kilo verme surecindeyim ve bu sure zarfinda bel-bacak odakli spor yapmaya calisiyorum fakat en etkili sonucu olan diyet ve spor onerilerinize acigimm altta gorsel ekliyorum.. 💗🎀
Spor yaparken tek biryerden gitmez genetiğine bağlı olarak gider kimisinin kalçası hızlı erir kimisinin göbeği ama yolun sonunda en çok gitmesini istediğin yerde gider sabredersen
Merhaba! 🌟 Bu yıl tam bir dönüşüm ve kendine yatırım yılı olsun! 2025’e seninle birlikte güçlü bir başlangıç yapalım. 🎄🏃♀️ Bel ve bacak odaklı çalışmaya başladıysan, squat, lunge ve pilates hareketleri harika bir seçim olur! Özellikle bel için plank çeşitlerini ekleyebilirsin. Hareketlerde doğru formu araştırarak uygularsan daha etkili sonuç alırsın. Ayrıca düzenli yürüyüşleri ve kardiyoyu programına katmayı unutma, yağ yakımını destekler.
Beslenme konusunda sağlıklı karbonhidrat, protein ve bol bol sebzeye ağırlık ver. Su tüketimini artırmayı ihmal etme, bu mucize gibi! 🌸💦 Sabırlı ol ve düzenini koru, sonuçlar seni şaşırtacak! Yazı fit bir şekilde karşılamaya hazırsın. Devam et, harikasın! 💪✨
Yanlış anlama öyle özgüvensiz olacağın bir durum yok bende belin gayet ince bu çok çekici duruyor zaten sadece sen kendini daha iyi hissedeceksin bacaklarını inceltmelisin hepsi bu
Karbonhidratı düşük tutup protein ağırlıklı beslenmek ve olabildiğinde yeşillik ile su tüketmek. Elbette kardiyo idmanları yapmak. Önemli olan gün sonunda macro besin olarak ne tükettiğin ve ne kadarını harcadığın.
Ve saçmalama ya bel ince bacak kalın popo var tam gerçek balık etsin kürdan olma sakın asıl o ozaman özgüvensiz olursun kilo alan ve ahala almaya çalışan biri olarak diyorum belin kalın degıl gayet iyi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
bozma fizigini çok iyisin bacakların ne güzel kalın
Aslında boyuna göre aşırı kilon yok resimde popon oldukça iyi göbekte gözükmüyor 5 kilo versen daha fit gözükürsün bunun içinde günlük hafif egzersizler yeterli birazda aşırı karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmak