Dizim çıkmış olabilir mi?

arkadaşlar allah aşkına bir fizyoterapist çıkıkçı falan bana yardım etsin. biliyorum saçma ama 1-2 saat önce kendi kendime dans ediyordum odamda, sonra yanlış bi hareket yapınca bacağım döndü mü ne oldu bilmiyorum hatırlamıyorum ama ben direkt kendimi yere attım, annem geldi ayağa kalkmaya çalıştım falan ilk yarım saat hafif üstüne basabiliyordum ama dizim bükük durunca ancak yürüyebiliyordum, sonra yatağıma uzandım biraz yastıkla falan kaldırmaya çalıştım, daha sonra dedim buz getireyim, yavaşça kalktım bu sefer sadece ayak ucumla basabildim yere ama bi şekilde gidip alıp geldim buzu, yine bacağımı sadece bükük tutabildim ve her adım attığımda böyle dizim kasılır gibi oldu. şu anda da yastık falan koymadım direkt bacağımı uzattım biraz kasılma var ama çok yerimden oynatacak bir ağrı, acı değil. ayrıca ilk olduğu zamanlar dizimi kendime çekebiliyordum ama şu an yapamıyorum bacağım çok kasılıyor. annem burkulmuştur sabaha geçer diyor chatgpt de menisküs yırtılması ya da kasılma, burkulma diyor ama benim cidden tecrübeli kişilerin fikrine ihtiyacım var. benzerini ya da aynısını yaşayan biri varsa yardım ederse çok sevinirim, teşekkürler

Dizim çıkmış olabilir mi?