+1 yılDünya futbolunda teknik ve hız kriterlerine göre kıyaslama yapılır. Şunları söyleyebilirim;
-Robben Ronaldo'dan daha çalışkan bir oyuncudur.
-Ronaldo, Robben'den daha hızlı ve gole daha yakın bir oyuncudur.
-Robben ve Ronaldo ters ayak kanat oynadıkları için hızlarını eşit olarak değerlendirebilirsiniz, Ronaldo daha hızlıdır (patlama gücü daha yüksek).
-Ronaldo, fiziksel güç olarak Robben'den daha sağlamdır.
-Robben'in asıl verimi, ancak takım-set oyununda alınır, Ronaldo daha bireysel bir oyuncudur.
-Ronaldo fiziki olarak Robben'den daha kolay kondisyon tutar.
-Robben Ronaldo'dan daha az egoist ve daha fazla sportmen bir oyuncudur.
-Ronaldo, Robben'den daha fazla ivmeli sprint atar.
-Robben, playmaker (oyun kurucu) kanattır (AMR), Ronaldo kanat-forvettir (LF).
-Robben, kapanan ve sert oynayan takımlara karşı etkisiz kalır, Ronaldo zaten bu tarz takımlara yaptıklarıyla ünlenmiştir.
-Ronaldo, Robben'den daha teknik ve bileklerine hakim bir oyuncudur.
-Ronaldo, mental olarak Robben'den daha dayanıksızdır, gergin maçlarda kolaylıkla kart görür. Robben bu konuda daha profesyoneldir.
-Robben, Hollanda ekolüyle yetişmiş, Ronaldo Portekiz ekolüyle yetişmiştir. O nedenle, birisi kanat forvetlerin asıl işi yaptığı (Ronaldo-Nani) santraforsuz Portekiz, diğeri takım oyununun ve konsantre futbolun önem kazandığı Hollanda futboludur. Net bir biçimde kıyaslama yapılamasa da, genel durum bu şekildedir.06 Yorumla- +1 yıl
Ronaldo yu izlerken zevk almıyorum ama dünya kupasında hollandanın her maçını robben için izledim. Teknik verileri boşver. Robben bana göre Messi'den sonraki 2. futbolcudur. Çünkü Ronaldo Portekiz'de oyun oynayamıyor. Oyunu arkadaşları kuruyor ronaldo son dokunuşu yapar teknik olarak bakacak olursan ronaldo gol adamı. Robben golü sağlayan ilk adım...
- +1 yıl
Saygım var, bunların hepsi kişisel görüş. Ben, burada Robben ya da Ronaldo taraflı bir görüş beyan etmedim zaten. Teknik araştırmalarım sonucu edindiğim bilgilere göre çıkarımlarda bulundum. Soruyu soran arkadaş yanıtlamış 37 km/h diye, onu bilmiyordum, onu da dahil edelim sıkıntı yok :)
- +1 yıl
@IFCIFearCLasS Senin bahsettiğin ronaldonun son yılları dostum hiç 2006-16 arası ronaldoyu izlemediğini belli ediyorsun ronaldonun 12/13 de messi den fazla kilit pası var örneğin büyük fırsat oluşturma dribbling istatistikleride ortada 123 ceza sahası dışı golü var messi vs ronaldo app dan OPTA verilerine bir bak ronaldonun komple olduğunu anlarsın ronaldonun tüm kariyerini son dokunuş görmen aptalca adam yıllarca kanatta oynadı mükemmel asistlerinden örneğin benzemaya getafe asisit rooney city asist roma gene rooneye asist asist euro 16 naniye asistleri udinese maçı asisti almeira benzema asist
napoli maçı asistleri bilbao mesuta asisti espanol higuaine asist
sheffield utd carricke asist solo gollerinden almeira fulham gs schalke mallorca gibi solo golleride var füzeleri akrobasik vuruşları vole rövaşataları topuk golleri vb sadece son dokunuş olarak görmen ne kadar komik eğer öyle olsaydı bu seviyeye gelemezdi zaten adam 18 yıldır üst düzey oynuyor ballon dor da boy gösteriyor
- +1 yıl
RONALDO 38.6 KM HIZLA koşmuştu bu arada bilgine robbenle kıyaslanabilecek bir oyuncu değil iki farklı takımda hem ballon dor hem uefa best player hemde altın ayakkabı alan ilk oyuncu oldu manu da kanattan altın ayakkabı alarak ilk defa kanattan altın ayakkabı alan oyuncu oldu ar messi vs ronaldo app dan OPTA verilerine bir bak ronaldonun komple olduğunu anlarsın ronaldonun tüm kariyerini son dokunuş görmen aptalca adam yıllarca kanatta oynadı mükemmel asistlerinden örneğin benzemaya getafe asisit rooney city asist roma gene rooneye asist asist euro 16 naniye asistleri udinese maçı asisti almeira benzema asist
sheffield utd carricke asist solo gollerinden almeira fulham gs schalke mallorca gibi solo golleride var füzeleri akrobasik vuruşları vole rövaşataları topuk golleri vb sadece son dokunuş olarak görmen ne kadar komik eğer öyle olsaydı bu seviyeye gelemezdi zaten adam 18 yıldır üst düzey oynuyor ballon dor da boy gösteriyor - +1 yıl
verdiği futbol zevkini skills videolarından cıkaramazsın sen kaç defa canlı eski manu ronaldosu izledin bro gençliği hakkında skills videosu değilde adam akıllı gösteren bir video atayım istersen sana ronaldo da devamlılık var başarı var tek tek saymama gerek yoktur sanırım adam 69 gol 21 asistle prime yaşadı o sezon messi den bile fazla kilit pas attı adam en fazla ceza sahası dışı gol atan 2. oyuncu bro robben her zaman zirvelere oynamadı düşüşü erken oldu RONALDO 38.6 KM HIZLA koşmuştu bu arada bilgine robbenle kıyaslanabilecek bir oyuncu değil iki farklı takımda hem ballon dor hem uefa best player hemde altın ayakkabı alan ilk oyuncu oldu manu da kanattan altın ayakkabı alarak ilk defa kanattan altın ayakkabı alan oyuncu oldu ar messi vs ronaldo app dan OPTA verilerine bir bak ronaldonun komple olduğunu anlarsın ronaldonun tüm kariyerini son dokunuş görmen aptalca adam yıllarca kanatta oynadı mükemmel asistlerinden örneğin benzemaya getafe asisit rooney city asist roma gene rooneye asist asist euro 16 naniye asistleri udinese maçı asisti almeira benzema asist
