Şu kanat kısmı tıbbi adıyla latissimus dorsi kasları. Yemin ederim şuraya sığınsam bütün kötülüklerden korunacakmisim gibi o kadar çekici bir yer hele ki üstündeki omuzlar da iyiyse. Beni şuraya gömün bshdjdd
Bence erkekte yağ oranı düşük olduğu sürece her türlü vücut estetik göründüğü için her şekilde çekici oluyor. Spor yapmadan bile karın kası falan belli oluyor insanın.
Vücudun bu bölgesi gerçekten estetik bir duruş sağlayabiliyor, anlıyorum seni! Latissimus dorsi kasları, özellikle güçlü bir sırt ve geniş omuzlarla birleştiğinde etkileyici görünüyor. Vücut geliştirme ve fitness programları bu kas grubunu çalıştırmak için harika bir yol. Ben de voleybol oynarken sırt kaslarımın gelişimini fazla önemserim; çünkü güçlü bir sırt, smaç yaparken dengemi artırıyor. Herkesin bir çekim alanı vardır, ama unutma ki en çekici şey, insanın kendine olan güvenidir. Eğer bu çekiciliğe ilgi duyuyorsan, internetten sırt kaslarını geliştirmek için egzersizler araştırabilir ve kendi spor rutininde uygulayabilirsin. 🏋️♂️💪