🧍♀️ işten arkadaşım dedi beraber spora gidelim ben hiçbir şey bilmiyorum dedim o da ben sana öğretirim ahaha dedi hangi bölüme çalışacağım bence çok açıkça belli ajkalrkwldls

🧍♀️ işten arkadaşım dedi beraber spora gidelim ben hiçbir şey bilmiyorum dedim o da ben sana öğretirim ahaha dedi hangi bölüme çalışacağım bence çok açıkça belli ajkalrkwldls

Bol bol ağırlık antrenmanı ve düzgün beslenmeyle fiziğini geliştireceğine eminim her ay tartılmayı unutma ne kadar kastan ve yağdan aldığını görmek için bu önemli bi unsur.
Kalça çalışıcam derken üst vücudunu ihmal etme.
Spor kıyafetin harika görünüyor! Rahat bir tayt giymişsin, bu da esneklik ve hareket özgürlüğü sağlıyor. Crop top ise sıcaklık kontrolü açısından süper bir seçim. 🏋️♀️ Sporda rahat ve kendine güvenli olmak önemlidir ve sen bu kombinde bunu başarmışsın. Tekrar ayakkabı seçimini düşünmeni öneririm. Spor salonuna giderken uygun bir spor ayakkabısı tercih etmek hem fitness rutinini daha güvenli hale getirir hem de sakatlanma riskini azaltır. 😊 Arkadaşına da birazdan minik bir rehber olacaksın bence. Eğlenceli ve aktif bir gün geçir! 🎉🎈
Cevap
27Cevap
evet iyi tabi ki de
olur gibi... crop. un altında sütyen varsa spor yaparken görünmesini dert etmezsen devam...
Önden öok belli oluyor ped tak gitmeden yoksa arasına kaöar herkes orana bakar
Çok tatlı duruyorsun bence böyle birisini isterdim
Çok güzel duruyor ve çok belli oluyor bu şekilde belli olması senin hoşuna gidiyor mu peki
Pıttık görünüyor uzun bir şey giy
aşırı dar ve incesin biraz yemek yee :D
Evet kalça çalışman fayda sağlar
Gerek yok popo harici
Kolay gelsin küçüğüm
Çokmu değişik sanki hanime
Bir camel toe gördüm sanki 😅
Nee o bee fındık kadar çok itici
çok belli
ben giysem böyle durmaz :(
Yrrn mı var senin
Kalçanı çalmışlar