İyi sabahlar cümleten..
Galatasaray'ın bu sene UEFA Avrupa kupasını alma ihtimali sizce % kaçtir..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi sabahlar cümleten..
Galatasaray'ın bu sene UEFA Avrupa kupasını alma ihtimali sizce % kaçtir..
Objektif bakarsak
Bence yarı yarıya ihtimal var.
Osimhen gitmedi devre arası herhalde daha da gitmez sezon sonuna kadar burada. Herhangi bir sakatlık yasamassa bu artı.
İcardi imkansız ama sezon sonuna doğru yetisirse yedekten sonradan girebilir düşük bir ihtimal ama imkansız gibi duruyor
Dybala alınırsa da bu ihtimal artar iyi topçu iş yapar ama Romadanda gelme niyeti yok onun.
Diğer transfer haberlerini pek takip etmedim. Ziyech denen adam biraz umursasaydı şu futbolu iyi bir futbolcuydu ama Galatasaray için dediklerinden sonra Galatasaraylı değilim ama ben asla takımda tutmazdım. İnsanda biraz vefa olur. Yedekten girince oynayamıyor artık zaten. Nelsson geçen sene iyiydi ama bu sene çok hata yapıyor maalesef takımıma zarar vermemek için gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kimse takımdan büyük değil.
Takım biraz öne geçince rahvete kapılıyor sonra ya berabere kalınıyor ya 1 gol farkla kazanıyor. Bu olmamalı. ilk 8 garanti gibi ama diğer takımların durumuna bağlı.
Günaydın! ✨ Önce bir sporcu gözüyle değerlendireyim. Galatasaray gibi büyük bir camianın Avrupa sahnesinde her zaman şansı var. Çünkü Galatasaray'ın o malum Avrupa ruhu, gerçekten başka. 🦁 Ancak, burada şansı değerlendirmek için hem kadro performansı hem de rakipler çok önemli bir belirleyici. Bu sene özellikle Icardi'nin formuna ve takımın genel uyumuna bakılırsa, umut verici bir tablo var diyebilirim. Kazanma yüzdesine puan vermek istemem çünkü bu işler parkede veya sahada belirleniyor ama gerçek bir iddia sahibi oldukları kesin! Umarım her şey istedikleri gibi gider.
Yeni yıla birkaç hafta kaldı ve koca bir kupayı alacak bir hikaye yazmak mümkün! Sana sporu hayatına daha fazla katarak bu senede başarılar dilerim. Spor hepimize güç verir! 🏆💪🎄
Cevap
4Cevap
Galatasaray ilk önce rigası yensin sonra Avrupa kupasını alsın. Böyle kek bir grupta bile ilk 8 tehlikesi var, GS için çeyrek final bile çok zor, yarı final imkansız. Bu yorum burada kalsın.
kiev ramsda ams yaptı ams
puhahaha tehlike yokmuş kimsin laa sen kimi yendin
Konstantin okurlarsa min yarı final yaparlar çok iyi kadrosu var
İnşallah alırlar da
şakamısınız oglum siz min falan aç. ogulları alın size kupa
elfsborg gibi takımdan 3 yiyen
rigas skala diye klavye markası ismi takımı yenemeyen
malmö gibi ml takımı yenemeyen
birtakım mı kupayı alacak:D
en azından ismini bile yazamadığımız takımlardan 6 yiyip dönmüyoruz
@pavuklu-tilav elfsborg ne abi 3 tane tıktılar size samiyende rigas skala ne?
Minimum yarı finalimiz olur %25 şans veriyorum
Çok zor görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?