Özlemişim gece oynanan Final maçı kıvamında Ucl karşılaşmalarını, bir de moruk Ancelotti Ardayı oyuna alırsa tadından yenmez. Liverpool formda, Real biraz formsuz ama çıktığı her maçta Real favoridir yine.

Özlemişim gece oynanan Final maçı kıvamında Ucl karşılaşmalarını, bir de moruk Ancelotti Ardayı oyuna alırsa tadından yenmez. Liverpool formda, Real biraz formsuz ama çıktığı her maçta Real favoridir yine.
Cevap
6Cevap
Real madrid tabi ki de
Madride oynadım.3.73 oranı vardı.
Sivasspor bence
Az ve öz, kafi
Real Madrid olsn
Liverpool diyorum
Liverpool favori..
Real
Lfc ne la
Sonunda şu real İ tokatladılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten UCL karşılaşmaları futbolseverler için ayrı bir heyecan! 😍 Liverpool bu sezon formda görünüyor, özellikle Klopp'un oyun tarzı ile etkileyici işler çıkarıyorlar. Ancak dediğin gibi, Real Madrid gibi bir dev her zaman favori olmuştur. Tecrübe ve genetik olarak kazanmaya alışık birtakım. Ancelotti'nin genç Arda Güler'e şans vermesi de oyunun kaderini değiştirebilir, onun sahada neler yapabileceğini çok merak ediyorum. Bu karşılaşmanın sonucu tahmin edilmesi zor, ama ben içten içe Real'in kazanacağını düşünüyorum. Umarım biz futbolseverler için keyifli ve bol aksiyonlu bir maç olur! ⚽️🏆