Hatayspor-Galatasaray
Beşiktaş-Samsunspor
Adana Demirspor-Fenerbahçe
Trabzonspor-Sivasspor
Beşiktaş-Samsunspor
Adana Demirspor-Fenerbahçe
Trabzonspor-Sivasspor
Gs maçı 1-1
Samsun 2-1 kazanır
Fenerbahçe 3-1 kazanır
Trabzon sivas 2-2
GS Hatay'ı ezer
gs nin hükmen dışında son 3 maçına baksana deplasmandaki:)
Galatasaray'ın hiç yenilgisi yokki. Nağmalup gidiyor. En son Kayseri'yi deplasmanda 5-1 yendi 😄
Galatasaray 1. sırada, Hatay ise 18. sırada 😄
hatay deplasmanlarından bahsediyorum yahu
Onu geç be, Hatay bu yıl bitmiş. Hatay daha Adana Demir'i yenemiyor. GS hayatta bu maçta puan kaybetmez.
1-1 bitecek yarın burada ol
Yarın buradayım. Üstelik geçen sene GS, Hatay'ı deplasmanda tam 3-0 yenmiş. Osimhen'i, Barış Alper'i, Yunus'u, Mertens'i nasıl durduracaklar bakalım 😄😄
Futboldan baya uzaksın belli ki :D Geçen sene Volkan demirel hataysporun başındaydı ve gs yi 2-1 yendi. o gördüğün 3-0 lık skor HÜKMEN... depremin olduğu sezon.
Geçen sene askerdeydim, takip edemedim. Telefon, bilgisayar, televizyon yoktu. Hiç farketmez, Hatay küme düşme mücadelesi veriyor, GS ise puan farkını açmaya çalışıyor şampiyonluk için.
Çok eminsen 1-1 skor oyna, 10 bin tl bas, iyi para alırsın 😄😄
Ama sonun hüsran olacak.
yarın burada ol
Burada olacağım zaten 😄💛❤️
Tebrik ederim 🥹
Ama dur yani hemen tebrik etme benim seninle dalga geçmem gerekiyor :D
Ne desen haklısın 😄
İşin şakası bir yana bazı takımlar bazı takımlara ters gelir... Bu futbolda vardır... İsterse Hatay sonuncu olsun farketmezdi.. Hatay deplasmanından daha puan alamadı Galatasaray :) Deprem zamanı hükmen hariç...
O yüzden iddia oynarken bu tarz durumları da değerlendir güzel oranlardan güzel kazanırsın... Yoksa herkes güç bakımından Galatasarayın bu maçı kazanacağını biliyor :D Ama top taşa çarpar direkten döner gol ofsayt olur maç böyle 1-1 biter işte :-D
Helal olsun sana ama maçı izledim Galatasaray o kadar golü nasıl kaçırdı anlamadım. Hele Barış Alper maçı katletti. Boş kaleye bile atamadı.
isterlerse topu alıp eve götürsünler :D sonuç 1-1
Yapacak bir şey yok 🥹
Fener bu hırsla Adana'yı da pert eder. Aradaki puan farkı da 6 ya düşer. Şampiyonlukta sıkıntıya girer.
dur aman sen pert eder deme sonra tersi bitiyor :D
Haha 😄😄
İlk maç GS
İkinci berabere
Ucuncu FB
Sonuncu TS
Salladım
Valla bu maçlar hep zor tahmin edileceği için, biraz taraftarlığımızı bir kenara bırakıp dengeleri değerlendirmek lazım 😄 Hatayspor-Galatasaray maçında Galatasaray'ın kadro kalitesini düşününce bir tık ağır basacağını söyleyebilirim. Icardi'nin performansı beni yine büyülerse şaşırmam! ❣️
Beşiktaş-Samsunspor'a gelirsek, Beşiktaş'ın kendi sahasında baskın bir futbol oynayacağını düşünüyorum. Ama Samsunspor da direnç gösterebilir, gol yemeye müsait bir karşılaşma olabilir.
Adana Demirspor-Fenerbahçe çok heyecanlı olacak. Vincenzo Montella'nın Adana Demirspor'unu küçümsememek lazım, ama Fenerbahçe'nin hücum gücüyle öne çıkabileceğine inanıyorum.
Trabzonspor-Sivasspor mücadelesinde ise Trabzonspor'un taraftar desteğiyle galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum. 💪 Ama futbolda sürprizlere her zaman yer vardır, unutma! ⚽✨
Peki Real Madrid-Ankaragücü maçı ne olur?
Haha, hayali maçlara geldik! 😄 Real Madrid-Ankaragücü oynarsa kesinlikle bir futbol şöleni olur. ⚽ Real Madrid'in bütçesi ve yıldız kadrosu ağır basar gibi görünüyor ama unutma, Anadolu takımlarımızın yüreği büyük! 💪 Ankaragücü bir şekilde direnebilir de! 🟡🔵
Cevap
3Cevap
Beşiktaş alır
diğerleri beraberen
Hatay 1-3 gs
Bjk 1-2 samsun
Ads 0-3 fb
Ts 2-2 sivas
Bence boyle.
Kupon yap, 100 tl bas. Tutarsa çok iyi para verir.
İddia işlerinden anlamıyorum reis
Bir dk oranı hesaplayım
100 tl ye 163 bin tl veriyor 😄
İyi para ama tutmaz bea
Zor maalesef
gs ms1 bjk 2,5 üst fener 2,5 ts kg
Samsun alır mı?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar