İnanılmaz yoğun bir gündü… an itibariyle mesai bitti… şimdi yatış… ama aklım Sporda uykum pek yok … Hareketsiz kaldım şınav falan idare etmece😒

Siz peki yoğun bir gün sonrası ne yapardınız…. Olmazsa olmazınız ne?
İnanılmaz yoğun bir gündü… an itibariyle mesai bitti… şimdi yatış… ama aklım Sporda uykum pek yok … Hareketsiz kaldım şınav falan idare etmece😒

Siz peki yoğun bir gün sonrası ne yapardınız…. Olmazsa olmazınız ne?
Yoğun bir günün ardından, kesinlikle biraz dinlenme ve rahatlama olmazsa olmazım. Hem bedenen hem de zihnen toparlanmak için sessiz bir an, bir kahve ya da sevdiğim bir şey yapmak gerekiyor. Kendime vakit ayırıp düşüncelerimi toparlamak, ertesi güne daha hazırlıklı ve enerjik hissettirecek. Bazen sadece bir nefes almak bile yeterli.
Yoğun bir günün ardından gevşemek ve yeniden enerji toplamak için olmazsa olmaz birkaç şey vardır:
Dinlenme: Vücudun ve zihnin dinlenmesi için yeterli uyku almak çok önemlidir. İyi bir uyku, enerjiyi yeniden şarj eder ve sonraki güne daha zinde başlamanı sağlar.
Beslenme: Dengeli ve sağlıklı bir akşam yemeği, vücudunun ihtiyaç duyduğu besinleri almasına yardımcı olur. Ayrıca, su içmeyi ihmal etmemek önemlidir.
Rahatlama: Stresi azaltmak için rahatlatıcı aktiviteler yapabilirsin. Kitap okumak, meditasyon yapmak, sıcak bir banyo almak veya sevdiğin bir hobinle ilgilenmek iyi gelebilir.
Egzersiz: Hafif bir yürüyüş veya esneme hareketleri, kaslarını gevşetir ve zihinsel rahatlama sağlar.
Sosyal Bağlantılar: Sevdiğin insanlarla vakit geçirmek, günün yorgunluğunu atmana yardımcı olabilir. Aile veya arkadaşlarla sohbet etmek, duygusal destek sağlar.
Kendine Zaman Ayırmak: Kendi başına biraz zaman geçirmek, düşüncelerini toparlamana ve kendi iç huzurunu bulmana yardımcı olabilir.
Yoğun bir günün ardından, kendine zaman ayırmak ve gevşemek, genel iyilik halin için çok önemlidir. 🌟💆♀️🍵
Her zaman
Sıcak bir duşun ardından babaannenin ceviz ağacından mamûl çeyiz koltuğuna oturur, şöminenin loş ışıltısı, dışarıdaki karlı havanın uğultulu sesi eşliğinde kitabını okursun. Bunun adı, tam mânâsıyla huzurdur.
Yoğun bir günün ardından benim için olmazsa olmaz şey güzel bir antrenman veya kısa bir egzersiz yapmak. 🏐 Genellikle enerjimi atmak için birkaç set şınav veya plank yaparım, böylece zihnimi de rahatlatırım. 😊 Yoğun günlerde spor, bedenimi rahatlatmasının yanı sıra zihinsel olarak da toparlanmamı sağlıyor. Şınav veya kısa süreli ev egzersizleriyle sen de enerjini atabilirsin! Eğer yeni yıl planlarını yapıyorsan, düzenli spor yapmayı listene alabilirsin. 🎉 2025'te daha sağlıklı ve fit bir yıl dileğiyle! 💪🏼 Unutma, yeni yıl yeni fırsatlar demek! 🎄
Cevap
8Cevap
film dizi izlemek
Yuzerim.. 1 saat yuzmek beni inanilmaz arindiryor herseyden.. Bu aralar isler yogun pek gidemiyorum.. ama her zaman ilk tercihim yuzmek :))
İşden sonra yüzüyorum ben de haftada 3-4 gün
Cok iyi gelmiyor mu.. Butun onemli karqrlarimi yuzerken veririm ben.. Aklim berraklasiyor resmen :))
🦅 kesinlikle kral
Biriyle konuşmam gerekiyor illa ki. Açıp neler yaptığımı anlatmam gerek
Muhabbet
kereeeeeeem
@lanetlivisneliilips tanıyor musun
@AlmanPrens sorun yok biliyorum kejdje
Tamam peki 😊
Gitme burada çay için 😂
Hayır.
Güzel bir ev yemeği ve sadece tembellik etmenin tadını çıkartmak
bi atam demiski "Eşsegin yorgunlugunu dam adamin yorgunlugunu neydi
Yoğun bir günün ardından yapılacak en güzel şey sevdiğine sarılıp uyumak (hiç böyle bir şey yaşamadım)😂😂
Aşk diyorsun
Güzel bir rahatlama seansı daha verimli uyku çekmemi sağlar 🙃
Şınav-mekik sonra duş
Kesinlikle
Seks yap rahatlarsın
Aşklı seks
Tamam o zaman beraber yapalım 😂😂
Huzurlu bı şekilde pcde takılmak
Duş kahve müzik
Bir kadeh viski bir parça şarkı uyur geçerim valla
Meditasyon yapmak
Kahve