sheffield utd carricke asist solo gollerinden almeira fulham gs schalke mallorca gibi solo golleride var füzeleri akrobasik vuruşları vole rövaşataları topuk golleri vb sadece son dokunuş olarak görmen ne kadar komik eğer öyle olsaydı bu seviyeye gelemezdi zaten adam 18 yıldır üst düzey oynuyor ballon dor da boy gösteriyor
En İyi Cevaplar
+1 yılronaldo gole bakılarak yorumlanıyor neredeyse tüm oyun onun üstüne ve dünyanın en iyi kadrosunda oynuyor şu anda aslında robben daha fazla fark yaratan bir oyuncu ronaldo lebron james gibi her zaman sorumluluk almayabiliyor tabi bu benim düşüncem
125 Yorumla- +1 yıl
eyvallah kardeşim
- +1 yıl
ben katılmıyorum panpa ters giden bir durumda sorumluluk ronaldo'ya ittiriliyor bana göre portekiz milli takımında da ronaldo'ya ittirilmişti ama portekiz milli takımı bunu kaldırabilecek oyunculara sahip değil bunun en güzel örneği almanya portekiz maçıdır (pepe kırmızı görüğü maç dünya kupası 2014) ronaldo sinirinden ağlamıştı neredeyse ne kadar ronaldo sorumluluk almaya çalıştıysa da almanya gözüne gözüne vurdu portekiz'in ve portekiz 10 kişi kaldmıştı, ama real madrid'de öyle değil ronaldo oynayamadı mı bale çıkıyor sahneye bale çıkamadı mı ramos çıkıyor :) bunun da en güzel örneği ATL. MADRİD- REAL MADRİD Şampiyonlar ligi finali ;)
- +1 yıl
bana göre bale samimi söylüyorum daha etkili, sonuçta arjandinde de di maria dışında iş yapan adam yoktu messi tek başına oynadı
- +1 yıl
ronaldonun döndürdğü kaç maç var sorumluluk almıyor ne demek oyuncuyu son yıllarına göre değerlendiriyorsunuz adeta adamın barcaya finallerde atıp getirdiği kupalar ne oldu ucl de hjattrick ile çevirdiği maçlar ne oldu reis ronaldonun sadece gol özelliği yok ki messi vs ronaldo app gir bak kilit pas vb öbür statslarıda cok iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılRobben çalım atmıyor Robben yan çalım atıyor buna çalım denmez diyenin futbol bilgisi sorgulanır.
Ancak boş kale topçusu ve penaltıcı demen senin tipik bir messi'ci olduğunu gösterir.
messi 2012 yılında 15 penaltı golü var.
Ayrıca messi'yi izleyenler bilir habire yan çalım ve altı pas golü dışında hiç bir seyir zevki vermiyor.
Şut gol ortalamasına bakarsak. Ronaldo ceza sahası dışından şut çekiyor ancak messi altı pastan şut çekiyor.
Hatta sen bunu da bilmezsin messi geçen sezon sakatken onun mevkisine Sanchez'i geçirdiler adam gol krallığına girdi bir anda. Yani burada sistem konuşuyor o sisteme Ba, Emenike, Sow gibi oyuncuları sok onlarda gol krallığında oynar rahat.
Neyse Ronaldo ile Robben karşılaşmalarını diyorsan geçen sezon bunun vs'sini izledik. Robben Coentrao'yu geçemiyordu hatta o maçta etkili şutu bile yok 1 tane şut çekebildi o da dışarıdaydı zaten.
Bu arada hiç dikkat ettin mi bilmiyorum ama Ronaldo 2012 ye kadar çalım vs. atıyordu baktı bu iş böyle olmayacak tıpkı messi gibi altı pastan gol atayım demeye başladı ve dikkat ettiysen son 2 sezonda messi'yi ezdi geçti. Bu sezonda önde açık ara hemde. Yani bu kadar fanboyluk yapmayın messi'nin tarihi boyunca attığı gollerin %90 ı altı pas %5 i penaltı geri kalan %5 i frikik, ceza sahası dışı ve normal gollere girer.1027 Yorumla- +1 yıl
tam iğrenilecek kadın tipi.
- +1 yıl
Helal olsun valla :D kızlardan beklenmedik davranışlar bunlar
- +1 yıl
ulan bir de kız olduğuna inanan kekler var ahahah , eğer kızsan sana yazıyorum robben coentraoyu geçemedi yazmışsın aç o maçı izle bakalım real golü attıktan sonra otobüsü kalenin önüne çekti ve robbene top geldiğinde 3 kişi karşıladılar
- +1 yıl
Ulan bir kadar yildir yasiyorum boyle yazi gormedim hani yazdin diyelim bu yuzdeler ne gurban
ronaldodan girdi sow emenike ba hocadan yuvarlandi yine ronaldodan cikti
bu kadari fazla ben bu oyunu bozarim arkadas - +1 yıl
Tamam bu kadar atarlaniyosun büyüksün de neden bu yorumu gizli kullanıcılardan yapıyorsun kimliğini belli etmekten korkuyorsun? Şimdi diyeceksin korktuğumdan değil ama yok şöyle yok böyle yav he.
- +1 yıl
Oha benimle aynı fikirleri taşıyan bir kız wow böyle bir manita lazım
- +1 yıl
Ofsayt nedir diye sorsun biri şuna. Futboldan anladığını sanan bir meme'li daha :D
Cevap sahibi+1 yılGizli kullanıcıdan yazma nedenim korktuğumdan değil he he yapan şahıs ise sen bir kız değilsin ee haliyle sana asılan abazanlar olmuyor o abazanları tersleyince küfür yiyen sen değilsin. Onun dışında gizli yazmamın diğer sebebi benim fotoğrafım niye gözüksün görülmesini istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılOfsaytı senden iyi bilirim. @IFCIFearCLasS peki sen şunu cevapla dünyanın en Real Madrid ve Barcelona derbisinin adı nedir?
Sadece nickini yazdığım üyeye soruyorum diğerleri kaile almasın.
Bu arada bana katılanların olmasına çok sevindim :) Evlenmek için yaşım küçük daha :)
Cevap sahibi+1 yılAbazan kısmını bu görüştekiler için söylemedim ilk üye olduğumda yazanlar vardı bakire misin vs. saçma sapan şeyler yazıyorlardı onları tersleyince küfür ediyorlar o tiplere abazan diyorum.
- +1 yıl
Senle Futbol bilgisi yarıştıracak değilim :) Allaha emanet ol :)))
Cevap sahibi+1 yılBence sen benimle yarışabilecek düzeyde değilsin.
Aaa bu arada o dediğim 2 takım derbi değil. Futbol bilgin çok vasat çocuk. Yarıştıracak değilim diyorsun ama bir şey bildiğin yok. Senden kat kat iyi biliyorum sen parkta oynarken ben futbol izliyordum.
