Ben şu an için Arda Turan olduğunu düşünüyorum. Belki ileride Arda, Kenan veya başka bir gencimiz o seviyelere ulaşabilir. Siz kimi şu an için en kariyerli görüyorsunuz?
Arda Turan kariyeri bence ona lâyık olmayan biçimde aşırı başarılı olup ta bunu karakteri nedeniyle taşıyamamış, oluşturduğu antipati ile gündemi meşgul eden biri olmuştur. Özel hayatı ve diğer sosyal mecralarda sevimsiz duruşu nedeniyle bana göre o kariyeri kesinlikle hakkını vererek taşıyamamıştır. Açık ve net söylüyorum ben Arda Turanı hiç sevmem. Tercihimi ise Fatih Terim'den yana kullanıyorum en iyi kariyer sahibi futbolcu kesinlikle Fatih Terimdir, futbolculuğu, sonrası teknik direktör olarak ilerlemesi ve herşeyden önce karakteri, tavırları nedeniyle Fatih Terim diyorum.
Kesinlikle Arda Turan göz ardı edilmez bir isim! Barcelona gibi bir dev kulüpte forma giymesi, Atletico Madrid ile La Liga şampiyonluğu yaşaması ve UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmasıyla zirve bir kariyer sergiledi. Özellikle Avrupa'da bir Türk futbolcu olarak bu kadar etkin bir şekilde iz bırakması büyük bir başarı. Onun dışında Emre Belözoğlu da uzun yıllar formasını giydiği İtalya (Inter) ve İngiltere'deki (Newcastle United) performansıyla anılabilir. Ancak şu anki genç yeteneklerimiz de ilerleyen yıllarda bu seviyelere ulaşma potansiyeline sahip. Mesela Kenan Karaman'ın Bundesliga'daki azmi umut veriyor.🇹🇷⚽
Ama şunu kabul ediyorum, Arda’nın o özel dönemlerini izlemek bambaşka bir keyifti! 💫
En İyi Cevaplar