Gizli Üye(25-29)1 yılSebebini bilmiyorum ama arada bana da oluyo özellikle seyirme... Böyle üst bacak kısmında. Üstünde durmadım ama biraz seyirip geçiyor
0104 Yorumla
Soran1 yılAcaba neden
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum ama bence önemsiz bi tepkidir ya vücudun vermiş olduğu. Bazen gözümde de oluyo yani göz kapağım istemsiz seyiriyo
Soran1 yılBende de oluyo
Cevap sahibi1 yılYav yıllardır kafaya takmadığım şeylerdi durduk yere beni strese sokma fjfjdj
Soran1 yılAhahahahah Hayir ya bence vitamin eksikliginden acaba d vit mi
Cevap sahibi1 yılYo ben çok güneşe çıkan biriyim fjfjfj yıllardır rapor almak, covid aşısı olmak gibi durumlar hariç doktora bile gitmedim gitmiyorum da bence vücudun basit bir tepkisi bunlar. Böyle kabul edip hayatlarımıza devam edelim ben doktora gidemem vitamin mitamin diye aaa
Soran1 yılBen gidersem ogrenirim ikimiz yerine sjsjsjsj
Cevap sahibi1 yılSonucunda doktora gitmem gerekecekse bana iletme hiç 😅
Soran1 yılNiye ya sjsjsj
Soran1 yılTam da o zamn iletmem lazm ztn sjsj
Cevap sahibi1 yılBen prensip olarak gitmiyorum ya jffjfj rapor ve covid tamamen hayatın getirdiği zorunluluklardan ötürü gitmeme sebep oldu onun harici gitmiyorum 😅
Soran1 yılMasallah jssjsjs
Cevap sahibi1 yılO tür elimde olmayan sebepler haric son 10 senede 1 2 kez gittim sanırım. Onlarda da artık yerden filan kalkamıyodum öyle zorladılar kendimde olsam kimse götüremez beni hiçbir güç jfjfjd
Soran1 yılHastane felan sevmiyosun galiba zjsjsj ama kontrollerini yaptir bence arada
Cevap sahibi1 yılTutuyo beni diyelim fjfjdj olur ya otobüs yolculuğunda filan öyle bişi 😅 yani Allah mecbur etmeden ömrümüzü tamamlasın demekten başka bişi gelmez elimden 😅 şimdiye kadar iyi idare ettim bence jfjffj
Soran1 yılMasallah bencede iyi idare etmissin djsjs
Ama gerilme bu kdr ya alt tarafı bi ksn vercen kontrol etcn
Cevap sahibi1 yılO işleme kadar sapasağlam tutabilirlerse beni okey yapsınlar ama pek sanmıyorum 😅 tecrübe ile sabit maalesef bi günde küsmedik biz 😅
Soran1 yılAhahahahahahahah sen ciddi misin ay ben cok keyif alirdim senden kal alsaydim ama kotu anlamda degl komik oldgu icin
Cevap sahibi1 yılAynen aynen birkaç kez o durumda olan hemşirelerde öyle diyodu zaten nası keyifli nası keyifli 😅
Soran1 yılCok isterdim hemşire olursam haberleselim kaybolma sksksk
Cevap sahibi1 yılBunu kendi arkadaşlarımdan da teklif eden oldu. Deneme yapmak isteyen mi dersin bişi olursa gel hallederiz diyen mi dersin... Hiçbiri şu an arkadaşım değil bi şekilde yollarımiz ayrıldı fjjffj tesadüf mü artık bilemem..