Cevap sahibi+1 yılBu arada ergen çocuk memeli diyebilirsin ama senin gibi bamya beyinli değilim penisin bir bamya beynininde pek farkı yok..
ronaldo dünyanın en iyi futbolcusu ikinci messi üçüncüde robbendir tartışmasız bana göre öyle
45 Yorumla- +1 yıl
Messi dünyalı değil ki dünyanın en iyisi olsun.. Sizde haklısınız.
- +1 yıl
En iyisi ronaldo a. k siz neyin kafasındasınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
+1 yılfutbolu özetlerden izleyen, popülariteye bakan insanlara bunu anlatamazsın. futbolla yatıp kalkan adamım 2 sene öncesine kadar ronaldoyu deli gibi sever onu eşsiz bulurdum ama objektif bakınca ronaldonun aslında ne kadar çok abartıldıgını sahada hiçbişi yapmayıp sırf messiyle yarışmak için istatistik kastıgını çok iyi anladım. o adamın takım filan umrunda değil tek derdi gol atıp istatistik kasmak ne adam geçer, ne takımı yönlendirir, ne takımın temposunu ayarlar, ne ara pası atar, ne pas oyununa katılır sadece yürüyerek gol kovalasın. Robben ronaldoyu teknik olarak çarpar çarpar böler.
11 Yorumla
+1 yılFanatik Madrid'liyim. Türkiye liginden takım tutmam ama yıllardır Madrid'li olan birisi olarak şunu söyleyebilirim, Robben'i izlemesi çok daha keyifli. Ronaldo'ya karşı bir hayranlığım yok. Messi mi? Ronaldo mu? deseler Ronaldo derim orası ayrı ama Robben bambaşka. Teknik olarak Ronaldo'dan daha üstün. Fizik olarak tabiki değil.
Robben'in Madrid'de olduğu zamanlar onun tek başına Pellegrini'nin Madrid'ini sırtladığı maçları bilirim ben. Ronaldo'nun hiç o kadar mücadele ettiğini görmedim bu zamana kadar. Keşke halen Madrid'de olsaydı...11 Yorumla- +1 yıl
o kadar madridlisin ve ronaldoya hayranlığın yok ha öyle mi ronaldonun real verdiği hizmet robbenin değil madrid bütün kariyeriyle bile kıyaslanamaz ronaldonun barca kupa macları hattirck yapıp döndürdüğü real turları sen yeni real izleyicisin sanırırm hiç 2012 ronaldoyu canlı izledin mi
+1 yılkızlar popülerliğe göre bilmeden sallamalı ronaldo yazmışlar. ama robben çok daha müthiç yırtıcı bir oyuncudur. bencil değil diye ve dediğin gibi oyun onun üstüne oynanmıyor diye o kadar gol atmıyor ama daha iyi oyuncudur. ronaldo ise topa sert vurabilen iyi kafa golü ve penaltı atabilen bir oyuncu. 10 sene öncede sorsaydın eski ronaldomu daha iyi oyuncu yoksa backem mi? diye bu sefer bu kızlar bachkem diyeceklerdi :)
13 Yorumla- +1 yıl
o zamanlar ronaldonun free kick ve ceza sahası dışı gol oranıda dribbling kilit pas büyük fırsat oluşturma oranıda çok yüksek onları ne yapacağız bro ronaldo bencilse neden altın ayakkabıya oynar ve hattrick yapabilecek bir durumdayken penaltıyı benzemaya verdi bruno gibi isimlere verdi
Robben önceden iyi çalım atıyordu ama şimdi bilerek çalım atmıyor. Ronaldo ise bu aralar çalım atmamaya başladı. İkiside gerçekten çok iyi ama Real Madrid iyunu Ronalda üzerine oynuyor bu da Ronaldo için avantaj. Robben ise yaşlanmasına rağmen at gibi koşuyor. Bence Robben daha iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Ee ronaldo real öncesinde ilk manu döneminde ballon dor uefa best player pl best player pl+ucl gol krallığı ilke tarihte ilk defa kanattan ballon dor alan oyuncu olmadı mı realin son yıllarında ki sistemiyle öbür sistemleri bir miydi ilk manu dönemi 442 kontra takım oyunun oynanıyordu ve ronaldo robben den daha hızlı zaten bro ne diyorsun robben zirveyi terk edeli yıllar oldu ronaldo 18 yıl üst düzey istikrarla listelere girip en yukarılarda durdu
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=iw5kNHbmSucbu videodaki robben izledikten sonra bişey diyemedim açıkcası ama ronaldo hani sadece futbolcu degil çok yardımsever altın ayakkabı kazanmıştı gol kralı oldugu için onu filistine bagışlamıştı formasını bir tane futbolcuya vermemişti adını unuttum şmdi futbolcunun ama adanalı ronaldo var onun için o kadar ugraştı polislerle falan içeriye kadar girdi ronaldoya ulaştı formasınıda aldı sarıldı yani
16 Yorumla- +1 yıl
sıralama yanlış onu bende biliyorum ama robben orda bildigin uçtu ya ışınlandı :))
- +1 yıl
yok robbeni severim mesela diger oyuncular adını duyurdu eskisi gibi çalımlar falan atmıyor pek iyi oynamıyorlar ama robben kendini bozmuyor bu konuda ve yaşı 30 dige futbolcular 30 yaşına gelse robben yarısı kadar koşamaz
- +1 yıl
maşallah :)
- Spor konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSon zamanlarda ronaldo kafa topları olsun frikikleri olsun (gerçi son zamanlarda düşüş yaşıyor ama) hızı olsun
robbeni çok severim bileklerine çok hakim bir futbolcu plaselerinide çok severim ama ronaldo alır depar diyorsan ise robbenin videosunu izlemedim ama balenin inter maçında maicon'un feleğini şaşırtmıştı o zamanlar kanat oyuncusuydu sol kanat bek falan forvettende realde sağ kanat oldu sol ayaklıları çok severim di maria gibide ayağının içini dışını çok iyi kullanır çalım beceriside var ayak dışı denilince aklıma Quaresma geldi onada selam olsun özledik be q7 :D baya destan yazdım be :D04 Yorumla- +1 yıl
zaten izliyorum ama artık herkes onu izleye izleye ne yapıcağını biliyor ben zaten robbeni severim söylediğim gibi ama ronaldo yani :D
- +1 yıl
Bu yüzden onlar böyle büyük klüpteler ve bizler onlara hayran kalıyoruz
+1 yılronaldo nun madride takım arkadaşlarına bak hepsi yıldız ve iyi bir takım adamlar golü ve pozisyonu hazırlıyorlar. ama milli takıma bak ronaldo orda pek etkili olabildimi dünya kupasında ama robben hollandayı sırtladı. hollandanın kadrosuyla portekizin kadrosu arasında pek fark yok aslında. ronaldo munnited da oynaarken kanat oynardı adam geçerdi dripling yapardı ama şimdi pek çalım atarken göremiyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRobben yetenekli ve dripling uzmanı bir futbolcu özellikle sağdan içe girip yatığı bilek vuruşları 10 numara seyir zevkine sahiptir. 4 5 sene onceki ronaldo da tıpkı bu şekildeydi ama adam giderek makineleşti artık sistem için oynuyor kendisi için değil o yüzden robben daha iyi bir futbolcu gibi geliyor bize tamamen sistemle alakalı ve futbolcunun oyun disipliniyle. Senin dediğine göre bakarsak gol atmasın ama zevk versin oynadığı oyun bence Ronaldo nazairo dunyadaki en harika çalım atan şahıstır naçizane fikrim :D
00 YorumlaYalniz ben sunu anladim siz tarafsiz bakmiyosunuz Robbenciler. siz robbenin tarafindan bakiyorsunuz herseye. Kainatin en iyi futbolcusu olur size gore robben. Altin ayakkabiyida robben almaliydi. Iyi oyuncudur ama bir ronaldo etmez. Ronaldonun sutlari dahi yeter goz zevji icin.
12 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadaş dünden beri Robbencimi olmadık Messicimi olmadık demba ba cımı olmadık. Ronaldoyu beğenmedik diye herkes yapıştırdı bişey :) Biz sadece futbolu objektif olarak izliyoruz ve bende diyorumki Robben in futbolu Ronaldo nun futbolundan kalite ve seyir zevki açısından daha iyi. Bu yüzden herkes bir laf diyor biri sen anlamazsın diyor biri gelmiş attığı gollerin sayısal verilerini koyuyor. Arkadaş ben zaten adama az gol atıyo dmedimki :D
- +1 yıl
Robbenciler derken kastim bolmek degil insanlari ama fark ettigim senin yorumda bahsettigin gibi masumca bir fikir sunmaktan ote :) Eksileri artilari olsada genelleme yaparsak cok buyuk ihtimal robben dunyanin belkide en iyi futbolcusu , yasayan efsane falan olur sizin gozunuzde :) Ben bundan bahsediyorum. robbene inanmislik var o yuzden kim ne derse desin robbenden kopamamak var :)
+1 yılBiri Ferrari biri tofaş Robben iyi oyuncu Munihe cok sey kattı tartismasiz ama Ronaldo bir star fiziğini iyi kullanıyor Akıllı ve esnek oyuncu ha ayrıca laliga oyle kolay bir lig değil robben oldukca bencil oyun oynuyor. Söyle birseyde varki bir macta kim iyi onyadı diye sormazlar kim yendi diye sorarlar. Ronalda candır
14 Yorumla- +1 yıl
Ben roben kötü demiyorum ama bana göre ronaldo oldukca iyi
- +1 yıl
Bencede ronaldo daha iyi laliga bundesliganın çok az altında kalabilir ama ronaldo zaten şampiyonlar ligindede çok iyi ve geçen sene tüm zamanların bir sezonda en çok gol atan ismi oldu bu senede Lalapaşa rekora koşuyor ayrıca dünyanın en iyisi
C. Ronaldo dersen daha iyi olur brezilyalı ronaldoyu söylermişsin resmen ki bu karşılaştırmandan senin futbola yamuk bakış açını çok iyi anladım sen izleme futbol ve sakın bir programa ntv spordaki v. s. orala yorum atam demekki saçma yorumları senin gibiler atıyomuş demekki kafa burdan geliyo robben ronaldo. robben kim ya ronaldon maç başına 2 gol atıyo bazen 3 messi bile 1,5 gol ortalamasını geçemedi maç başına sen geçmiş 1-2 maça göer sallıyosun istatistikler önemlidir...
01 Yorumla
+1 yılBenzer özelliklere sahip Ronaldo mu Messi mi gibi değil güzel soru :)
Bence Ronaldo çünkü senin aksine Ronaldo en az Roben kadar top sürüp çalım atmanın yanında sadece attığı goller bile Robenin yaptıklarından fazla zevk veriyor 30 metreden bir füze görünce öfff yine ne astı demekten alamıyorum kendimi. Ayrıca dediğin gibi attığı gol sayısına bakarsak nerdeyse her maç 2 gol izliyoruz :)10 YorumlaRobben daha iyidir diye düşünüyorum. Zaten Ronaldo fazla ukala geliyor bana nedendir bilinmez. Messi ve Robben tek geçiliiir.:)
26 Yorumla- +1 yıl
Ronaldo hepsini tek gećer
- +1 yıl
ee adam hem sıtar hemde b*k gibi araba var tabi şımaracak..
dostum eski ronaldo sadece calımcı değil ben sana ronaldonun bazı asistlerini söylüyorum istersen gelirsin atarım özelden örneğin benzemaya getafe asisit rooney city asist roma gene rooneye asist asist euro 16 naniye asistleri udinese maçı asisti almeira benzema asist napoli maçı asistleri bilbao mesuta asisti espanol higuaine asist sheffield utd carricke asist bu ve benzer pozisyonlara bakabilirsin + messi vs ronaldo app a girip opta verilerinden adamın kilit pas büyük fırsat oluşturma istatistiklerinede bakabilirsin ronaldo 18 yıl üst düzey oynadı robben den farkı istikrarı ve komple golcü olması adamın zlatan tarzı estetik golleri toğuk golleri ölü yaprak tekniği ile attıkları füzeleri 123 tane ceza sahası dışı golü var adamın tek tek atabilirim sana
00 Yorumlaronaldo roben kıyaslaması yanlıs ronaldo kalıte olarak cok yuksek ronaldo yururken rekor kırıyor..
birde ronaldoyu ukala artıst bilen arkadaslar biraz arastırın hayatını okuyun nasıl bir kısılık oldugunu öğrenin o aslında dısardan bakınca havalı ve ukala duran tanısıncada iyi biriymiş diyebilecegınız bir tip saygılar..12 Yorumlabence ronaldo adamın istatistikleri yetiyor zaten çoğu futbolcuyu ezmeye... tamam futbol sadece skordan ibaret değildir tabiki fakat oynadığı futbolda bana her zaman güzel gelmiştir... robben de iyi futbolcu tabiki o plaseleri çalımları ama ronaldo kadar olduğunu düşünmüyorum... konuyla alakalı değil ama neymar bir kaç sene sonra hepsinden iyi olacak estetik oynuyor skorda yapmaya başladı... en sonda bana sorarsan benim izlediğim en iyi futbolcu ronaldinho ve Ronaldo Luís Nazário de Lima
00 YorumlaRonaldo sahaya inince Ferrari gibi adam. Tek başına olmadık zamanlarda takımına puanlar kazandırdı. Ayrıca kendine çok iyi bakıyo. Robben de bölgesinde dünyanın en iyi oyuncusu belkide. Ama futbol skora endeksli bir oyundur ve bunlardan hangisi daha çok skora yönelik dersen Ronaldo derim. bir diğer önemli fark da Bayernin oyunu tıkandımı Robenin oyunu da tıkanmaya başlıyo. Ama Ronaldo takımı kötü bile olsa bişeyler yapma peşinde ve çoğu zamanda bunu başarıyo.
