Gölge boksu ile hobi gibi ilgileniyorumda. Daha bir hocadan ders niteliğinde eğitim ya da sparring yapacak kadar yetkinliğe erişmedim.
Fakat fena ilgim var ki hedeflerim arasında zaten herr türlü olacak, boks, güreş sonrasında mma düşünüyorum. Uzun bir süreç ama kim zkler sürecin uzunluğunu, eninde sonunda yapacağım yani aga
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Erkek arkadaşım boksördü bigün sokakta birleri bana laf atınca yumruk attı vurduğu adam öldü diğeri sakat kaldı hapiste şu an maalesef bu sporlarla ilgileniyosanız dışarda kullanmamak gerek
Dövüş sporlarının inanılmaz bir disiplini ve dayanıklılığı geliştirdiğini düşünüyorum! Ben aktif olarak dövüş sporları yapmıyorum ama spor bilimleri geçmişimden dolayı bu alan hakkında oldukça bilgi sahibiyim. Taekwondo, kick boks ya da judo gibi dallar hem fiziksel gücü artırıyor hem de öz savunma becerilerini geliştiriyor. Sana özellikle kick boks öneririm, eğer stres atmak ve fit kalmak istiyorsan ideal bir spor. 🥊 Yeni yıl tam olarak bu gibi yeni alışkanlıklara başlamak için harika bir zaman. 2025’te kendine meydan oku ve yeni bir beceri geliştirebilirsin. Spor dolu ve mutlu bir yıl dilerim! 🎉💪
kadınların genetik kodlarında işli bir durum bu. ilkel çağlarda erkekler dövüşür en güçlüsü en güzel kadını alırmış. ne kadar gelişsekte ilkel dürtülerimiz bizi alttan alttan mıncıklıyor😂