Soran1 yılBiraz senim yararina olmus tabi sjsjs ama seni cok iyi anlıyorum bende en son 2015 de falan kan vermistim taa ki gecen yıla kdr 10 yil olmuştu neredeyse ama artik cok basit geliyor umut olsun diye anlatyrm. jajsjsjs Kontrollerini yaptır
Cevap sahibi1 yılTam 2015 senesinde yine mecburi bir sebepten minicik tüp kan vermiştim. O gün aslında şöyle oldu bakmadim hic alan kişi anladı durumu. Kafami çevirdim gözümü kapattım filan sonra 30 sn içinde bitti bitti bisi yok dedi kımıldamadım sora yine bitti ya kalk tamam dedi filan ben ilkini teselli sandım.. neyse işte oh be dedim hissetmedim bile hani harbiden geçti gitti kalktım 3 5 adım attım sonra koridorda çok güzel oturma alanlarını görünce bi 15 dk oturma ihtiyacı hissetmiştim dedim böylece geçip gidemem buradan... 😅😅😅 Daha da o günden sonra kan vermedim jffjfjfj
Cevap sahibi1 yılKimi kan tutuyo diyo yahu kanı görmedim ki tutsun fjfjdj iğneyi bile hissetmedim ama işte yok olmuyo hissediyo narin bedenim hemen bi tansiyon bişiler jfjf
Soran1 yılAhahahahha evet kesinlikle psikolojik seninki. Aslinda tam da o gunden sonra yenmeye baslayabilirdin bu durumu sjsjs
Cevap sahibi1 yılYok daha öncesinde de tatsız olaylar yaşandı yani üzerine giderek yenebilecegim bi mesele değil fjjfjf yani öyle korkularının üzerine git yok efendim korkularınla yüzleş filan jfj üzerine gidince böyle oluyo işte tansiyon filan beni benden alıyo jfjf
Soran1 yılAhahahaha ya kusura bakmıyorsun dimi çok komik
Cevap sahibi1 yılSorun yook ama reeldeki arkadaşlarım bu kadar komik bulmuyo olabilir bu olayı fjfj ailemin dedigi kadar cocukken sanırım cok hastane işi ile uğraşmışız yani cok git gel oldu ondan olabilirmiş ki hatırladığım bile bayağı olay var
Soran1 yılAbimde de var ayni sey. Sadece kendisi degl baskasina yapıldığını gorunce dw bayiliyo. Jsjsjsjs ama insallah hic gerek kalmaz omur boyu ya
Cevap sahibi1 yılÇok iyi anlıyorum onu jfjfjf sorun şeyde bak görünce diyosun ben ne yaşadıysam görmeden yaşadım
Soran1 yılAhahhahaha Allah yardim etsin ya hizde hastane isleri felanda olmadi cok sukur ciddi boyutta olmadi yani abim neden oyle bende blmyrm ama o zmn ikinizde cok dikkat etmelisiniz kendinize iyi bakmalisiniz sjsjsj
Cevap sahibi1 yılKimse inanmıyor ama ben korkudan hasta olmuyorum fhfjdj prensip edindim sacma geliyo ama öyle yani fhfhfhf
Soran1 yılNasil yapiyosuuun taktik lutfeen sjjss
Cevap sahibi1 yılİnsanlar yeterince korkmuyo hastanelerden gidince mutlu huzurlu olan bile var dhdjdjdj gecen sene çalıştığım ofistekiler bi 8 10 kişi 2 şer kez hasta oldular nerdeyse izinler randevular filan, yine daha bu sene ailemden herkes oldu hatta 2 3 hafta böyle atlatamadılar filan klasik kış gribi hani fjfjfj ben no.. olmam.. olamam yani istedigi kadar çevremde hasta olsun jffjfh
Cevap sahibi1 yılhttps://youtu.be/fBye3i49YmI?si=GuzCF6SRBGNSWU4Q
Bak yıllardır modum budur her soruldugunda aklıma gelir bu sahne fhfhfhfh... 2. Dakikaya gel ordan izle
Soran1 yılAhahahaha bu tam olarak sen gerçekten. Gökhan’ın hala dovme olsan geçer demesi de ben sjsjsjs ama masallah diyelim dur hastalanma
Cevap sahibi1 yılBenim genetik olarak saçım seyrek özellikle üst tarafı klâsik Türk erkeği modeli işte fhfhfh herkes diyo ektir... Yav bana desen kafan kopacak git doktora tedavi ol, derim ki kopsun jfjfjd ne saçı Allah aşkına hffh
Soran1 yılO derece mi yaaa ay bi yandan cok iyi anlyrm seni benimde canim cok tatlidir ama senin ekstra sjsjsj
Cevap sahibi1 yılAsla ölüm kalım meselesi harici gitmem fjdjd ama can tatlılığı değil bu ya benim ağzımı burnumu kır sıkıntı yok ama igneyle çıkacaksa o kan o zaman problem jfjdjd bide hastane kokusu... Pandemide hic dezenfektan kullanmadim hastanelere ondan giremiyorum yoksa öyle acı filan değil mesele jfjf
Soran1 yılTamamen psikolojik yani sjsjsjs
Cevap sahibi1 yılYav insan ignenin açısına tansiyonu düşer veya bayılır mı? Öyle olsa gün içinde en ufak bi çarpma darbe vs olsa ölmüşüz 😅
Soran1 yılPsikolojinin önemini anlamış olduk neyse birkaç güne tahlil yapıcam korkuyorum zaten sjsjsjjs
Cevap sahibi1 yılHaydaa dünden beridir doldurduk seni de hastanelere karşı... Neyse sen güçlü birisisin bakma bana ahshsh
Soran1 yılO an aklıma kesinlikle geliceksin. sjsjsjs yok ya alıştım artık her seferinde damarın ince deyip germeseler sıkıntı yok sjsjsj
Cevap sahibi1 yılyaşadığımız saglık anılarıyla ilgili detay vermezsek memnun olurum :D:D:D gizliden cıkardım yorumu, doktordan sonra başına bişey gelirse yaz. bende gitmemekte ne kadar saglıklı bir karar verdiğimi görmüş olayım tekrardan... :D
Soran1 yılAy çok pardon sjsjsjs tamam deneyimlerimi detaylıca aktarıcam sjsjsjs
Cevap sahibi1 yılsağsalim kontrollerini yaptırda sen detaylar önemsiz :D
Soran1 yılHahahahahah aynn
Cevap sahibi1 yılBu arada sormayı akıl edemedim yani bu sorduğun soru ile mi alakalı seyirme ve titreme için mi gidiyosun
Soran1 yılEvet buda sebepler arasında
Cevap sahibi1 yılO kadar ciddi mi yav bu durum, umarım bişey çıkmaz 🙏
Soran1 yılBunu sorduktan sonra yuzumde olmaya basladi cok fazla
Soran1 yılInşallah
Cevap sahibi1 yılStresten, uykusuzluktan veya yorgunluktan filan olabiliyo bazen.
Soran1 yılSanmyrm ya bu derece olacagni cunku hic durmyor nereseyse felc felan gcirmem inşallah
Cevap sahibi1 yılYok yahu sanmıyorum öyle ciddi bir durum olduğunu. Gidince her şey çıkar zaten sen şimdi böyle düşünürsen stres olup daha da artmasına sebep olursun düşünme boş ver.
Soran1 yılOfff bilmyrm insallah dedigin gibidir
Cevap sahibi1 yılİnşallah öyledirr ferah tut gönlünü
Soran1 yılInsallah ya bakalm
Cevap sahibi1 yılEvet bende bu soruyu arıyordum... Yemin ederim dünden beridir uzun zamandır olmayan göz segirmesi yaşıyorum... Üstüne alınmanı istemem ama şu muhabbeti yaptığımız için psikolojik olabilir mi acaba? Ahdhdhfhfh yani alınma kesinlikle ama senin yüzünden mi acaba diye bi iç geçirmedim desem yalan olur 😅😅
Soran1 yılAhahahahahhaha muhtemelen psikolojik çünkü insan ister istemez etkileniyor. Bilinçaltında kalıyor. Psikolojik olmadığını düşünürsekte çok yüksek ihtimalle vitamin eksikliğidir senin
Cevap sahibi1 yılStresten olmasını umuyorum 😅 yani cidden güneş altında çok zaman geciriyorum hani yazın filan, onun harici gıda desen öyle cok aşırı seçen biri değilim yer icerim bilmiyorum nası bi vitamindır bu ama cidden bugün sınavımda vardı segirip duruyo dünden beridir gün içinde fjfjjfjf
Soran1 yılBelki sinav stresidir içten içe benimde geçen yıl hiçbir vitamin eksikliği durumu olmadgı halde seğiriyordu stresteymiş meğer ya da hiçbiri değildir konustuklarımızdandır sjsjsjjsjsn of özür dilerim ya
Cevap sahibi1 yılsınav dediğimde açıkogretim he :D 3 tane üniversite bitirdim be ben. bu 4. sü ve AÖF yani :D stres... hm... :D:D:D:D hepsi olabilir yav ama ben bişi cıkacagını pek sanmıyorum arkasında, ha bende cıkacaksa da ögrenemicez gözümüz böyle yerinden filan cıkması lazım ki doktora gidip noldu ya diye sorayım... :D
Soran1 yılO zmn stresten değildir doğru sjsjsjsj oyle yapma ya cok devam ederse git bi tahlil yap 😂
Cevap sahibi1 yılkorkunca geçicektir ya :D hastanelerle ilgili cok tuhaf anılarım var ya sen bi göründe sonra anlatırım :D
Soran1 yılDinlemek isterim bunlara neyin sebep oldgnu shsjsjs
Cevap sahibi1 yılbak sadece bi kısım söylicem. bi gün özel hastaneye gittik muaeyene ücreti girişte alınır ve sora tedavi vs duruma göre yine hesap cıkartılır... biz ödedik girdik sonra paramızı iade edip yolladılar bi sebepten ötürü :D:D:D:D:D
Soran1 yılO ne ya neden ki sjsjjss
Cevap sahibi1 yıluzun hikaye ya :D:D:D:D:D temel sebebi bence korku ama :D:D geniş zamanda anlatıcam söz :D.. bi gün acile refakatci olarak gidip güvenlikler ile cıkarıldıgımı filan anlatmıyorum bile fgdfdfsd dedim sana bi günde küsmedik biz :D:D:D
Soran1 yılAhahahahahah sen ciddi misin nolur vaktin olursa anlat daha da sarmaya başladı jsjsjs
Cevap sahibi1 yılanlatınca komik tabi sen bide yaşarken gör :D:D:D:D dev gibi adam ayakta duramıyo dsfhjhjg çook diyen oldu git psikolojik destek vb. al gibisine de abi oda doktor siz beni öldürmeye mi calısıyorsunuz :D:D:D:D
Soran1 yılCok mantikli dogru oda doktor sjsjsjsj bunu birkikte yasamai isterdim ben cok iyi destek olurum hahahahah
Cevap sahibi1 yıltabi tabi covid asısı oldugumda yanımda koruma diye götürdügüm adamlar milleti sakinleştiriyodu :D herkes aşının yan etkisi gibi bişi sandı panik oldu :D halbuki ben daha girerken zaten kendimden geçmiştim :D:D:D:D buda komik olaydı hatta 5 sn kısa bi videosu vardı da silindi iyi ki silindi... :D
