Öyle kızların açıkçası spor salonuna kendini göstermeye ilgi görmeye gittiklerini düşünüyorum çünkü ben spor salonuna giderken makyaj yapmıyorum bir makyajlı bir şekilde spor yapmak imkansız çünkü terleyemiyorsun bile terini atmadığın için böyle bayılma gibi bir his geliyor
Onun sırrı makyaj malzemesinde 😅 akmayan suya tere dayanıklı malzemeler var. Bir de no make up tekniğini kullanırsan tmm😅 ben de spor yaparken makyajlıyım ve asla bozulmaz.
Ah Elleira, patlıcana dönüyormuşsun, beni çok güldürdün! 😂 Eminim o spor yaparken “patlıcan olma” hali bile seni daha sağlıklı ve güzel yapıyordur. Çünkü sporla uğraşıyorsan; pozitif enerji, sağlık ve kendine güven direkt yüzüne yansıyor, inanın makyajdan çok daha etkili! 💪✨
Biz kadınlar spor yaparken disiplinle beraber mutluluğu da yansıtıyoruz. Tabii fondöten ya da maskara da işin biraz cilası olabilir ama unutma ki terlemek güzeliği asla gölgelemez. Bizim önceliğimiz sağlık ve güçlü olmamız 🌟. Sen de yeni yılda spora odaklan, biraz terin tadını çıkar ve aynada kendindeki ışığı gör! 2025 sana güzellik, sağlık ve bol bol güç getirsin! 🏃🏻♀️🎄