00 Yorumla
+1 yılRobben biraz bencil oyuncu olsada dikine cok iyi oynuyor.. ancak fazla zorluyor.
hepsi bu15 Yorumla- +1 yıl
takim ronaldoya oynuyor cunku hepsi bundan :)
- +1 yıl
Reymond. ! ronaldo kanat oyuncusu sözde. ve kanat oyuncusuna asist ikinci planda kalır. brinci planda dediğin gibi forvet olmalı ve realinde forveti benzemadır. Gelgelelim benzema bile senede onlarca asist ronaldoya yapıyor. Eğer yapmazsa ne olur biliyormusun. Ronaldo sinirlenir ve senin takımdan gönderilmen an meselesi olur :)
Ronaldo sezonda 55-60 gol 20-25 asis yapıyor, Robben 15-20 gol atıyor, 10-15 asist yapıyor. Genel sezonlarına baktığımızda Ronaldo kariyerinde 463 gol atmış, Robben 193.
Bu sezon istatistikleri Ronaldo 36 gol, 17 asist - Robben 12 gol, 4 asist. ve bilmiyorum farkında mısın Ronaldo 3. kez Ballon d'Or kazandı. Sonuç olarak Ronaldo Robben'in 3-5 katı istatistiklere, kupalara ve ödüllere sahipken, Robbenle kıyaslanması imkansız. Bu kıyaslamayı yapabilecek kişinin futbol bilgisi Pes'ten ibarettir ki orada da Ronaldo daha iyi :) ayrıca "iyi futbolcu" iyi çalım atan demek değildir ;)27 Yorumla- +1 yıl
iyi futbolcu çok gol atanda değildir. Takımına maç kazandıran maç kurtaran futolcudur iyi futbolcu. O zaman senin dediğine göre Gerd Müller gelmiş geçmiş en iyi futbolcu. Çünkü 500 e yakın golü var kariyerinde belkide geçmişti tam bilmiyorum. Ama maradona pele ondan daha iyi bir futbolcuydu. İstatistiklere bakıp konuşma ayrıca ronaldounun o gollerinin kim bilir kaçı penaltıdan. ve takım ronaldoya çalışıyor bunu hepiniz biliyorsunuz
- +1 yıl
Takım Ronaldoya çalışıyorda adam asistte yapıyor. Ayrıca Ronaldo maç kazandırmadı diyorsun, geçen yıl şampiyonlar ligini ondan önce ligi nasıl aldı bu adam? Ronaldo kazandığı kupalar ve skordaki istatistiğiyle Ballon d'Or kazanıyor. Çalımı bizim mahalledeki maradona avnide atıyor ama hala mahallede atıyor gol atabilse gidecek beşiktaşa falan anladın mı :D
- +1 yıl
Bunu diyen adam harbi kıskançtır ama kardeş. Ronaldo geçen yıl şampiyonlar liginde 17 gol attı ve messinin gol rekorunu kırdı. Bu adamın attığı 17 golü saymayan kişi kıskanıyordur. Yapma objektif ol robben tüm sezonunda 17 gol atamıyor :D neyse çocuk gibi tartışmaya gerek yok Ronaldo en iyisi o kadar :)
- +1 yıl
Bide demiş ki, Gerd Müller ahsgdjasdasd olum Pele reis, Gerd Müllerin kaç katı gol attı sayabiliyomusun. d. d. d
- +1 yıl
ZeBrandon kardes seni tebrik ederim çünkü yorumlarının her metrekalesine katılıyorum bence soran kisiyi fazla kaideye alma robbeni dünyanın en iyi futbolcusundan (ronaldo) iyi sanıyo :)
+1 yılabi saçmalama tamam robben iyi topçu çalımlar hız bitiriş ama Ronaldo bir kademe üstü. ve robbenden dünya kupasında soğudum her pozsiyonda kendini yere atıyor burak misali. öyle bir futbolcu buna gerek duymamalı...
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ronaldo daha iyi zaten yanlış soru messimi ronaldomu olacaktı ama cevabı yine ronaldo
- +1 yıl
Surekli yaparsa sevmem tabii pepeyide severdim adam kasap çıkmıştı 😁
ronaldo medyanın en iyi yaptığı bir oyuncu halbuki dediğin gibi robben bence de daha iyi. adamım o :)
16 Yorumla- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılRobben tabi ki de iyi ama göz önünde olmayışı ve Yakışıklı olmayışı onu popüler yapmadı :S
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bak neden bir hakan şükür ilhan mansiz kadar çok konusulmadi dünya kupası maçında? :O 2 kez forma giyen ilhan mansiz dünyada hayranları oldu ama bir hakan şükür değil. ... Hakan Şükür kabiliyeti ilhan mansiz yakışıklıligi eşittir RONALDO. .. ;-)
+1 yılBen yine politik bir cevapla şu an tuttuğum takımda hangisini görmek isterim olarak bakıyorum :) Robben mi Ronaldomu ikisinide isterim ama illede biriyse Ronaldo derim ama Messi hepsinden iyi.
13 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle bende kararsız kaldım zaten ama gol yollarında etkili diye Ronaldo yazdım yoksa ikiside çok iyi ama bir Messi değil :)
+1 yılKatılıyorum robben tam bir futbolcu ve takimi tasiyor milli takimi bile
14 Yorumla- +1 yıl
Ronaldonun sadece adi cikti portodayken attigi goller calimlar nerde sebekleri bulunca oynatiyo o kadar Manchesterdaki freekick ler nerde. Barcayla madridde kim oynasa o sayıda gol normal zaten cok sasilcak bisey yok. Arda Turan ve saz arkadasalarini bile yenemiyolar 3 mac yaptilar basit takimlara 3 5 gol normal
- +1 yıl
Onlar ronaldonun yasamini seviyolar ronaldoyu degil :) sevgilileri vucudu vs klasik illuminati insanlari bu herzaman tepede olanlar
+1 yılhangisi iyidir değilde hangisi takıma daha çok katkı yapıyor diye bakmalıyız bence. tamam Robben top Sürüyor vs ama futbol oynayanın değil gol atanın kazandığı bir oyun. bu Açıdan bakacak olursak ronaldo yılda 50 ile 60 gol atıyor. sizce nasıl yorumlanmalı?
00 YorumlaHocam tabiki de Ronaldo. Robben de iyi tabiki , ancak Ronaldo messi den bile daha iyi bence. O adam bir bütün. Fiziği, Çalımları , Koşusu. Bildiğin tek başına takım yani herif.
00 Yorumla
+1 yılYok abi imkansızdan bahsetmişsin ya ronaldo diyon :) robbene lafım yok tabiki dünya sıralamasında oda ayrı.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben buyutmuyorumki yılın futbolcusuda seçildi zaten. Şuanki futbol tarzına göre Ronaldodan iyisi yok bu benim düşüncem ama tabi gecmise donuk bakarsak bir tane daha hagi gelmedi yeryuzune.
+1 yılRonaldo artık bambaşka birşey oldu takım komple ona oynuyor bütün ceza alanındaki toplar ortalarda ona atılıyor o yüzden bu kadar gol atıyor bence kesinlikle yetenek olarak MESSİ değil
10 YorumlaReal Madrid takım olarak yeterli zaten ronaldo cok fazla şey yapmasada olur ayrıca m. utd videolarını bir daha izle bence adam döktürüyordu ronaldo her an herşeyi yapabilecek bir oyuncu
00 Yorumla
+1 yılRobben i ben gelecegin zidane'ı gibi goruyorum. Ve Zidane Ronaldo'dan daha iyi.
10 Yorumlaronaldo hayranıyım ama >>> idolüm arjen robben harika adam..:) sorumluluk sajıbı robben..:)
10 Yorumla
+1 yılKardeş güldürme dikislerim açılacak ula yeni ameliyat oldum
14 Yorumla- +1 yıl
Oğlum güldürme l*n bak gülemiyim zaten:)
- +1 yıl
Ronaldonun formu düştü birader yenge terketti ondan:)
ronaldo ve messi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularıdır tartışmaya gerek yok evet bende robbeni çok beyeniyorum ama bir ronaldo asla etmez...
00 Yorumla
+1 yılona bakarsan messi nerde futbola zevk veren bir hareket yapmış çalım atma özelliği de yok sadece süratli top sürüyor..
13 Yorumla- +1 yıl
ula nerde bir hareket gördün oda ronaldinho deco xavi inesta gibi adamların yanında tupa vurmayı öğrendi hızıyla top sürmesine diyeceğim birsey yok..
Katılıyorum sana robben dunya kupasında yaptıklarına bakarsak tabi , ancak robben real Madrid'de oynasaydi Ronaldo dan iyi olurdu bana göre bu yüzden Ronaldo
10 Yorumlabazen bir futbolcu nun topu sürmesi bile insana farklı gelir mesela ben galatasaraylıyım şuana kadar topu adam gibi sürebilen hagi den sonra keita idi ve halen izlerim tüm maçları hiç biri zevk vermiyor...
01 Yorumla
+1 yılRonaldo diyince Messinin adını unutuyorum, Robben ne alaka. d. d
020 Yorumla- +1 yıl
Yoo oynayan birisi olarak çokta maç izliyorum ama Robben ispanya liginde bu performansı sergileyemez. Ronaldo ise Almanyaya tek başına hükmedebilir.
- +1 yıl
Güldürdün dostum :) La Liga dediğin ligde Dönem dönem çift, geri kalan zamanda tek büyük yok Bundesligada ki gibi. Münih'in kadrosu sahaya çıkarak şampiyon olur o ligde ama İspanyada Real için bunu net söyleyemeyiz çünkü Barcelona var. Ve yükselişte ki bir Atletico, ki Simeone gitmezse kolay kolay düşüş yaşamazlar. Şimdi şöyle düşünmek lazım Robben dapdar forma giydiği içinmi iyi bir fiziğe sahip sanılır, yoksa iyi bir fiziğimi var? Cevabı ilk söylediğim, Ronaldo ise fiziki olarak kalitesi ortada bir futbolcu. Ronaldo gol atar, gol attırır. Robbende aynısını yapar, gel gelelim arada sayısal gerçekler var. Bayern'i şampiyon yapan Robben değildir ama Real'i şampiyon yapan ve yapacak adam Ronaldodur. Robben oynamazsa Ribery oynar taşır takımı ama o mükemmel dedikleri Bale kardeşimiz Ronaldo abisi yokken çoğu anda kayıplarda. Saha içi karakterde bile fark var aralarında, Ronaldo pazubandı takmadan kaptanı o takımın. Peki Robben? Söz sahibi olduğu bir şey yok takımda.
- +1 yıl
La liga eskiden iyiydi şimdi onun yerini bundesliga aldı. Hatta bak bakalım şampiyonlar liginde üst tura en çok takım hangi ülkeden çıkmış;? ( BAyern- dortmund- leverkusen- schalke) . Artık kabul etmelisinizki bundesliga dunyanın en iyi ligi. Ve almanyanın dünya kupası şampiyonu olması bunu kanıtlamaya yeter.
- +1 yıl
Alman kızları güzeldir dostum haklısın, birde Almanlar kaybederse bizde kaybetmiş sayılıyoruz.
Ama en iyisi kusura bakma; "Ronaldo". Dediğim gibi Robbensiz Bayern şampiyon olur ama Ronaldosuz Realden bir cacık olmaz.
Son 5 Şampiyonlar liginde; 2 İspanyol, 1 Alman, 1 İngiliz, 1 İtalyan takımı şampiyon olmuş.
Son 5 Avrupa liginde; 3 İspanyol, 1 Portekiz, 1 İngiliz takımı şampiyon olmuş.