Soran1 yılSilinmeseydi de gorebilseydim keske sjsjjssj ama cok tatlı duruyor bence tabi hayatıni etkileyen bir durum ama insallah sorun cikarmaz ömrün boyunca
Cevap sahibi1 yılyani evet ömrüm boyunca cıkmasa iyi olabilir :D işte anlatırken tatlı geliyorda, sen bide bana ve benle gelenlere sor :D ve ilgilenenlere... :D
Soran1 yılHahahahshah anlat ama bana hep isterim
Cevap sahibi1 yıltamam tamam git gel şu doktora bi sonra oturup üzerine kitap yazabilecegin kadar hastane anısı anlatırız :D
Soran1 yılHahah tamamdır ama sende aksatmamaya calis eger devam ederse
Cevap sahibi1 yılyani sanmıyorum devam etsin ya :D ederse bakarız bi.. :D
Soran1 yılBende sanmyrm kendine cok iyi bak yinede sjsjs
Cevap sahibi1 yılbakıcam.. bakmalıyımm.. :D ama sende dikkat ett
Soran1 yılOlur bende ederim
Soran1 yılEvet gittim ve hastanede oldugum her an gulmemek icin zor tuttum kendimi çünkü aklima anlattiklarin geliyordu ve sansa karsimda kan vermek icin oturan adamda korkuyordu sjsjjsjs
Cevap sahibi1 yılAdamın yüzüne gülmeseydin bariiii ayıptır yaaa 😅 sonuçlar ne zaman çıkarmış
Soran1 yılYok be o an ben ellerim buz kesmis bir sekilde kan alinmasini bekliyordum. Es zamanli kan veriyorduk sjjsjsj ama hic hic acimadi cok guzel aldi hemsir. Sonuclar cikti
Cevap sahibi1 yılİyi bariiii. 😅 Neymiş sebebii
Soran1 yılVitamin eksiklikleri cikti
Cevap sahibi1 yılOh iyi bari ya. Takviye alırsın düzelir
Cevap sahibi1 yılHangi vitaminler söyle de bende ona göre yiyip içeyim 😅😅😅 malum gitmicem asla doktora bunun için 😅
Soran1 yılYaa giiit sjsjsj magnezyum d vit ve b grubu vitaminler yazıldı ama en düşüğü magnezyumdu
Cevap sahibi1 yılBende d kesin vardır diğerlerine emin değilim 😅 bakalım magnezyum neyde bulunur acaba bi araştırayım 😅 vitamin için kılımı kıpırdatmam 😅 ki yaklaşık 1 1.5 sene önce sonucu vitamin eksikliği çıkan bi rahatsızlık için arkadaşım gitti ve ilk şüphe beyin tümörü idi. Yani hafif bi tırstık tabi de gittik kan man test sora dediler vitamin eksik... Bu olaydan şunu çıkarıyoruz ki benim elim ayağım tutmasa vitamin diyip yine gitmem jdfjdjjdjf
Cevap sahibi1 yılVe dediğim gibi gittiğinde böyle bi ihtimal olunca oda pek sallamadı benim gibi artık bi ara fenalaştı filan öyle olunca test olmaya ikna oldu o zamanda ben gittim beraberinde 😅 yine öyle bi bayılma fenalaşma olmasa amaaan tümörde neymis diyip gitmicekti oda 😅
Soran1 yılAllah buyuk hastaliklari uzak etsin hepimizden gercekten ama vitamin eksikliği de onemli ya bak ben resmen yerimden kalkamiyordum ve sinav ogrencisiyim cok zorlaniyordm kas agrilari falan zaten en son uyusmalar olunca mecbur gittim. seni bu derece rahatsiz etmiyorsa eczaneden kendin takviyeker kullanmaya calisirsin besin olarak alamadiklarini. Yoksa arkadasinda oldugu gibi normal bi vitamin eksikliği cok buyuk hastaliklarla karıştırılıp ayilip bayilmalara sebep olabiliyor sisjsjsj
Cevap sahibi1 yılAmin amin bende hep dua ederim yani öyle hastalık filan istemem bi anda bitecekse bitsin bu ömür aniden.. yoksa hastalık filan cok zor cok.. 😅 yok bende bazen stresten vs oluyodur o segirme filan onun harici bisiyim yok zaten 😅 sen alda ilaçlarını filan gelsin yerine vitaminler.. madem sınavda var dinç ol sağlıklı oll
