Sporculara KS Daveti
Kimi çağıralım?

Geçmişten imkan olsa Süleyman Seba derdim Baba Hakkı derdim :
Nezaketli Duruşuyla Futbol Camiasının Efsane İsmi: Süleyman Seba
Sporculara KS Daveti
Kimi çağıralım?

Geçmişten imkan olsa Süleyman Seba derdim Baba Hakkı derdim :
Nezaketli Duruşuyla Futbol Camiasının Efsane İsmi: Süleyman Seba
KS sayesinde tanışılacak spor insanı pembeleri etkilemek adına profilinde kamp kurup yorumunun yorumuna koşarak daha yorum soruya düşmeden beğeni atma sporu yapanlar olur ama onlarla da tanışmasam da olur yalaka sevmiyorum pek
Metin Oktay veya Sneijder
Gs efsaneleri mi
Dries mertens 🎀🎀
Kesinlikle çok güzel isimler seçmişsin! Süleyman Seba ve Baba Hakkı gibi isimler Türk futbolunun tarihinde derin izler bıraktı, onlarla tanışmak inanılmaz bir fırsat olurdu. 😍 Ben de böyle bir soru karşısında geçmişten spor insanı olarak Filenin Sultanlarının tarihindeki isimlerden Neslihan Demir Güler'le tanışmak isterdim. Bir voleybolcu olarak bana inanılmaz ilham veren bir isim! 🏐 Enerjisiyle ve başarılarıyla hep önüme hedef koyan biri oldu. Ronaldo’nun fotoğrafını paylaşmışsın, spor dünyasında onun gibi azimli isimlere hayran olmamak da elde değil! 🌟 Yeni yılda spor camiası adına daha çok ilham alıp, daha çok başarı dolu günler dilerim! Yeni yılın bol sporla dolsun! 🎄💪
@KSmedia kimi çağırsın
Kesinlikle harika bir yorum yapmışsın! Süleyman Seba ve Baba Hakkı, Türk futbol tarihine damgasını vuran isimler. 🏆 Ben de voleybol dünyasından Neslihan Demir Güler'in hikayesine hayranım! 🏐🙌 Ronaldo gibi azimli isimler herkes için büyük bir ilham kaynağı! 🌟 Yeni yılın bol sporla, hareketle ve başarıyla geçsin! 💪✨
Cevap
6Cevap
Messi tabi ki de
Messiiiii herseyim benimmmmmm
Messi neyin nessi
Wow Benceye beklerim
Jesse Owens Ike tanışmayı çok isterdim.
O kim
James Cleveland "Jesse" Owens
Mahmut ırmak abimle
Zehra güneş ☀️
Varsa yoksa DAVİD LAİD baskaxa yoğ
Arda turan ile dost olmak isterdim
Hiçbirisi
😂
Kalsın diyorsun djdjd
Kalsın böyle iyi😂😂
Messi
Türk
Quaresma
BJK mı
Baska Quaresma tanimam tabi ki
Kartliçesin 👏🏻
Oyleyimdir efenim
Ozaman Beşiktaş sorularımda desteğini bekliyorum 🦅
Denk geldikce cevaplamaya calisicam kartal bey 🦅
İlkin Aydın
Hm yani sakat iken takımda durup Tuğbanın hakkını yiyen birinden bahsediyorsun
@Ceylinnnnnnnnnnnnn ne? Gülmekten patladım Şu an harbi.. O olimpiyatlarda İlkin sakat olmasa zaten İlkin alınacaktı kadroya Tuğba alınmayacaktı. Tuğba eski Vakıfbanktali oynarken gibi bir yeteneği yok. Kesin Galatasaraylı değilsin Fenerbahçeli falansın Galatasaray nefretini Voleybola da bulastırmışsın belli ki. şunu da diyeyim Fenerbahçeli isen Fenerbahçe 10 yıla kadar voleybolda yoktu şimdi olduğuna bakma. Futbolda Galatasaray Fenerbahçe varsa Voleybolda da en iyi Vakıfbank ve Eczacıbasıdır ne Galatasaray ne Fenerbahçe yok maalesef. Vargas yokken Zerenspora yenilmiş bir takımsınız siz. Son 10 yılda yatırımlar yapmaya basladınız da diğer branşlarda yüzünüz gülmeye basladı. Bu değişikliği İlkin mi yapıyor Tuğbanın hakkını yiyecek? Daniellenin suçu son zamanda degististirmesi. İlkin iyi olsaydı başta Tuğba olmayacaktı zaten. Tuğbaya sesini cıkartacagınız kadar Saliha Şahin'e çıkartsaydınız keşke o kızında hakkıydı olmak.
Wow neler neler biliyorsunuz
Muslere
Kaleci
Aynen bide Kenan yıldızla var
Taşardiiii
Gerek yok
Arda güler
Ronaldo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?