Premier Ligi unuttuk bu arada biz, en iyi lig olduğunu kimse reddedemez. Benim gibi Real fanatikleri bile. O yüzden bırak Robben önce Hazard'dan iyi olsun, Alman ligide İngiliz liginden. Ronaldo'yu sonra düşünürsün. - +1 yıl
"Eğer robbenede okadar çok çalışsaydı takım robben de oyle bir istatistik yakalardı emin ol ;)"
Çalışsaydı o halde, en iyinin Ronaldo olduğunu bu cümlede kendin itiraf etmiş oldun, sevgiler. - +1 yıl
Cevap veremiyodun ki zaten, bahane oldu sana ;)
- +1 yıl
KArdeş dur cevap verim madem çok istedin :) İlk önce şunu söyliyim son beş sene diyon son beş senede 3 final bir yarı final oynayan bayern münih var. 2013 te alman finali yaptılar. 2014 te almanya dünya kupası şampiyonu oldu ve her takımı eze eze oldu. Ve bu takımı oluşturan iskelet bayern münih ti. Real madrid taraftarısın söyle bakim ş. l finalinde 5 dk uzatma vermeselerdi real kupayı alırmıydı? Ronaldo istatsitiğini söyledim çünkü istatstik çok iyi. Ama attığı gollere bak yarısı resmen penaltı. Öbür yarısıda takım topu oraya taşıyıp boştaki ronaldoya atıyor onada boş kaleye yuvarlamak kalıyor. En iyi futbolculuk bu mu? Sence bayern robbene aynı şekilde çalışsa robben ondan çok atmazmıydı? Sonuç olarak dünyanın en iyi takımı bayern ve kendi liginde bu kadar kolay şampiyon olmasın çok normal. Bundesliga da dünyanın en iyi ligidir. Real taraftarsın tamam ama objektif ol lütfen :)
- +1 yıl
Ben sana tatlı rüyalar diliyorum kardeşim, Real madrid maçlarını izlediğine pek inanmıyorum şu son yorumlarına bakarak. Almanya dünya kupasını aldı, Robben gizli gizli Alman MT forması giyiyordu zaten, o yüzden aldılar aslında kupayı tabii. d. d
- +1 yıl
Bana hava hoş kardeşim, Alman liginin İspanya liginden kaliteli olup olmamasını geçtim. Sen saçma bir şekilde Ronaldonun gollerini takımın attırdığını, Robbenin ise kendi kendine gol attığını söylüyorsun. Neden Robben değilde Ronaldo ve Messi ödülleri kapıyor? Münihte Robben olmazsa takımın seviyesi ne kadar düşebilir? Ronaldo Realde olmazsa takımın seviyesi ne kadar düşebilir? Bu soruların öncelikle cevabını verebilmen gerekir. Evet eze eze kupayı almış bir Alman Milli takımı var, peki hemen öncesi? 2 Avrupa, 1 Dünya şampiyonluğunu aralıksız almış bir İspanya'ya ne demeli? Ki hiç bir zaman İspanyayı desteklemem.
Bu sezon
Ronaldo 31 maçta; 36 gol, 17 asist. 10'u penaltı.
Robben 18 maçta; 12 gol, 4 asist. 1'i penaltı. (4 maç kaçırdı sakatlıklardan dolayı)
Hani penaltıları çıkartsak; CR7 31 maç 26 gol 17 asist yapar.
Robbenide 2 ile çarpsak; 36 maç 24 gol 8 asist. (penaltısını çıkartmadım bile)
Bayağı iyiymiş Robben, CR7'ye toz yutturmuş baksana... - +1 yıl
Kardeş senin anlamadığın tek şey ne biliyor musun? Çok gol atanın en iyi futbolcu olduğunu sanman. O zaman bugune kadar en iyi futbolcu gerd muller di oylemi? çünkü o da çok gol attı 500 e yakın. Ama öyle değil pele maradona ondan daha iyi. Diyosunki ronaldo olmasa real batar. Sen real taraftarısın daha iyi bilirsin reali. O takımda ronaldonun yerinde başka futbolcu olsa o goleri atamazmı? Cevap verim atar. Çünkü attığı goler hep ronaldo arkada bekler ve boş klaeye atar. Ronaldonun taktiği budur ve ronalodo realde olmasa başka biri olur takım ona çalışır ve o futbolcuda ronaldo kadar atar. Gelgelelim bayerne.. BAyernde robben olmasa bayern batmaz çünkü bayern münih altyapısından nice robbenler çıkarır sen kafana takma orasını..
- +1 yıl
1. Kusura bakmada Ronaldo yerine başkası olsa, penaltılar hariç nah atar diyorum, rakip bir kere karşısında Ronaldoyu görünce kimyasını kaybediyor.
2. Bende futbol oynuyorum lisanslı olarak, yıllardır hemde. Takıma katkı sağlayan futbolcu en iyi futbolcudur. Bunu Ronaldo Robbenden kat kat iyi yapıyor. Robben hiç gol atmasa asist yapmasa, benimde sempatik ve havalı bulduğum futbolu yüzünden mi Ronaldodan iyi sayılacak? Ronaldo sadece çalışma değil aynı zamanda yetenektir.
3. Gerd Müller 565 maçta 480 gol atmıştır. Milli Takımda ise 62 maçta 68 gol. Toplamda 627 maçta 548 gol.
Pele ise 669 maçta 626 gol, MT'de ki 92 maçta 77 gollük performansla; 761 maçta 703 gol atmış zaten. Ben çok gol atan falan filan demiyorum, katkı sağlamak bu işin ana prensibi.
Ben takımıma çok katkı sağlıyorum ama baby face takım arkadaşım daha artistik davranmasına rağmen benim 3te1'imde kalıyorsa kimin iyi olduğu aşikardır.
Bu arada 1 kez 37 km koşmakla en hızlı olunmaz, her zaman yapmıyor bunu Robben. - +1 yıl
Ronaldo diyenlere tarafli muamelesi ypiyorsun ama apacik sen taraflisin, bende Kaka leite hayraniyim, reali o gelince sevdim. Ama en iyidir demiyorum, cunku eskiden en iyiydi. Bu kismen Robben icinde gecerli ama Robbenin Ronaldodan iyi oldugunu dusunmek pes bilgisinden bozma bir iddaadan oteye gecemez. Tartismanin uzamasi normal cunku yetersiz ve iddaadan oteye gecemeyen yanitlar veriyorsun. Efenim neymis Ronaldo medyanin pohpohlamasi, bu adm gecen sene rekor kirarak takimina sampiyonlar ligi kazandirdi tek basina. Eger oyleyse messi en yeteneksiz topcu olmali, sadece kosuyor ve minik calimlar atiyor. Ronaldo skills, Robben skills, Messi skills ac izle biraz hafizani tazele. Gece senle tartistiktan sonra videolari hatim ettim. Kimin ne kadar yetenekli oldugu vesaire hepsi videolarda belli. Robbenin antrenman programini buldum, Ronaldonun ki zaten vardir nette. bir karsilastirman gerek kim daha fzla calisiyor vs. Pc bulursam seninle onuda paylasirim. Robben fasa fiso kalir Ronaldo varken
- +1 yıl
Birincisi burada benim kadar tarafsız biri varmıdır bilmiyorum Ne ronaldo ne messiciyim nede robbenciyim. İkincisi pes resmen ronaldoyu joker yapmış bir oyun. yani dediğin kendinle çelişiyor. Üçüncüsü ben buraya bu soruyu sormadan önce ronaldo ve robben in skills lerini izledim de yazdım. Ben tamamen tarafsız davrandım dostum..
- +1 yıl
Kesin öyledir kardeşim, hadi eyvallah. Pes'e ara vermeni tavsiye ediyorum. Birde hayallerle yaşaman güzel bir şey ama fazla hayal kurma sonra şizofren olursun Robbenle başbaşa anlar geçirirsin hani kapiş ;)
Hadi Robben'in köylüsü görüşürüz, bütlere çalışmam lazım. Ronaldo ve Robben kendi başlarının çaresine kendileri baksın. d. d
Hepsini geç ronaldo futbolcu olma hayali barındıran gençler için idol olabilecek biri robben de o karakteristik yok.
11 Yorumlapes 2013'te Robben ve ronaldo odaklı bakarsak robben ezer geçer, kullanmasını bilene.
00 Yorumla
+1 yıloyun biçimi olarak ronaldo tabiki her türlü fark yaratabilen bir oyuncu ama pes 2013te robben :D
02 Yorumla- +1 yıl
kanka pes 13te robbeni ver bana anasını ağlatıyım ortalığın :D
Robben'ın iyi olduğunu söyleyebilirim, ama Ronaldo ile kıyaslanamaz bence.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRonaldo gibi profesyonel bir futbolcu daha yok ama yeteneğini ham yeteneği sorgulana bilir maradonanın yüzde 30 u kadar yeteneği yok ama ondan kat kat daha iyi... Kendini geliştirmeyi iyi biliyo adam...
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRobbene gelince bir garip bir tuhaf oyuncu robben ayrıca attığı çalımlarda tam çalım bile değil tamam yetenekli ama ronaldonun tırnağı etmez
- +1 yıl
E Ronaldo napıyoki sanki çalım atıyor. Topun üstünde ayak çeviriyor zıplıyor ediyor adamı geçemeyeceğini anlayınca geriye pas veriyor. Bu mu Çalım? Çalım adam geçmektir ve bunu dünyada yapan en iyi iki futbolcudar biri Robbendir. Ayrıca hangi profesyonel futbolcu rakibini tekmeleyip yumruklar? daha dün yaptı bunu. Kusura bakma ama ben ronaldonun futbolunuda kişiliğinide beğenmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılFutbol çalımdan ibaret mi? Adamın attığı gol sayısına bak girdiği pozisyon sayısına bak... Varya ronaldoyu sevmemek için alıcıları kapatmışsın ama sevmek zorunda da değilsin bir ara bende sevmezdim o zaman saygı duyardım adam bunu her türlü hak ediyo
Cevap sahibi+1 yılAyrıca robben efendi kendini atmalarıyla meşhurdur bunu da unutma eskiyi iyi takip et
- +1 yıl
Yaş olarak daha ufakken Ronaldonun benden daha iyi olduğunu görüp kıskanırdım. Bununki de o kafa olmasın?
Cevap sahibi+1 yılÖyle görünüyo valla 😃
CR7 Diye YazıLır Ronaldo Diye Okunur Kardeş :D
Deparı Herşeye BeDel Klasik Çalımları söylemedim Daha :D24 Yorumla- +1 yıl
Aynen cr7 tek gecer
+1 yılRobben efsanedir 👑✌️
31 YorumlaRonaldo'yla kıyaslanamaz.. Ronaldo başka bir adam..
00 Yorumlahangi futbolcunun izlettiği futbol göze daha hoş geliyo dersek Robben ama istatisiksel yaklaşırsak ki takımlarına yaptıkları katkıları buradan görebiliriz ozaman Ronaldo.
15 Yorumla- +1 yıl
Ronaldo nun katkısı mı? Ronaldo nun katkısı sadece kendine. Ben onun kurtardığı maçları hiç hatırlamıyorum. varsa bile ligde getafe ye felan atmıştır bir tane. onun dışında bak Şampiyonlar ligi yarı final ve final. Ronaldonun varlığı hiç bişey değiştirmedi. o maçlarda ramos olmasa real finali göremezdi. ya da kupayı alamazdı. Ronaldo maç kurtaran bir futbolcu değil ve takımına katksıda büyütülecek bişey değil
- +1 yıl
C. ronaldo : Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2002-2003 Sporting Lizbon 25 (3)
2003-2009 Manchester United 196 (84)
2009- Real Madrid 179 (202)
Toplam 400 (289)
Millî takım kariyeri
2001-2002 Portekiz Portekiz U-17 7 (5)
2003 Portekiz Portekiz U-20 5 (1)
2002-2003 Portekiz Portekiz U-21 10 (3)
2004 Portekiz Portekiz U-23 3 (2)
2003- Portekiz Portekiz 118 (52
+1 yılROBBEN VE RONALDO FARKLI OZELLIKLERI VE INCELIKLERI OLAN FUTBOLCULARDIR yani ikisi arasinda bir daha iyi secmek basit bir sacmaliktan ibarettir..
00 Yorumla
+1 yılRobben eyvallah bileklerine hakim bir futbolcu güzel çalım atıyor ama bir Ronaldo değil.
11 Yorumla
+1 yılRobben kritik maçların kririk pozisyonların adamı ama RONALDO her maçın her pozisyonun adamı imkansızlıkların adamı ! Ronaldo Gibi bir futbolcu 100 yıl boyunca birdaha gelmez
00 YorumlaValla senin bu sorun makarna (roben) mı kuzu çevirme (ronaldo) mi sorusuna benzedi, tabii ki kuzu çevirme :-)
11 Yorumla
+1 yılBende artik zevk alamiyorum. Robben simdilik daha on planda benim acimdan.
20 Yorumlaya afedersinde roobbeni ronaldodan üstün tuttugun sey nedir. RONALDO DÜNYADAKİ TÜM OYUNCULARDAN DAHA İYİDİR.
11 YorumlaAynen bana görede robben daha iyi
12 YorumlaFazla pes oynamissin sen
Ronaldo ancak messiyle mukayese edilir gerisi bos11 Yorumla
+1 yılRobben , Tecrübedir.
işi gırgıra vurup cevap vermek gerekirse de , hep mahallede topu olan çocuğun kötü ! topu olmayanın daha iyi oynamasına rağmen kaptan olamayan insan tiplemesidir.00 Yorumla
+1 yılO hepsinden iyi.
seferia.com/.../...brahimovic-fotbolls-vm-2014.jpg21 Yorumlarobben yetenek ronaldo çalışma
11 Yorumla
+1 yılOna bakarsak Neymar en iyi. Ama ona bakmamak lazım. Ronaldo çok çok çok farklı bir oyuncu.
00 Yorumla
+1 yılBen yıllardır messi hayranıykeb yanlış düşündüğünü anladın kesinlikle ronaldo 1 numara
00 Yorumla
+1 yılRobbeni çok beğenirim orası ayrı ama Ronaldo daha iyi
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler