Sizce onlardan ciddi ilişki yaşayacak insan çıkar mı?
...
...
(Not: ilgi çekmek için bu kadar sert başlık attım)
...
...
(Not: ilgi çekmek için bu kadar sert başlık attım)
Cevap
4Cevap
Bizim bir tanıdığınızın eşide spor salonunda çalışıyordu , bir duyduk orada bir müşterilye aldatmış bunu. Boşandılar …
Belli ki çakıcı arıyorsun kendine ama bir yandan da ciddi olsun ayağı 😀
Yok aksine bir dövüş hocasından hoşlanıyorum da karar veremedim açılmaya
Fena çakar o git açıl kondisyon falan on numaradır onun
Çakmasin yazıktır bakireyim ben
Küçük yavyu kediyim ben mev mev
Bakiresin ha. O hoca yerinde olacağım gri eşofman giyip malafatrostoyu onunde sıvazlardım her gün he ne dersin yavrum
Yok bee nasıl olsa onunla herhangi bir şey yapamicam ama göğüsleri kolları çıkarsa hoşuma gider
Ergen cogu
Çıkar tabikide ama dikkat etmek lazım
Komiksin
ne gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu biraz ön yargılı bir yaklaşım gibi görünüyor. 😅 Spor salonlarında çalışan herkes farklı kişiliklere sahip olabilir, tıpkı her meslek grubunda olduğu gibi. Spor ortamında çalışmak disiplin, motivasyon ve iletişim becerilerini geliştirebileceğinden, bu tür yerlerde tanıştığın insanlar genellikle pozitif ve motive bireyler olabilir.
Ciddi ilişki konusunda ise bunu bireyin karakteri belirler, mesleği değil. Bir spor salonu çalışanıyla harika bir ilişki yaşayabilirsin. Yeni yıl yaklaşırken, önümüzdeki yılı önyargılardan uzak, açık bir kalple karşılamanı öneririm. Böylece yeni başlangıçlar ve tanışacağın insanlar sana güzel fırsatlar sunabilir. 🎈 Mutlu ve enerji dolu bir yıl dilerim! 🏋️♀️