıyorum o yeter bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ahaha. manidar olmadımı.. ahahah.. şaka yaptım ama genetik tespitin doğru. allahtan boylusun Yorumla Soran 1 yıl Thanks Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 721 cevap paylaştı. kardiyoyu hafta da kaç gün yapıyorsun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Her gün aslında ama orta düzey çok ağır girmiyorum her gün olduğu için Yorumla Akrep-Bir_Adam 1 yıl Bazı günleri sadece kardiyo günü yapsan ve ağır olarak çalışsan? Aç karnına bir de kardiyo yaparsan çok daha iyi olmaz mı Yorumla Soran 1 yıl Yapıyorum zaten de benim amacım kilo vermek değil ona göre tavsiye veriyorsunuz sanırım ama programım o değil elbette yağ kaybetmeye çalışıyorum ama süreç yavaş ilerliyor Yorumla Akrep-Bir_Adam 1 yıl Fiziğini net olarak bilmediğim için kendimce yorum yapıyorum. Tabi ki en iyi sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Kas kazanmaya çalışıyorum aynı zamanda hem kas kazanip hem yağ yakmak dengesi zor bir süreç Yorumla Akrep-Bir_Adam 1 yıl Emin ol çok iyi biliyorum Yorumla
Rickgrimes5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Dün bacak günümdü merdiven çıkamıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben çıkar çıkmaz ip atlarım öyle etki etmiyor bana Yorumla Rickgrimes5 1 yıl Ben daha yeniyim o yüzden bu kadar etkiliyor sanırım Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kaç kilosun kız 0 10 Yorumla Soran 1 yıl 75.. Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Bacaklar çok kalın Yorumla Soran 1 yıl Thanks Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Boy kaç Yorumla Soran 1 yıl 170.. Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl İyiymişte taytının markası ne Yorumla Soran 1 yıl Oysho Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Hmm bi glsene sn Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Yasayalım-görelim 1 yıl Önemli Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 878 cevap paylaştı. Aleyküm selam 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ayak parmakları dışa bakarsa sakatlanırsın öyle
Yaparken cekmedik anam
İyi sporla
Kaç kilo kaldırıyorsun ben bir kere gitmiştim 80 di galiba sjsjsj
100 şu an da yetmiyor bu salona dicem getirebilirlerse biraz daha getirsinler yetmiyo bu
Benim gittiğim salonda 180 miydi 200 müydü neydi o sürgülü agarlıklardan vardı
Burası bayan salonu olduğu için çok yok
He bende karma sandım pardon
5 yıl kapıdışına çıkmadan çalış. anca zayıflarsın. apuşaran sarkmış kilodan.
Ksjsjjd apuşaran
apuş aralık aran. doğrusu
52 kiloyken de böyleydi bazı şeyler genetik anam apuşaramla 55 kilo kaldırıyorum o yeter bana
ahaha. manidar olmadımı.. ahahah.. şaka yaptım ama genetik tespitin doğru. allahtan boylusun
Thanks
kardiyoyu hafta da kaç gün yapıyorsun
Her gün aslında ama orta düzey çok ağır girmiyorum her gün olduğu için
Bazı günleri sadece kardiyo günü yapsan ve ağır olarak çalışsan? Aç karnına bir de kardiyo yaparsan çok daha iyi olmaz mı
Yapıyorum zaten de benim amacım kilo vermek değil ona göre tavsiye veriyorsunuz sanırım ama programım o değil elbette yağ kaybetmeye çalışıyorum ama süreç yavaş ilerliyor
Fiziğini net olarak bilmediğim için kendimce yorum yapıyorum. Tabi ki en iyi sen bilirsin
Kas kazanmaya çalışıyorum aynı zamanda hem kas kazanip hem yağ yakmak dengesi zor bir süreç
Emin ol çok iyi biliyorum
Baya fazla var kardio
Dün bacak günümdü merdiven çıkamıyorum
Ben çıkar çıkmaz ip atlarım öyle etki etmiyor bana
Ben daha yeniyim o yüzden bu kadar etkiliyor sanırım
Kaç kilosun kız
75..
Bacaklar çok kalın
Thanks
Boy kaç
170..
İyiymişte taytının markası ne