Soran1 yılEvet zaten en cok onun icin aliyorum. Semde bunlari dene besinlerden almaya calis bolca gecer. Artik oluyo mu o gunden sonra sjsjjs
Cevap sahibi1 yılDünde vardı sanki ama bugün olmadı yani hatırladığım 😅 ben hastalıkların psikolojik olduğuna da inanıyorum yani inandırdım kendimi o yüzden bişi olunca hayır aslında yok diyip düşünmüyorum jfjdjdjd kışın filan mevsim gecislerinde kırılırsın grip nezle üşütme vs olur ya hani heh işte o zamanlar 'hayır yok öyle bişi' diyip teselli ederim kendimi eger biraz halsizlik veya işte öyle belirti varsa gezmeye yürümeye hareket etmeye çıkarım cjfjjf çünkü hastayım diye yatıp dinlemeyim dersem bittim demektir gitti bi hafta 10 gün kalırım öyle 😅
Soran1 yılYa bu cok guzel bir sey bende tam tersi takarim ama artik senin yaptgni yapicam olmadigina inanicam bence gerçekten ise yariyor. Psikoloji cok cok etkili
Cevap sahibi1 yılSana da dedim önceki yorumlarda herkese de derim djdjdjdjd hem psikoloji hemde korku djdjdjdj ikisini idare edebilirsen hastalık filan etkilemez 😅😅
Soran1 yılSeninle denk gelmek cok guzel oldu artik hayat felsefem bu insallah bende de ise yarar sjsjsjs
Cevap sahibi1 yılKesinlikle yarar en azından böyle şeylerde.. şimdi Allah göstermesin büyük bi hastalık olur kaza olur bişi olur elbette doktora hastaneye gitmek zorunda kalıyoruz ama böyle gündelik şeylerde filan... 😅 Gerek yok.. vitaminde neymiş yeriz faydalı şeyler geçer gider 😅 hep şunu düşünürüm 100 sene önce yaşıyor olsam böyle bi dert olacak mıydı? Hadi oldu, doktora gidebilecek miydim? Hadi gittim vitamin denen bi takviye mi vardı? 😅😅😅
Soran1 yılE dogru sjsjsk ben her seyi yemiyorum ondan böyle herhlde ama teşekkür ederim o kdr iyi geldi ki bu bakis acin
Cevap sahibi1 yılRica ederim umarım bundan sonra sende doktora gitmezsin 😁 ve bana mesaj atabilir misin sana bi link atıcam, bide hastane anılarımın devamını umumi ortamda anlatmıcam aa 😅😅
Soran1 yılAhahahah tamam
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu tarz seğirme ve titremeler genellikle kasların yorgunluğu ya da magnezyum ve potasyum gibi elektrolitlerin eksikliğinden kaynaklanabilir. Özellikle yoğun fiziksel aktivite yapıyorsan veya yeterince su tüketmiyorsan, bu durum artabilir. Kasların dinlenme sonrası gevşeme gösterirken bu tarz tepkiler vermesi de normal olabiliyor. 🏐💪
Ama tabii ki bu durum sıkça ve şiddetli bir şekilde tekrarlanıyorsa, bir doktora danışman daha sağlıklı olur. Diyetinde biraz daha yeşil yapraklı sebzelere ve muz gibi potasyum kaynaklarına yer verebilirsin. Ayrıca bol su içmeyi unutma! Sporcu olarak, kas sağlığına ekstra dikkat etmek önemli. 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 yılFazla yüklenmeden, kasların dinlenmesi lazım
02 Yorumla
Soran1 yılAksine gun boyu oturup ders calsyrm
- 1 yıl
Pardon fitness yapıyosun sandım
Spor konusunda 868 cevap paylaştı. Orgzm oluyorsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!