Göbekli olsun da gülünce sallansın 😂🤣 bende güleyim
Görselinde hakkını yemeyelim şimdi 😅

Göbekli olsun da gülünce sallansın 😂🤣 bende güleyim
Görselinde hakkını yemeyelim şimdi 😅

Bundan belki 150 sene önce bu adamlar kıymetliydi, ama kadın DNA sinda uzun süredir kopyalanmış bir bilgi güçlü adam daha koruyucudur. Belki bu topraklarda da öyle olmuş çünkü ortadaguya yakınız. Ama şimdi akıl çağı. Kartlar yeniden düzenleniyor ve güç yerine robotlar elektronik devreler sanatçı olmayan bile sanatçı olabilecek dijitize sesler
Oluşturulabiliyor. Yani akıl kaba gücü yenmiş oluyor. Kadının yaptığı yatırım yanlış bunu algılıyoruz. Satranç oynayan insanları severim. Çünkü geleceği görüp ileriye yatırım yaparlar. Akıllı ve paralı bir adam bu güçlü adamların hepsini satın alabiliyor. Hatta birbirlerine öldürtebiliyor. Fakat onların bundan haberi olmuyor.
Spor sizi genç gösterir. Diğerlerinden tek fark bu. Ama sporda güzelleşebilmeniz için çokça da yemek gerekiyor. Kalori ve protein biraz önemli bu işlerde. Ama farklı bi durum var ki o da sporcular erken yaşlarda hayatlarını kaybediyor. Çok nadir yaşlı olup spora devam eden insanlar var. Onlarda sanırım Tibet hayat felsefesini benimsemiş olabilirler. Az ye çok gül çok yürü
Siz90 60 90 kız gördüğünüzde onu beğeniyorsunuz kızlar da Normal olarak Kaslı Erkekleri beğenebilirler Aşırı derecede kas çoğu kızın hoşuna gitmez ama hafiften olması bazı hatların tabii ki de hepimizin hoşuna gider ama bu kası olmayan erkekleri Sevmediğimiz anlamına gelmiyor tabii ki de begeniyoruz ama hayatımıza giren erkek illa kaslı olacak diye bir şey yok zaten hayatımızdaki erkeği seviyorsak tabii ki diğer erkekleri kaslı ya da kassız umursamıyor bakmıyoruz ya da herhangi bir duygusal bir şey beslemiyoruz
Soruyu soranın kız olduğunu şu anda fark ediyorum
Kesinlikle evet. Geniş omuz omuza göre ince kaslı bel damarlı kollar eller ve vücut…
Bunun dış yüzeyinde konu her ne kadar bu olsa da
derininde disiplin hırs güç zekasını kullanma var aslında bundan hoşlanıyorum
Çok güzel bir yorum
Teşekkür ederim istersen en iyi yorum olarak seçebilirsin
Seçmişim zaten
Bence bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Kimileri kaslı erkeklerden etkilenirken, kimileri de daha doğal ve rahat bir vücuda sahip olanları tercih edebilir. Kaslı olmak, spora ve disipline olan bağlılığı gösterir, bu da bazı insanların etkileyici bulabileceği bir özellik. Ama önemli olan, kişinin nasıl göründüğünden çok, kendisiyle barışık olup olmadığı. Spor ve egzersiz yaparak sağlıklı kalmayı hedeflemek, hem vücut hem ruh sağlığı için harika! Herkesin kendine özgü bir tarzı ve tercihi var, bu yüzden önemli olan kendi vücudunu sevmen ve kendin için en iyisini yapmaya çalışman.💪😊
Cevap
67Cevap
kaslı ve uzun erkeklerden etkilenirler evet
bakın para biter yakışıklık birgün biter kas biter zayıflanır ama merhamet asla bitmez bir erkeğin merhametini sevin sevecekseniz erkekte merhamet asla bitmez kas yakışıklık felan bunlar gelip geçici ademlık öyle kasta yakışıklıkta parada değildir adamlık yürektedir
Evet kaslı, güçlü yapılı erkekler her zaman öndedir. Üstelik bunun modası da geçmez. Çünkü bu kadınlarda içgüdüsel olarak bir çekiciliğe neden olmaktadır. İçgüdülerin körelmesi de milyonlarca yıl sürebilir.
Kaynakça benim
aşırı olanları ve düzgün kas yapısı olmayıp da kaslıyım diyenler de değil ama kıvamında olan kaslar çekici gelir hep
ben kasli soyle azicik baklavali omuzlu sirtli boylu poslu kocami aliyim, kim gobuslu isterse onlerini aciyorum 😌
Yapılı bir sırt ve geniş omuzdan etkileniyorum ben 😄
Sırt yapılı olucakk 😂
Immhh 😂
Abartı olan hiçbir şeyi sevmiyorum hayır. Kasla falan alakadar olmuyorum. Benim için en önemli unsur beyin kası ve kişiliği. Fit olması ayrı bir husus ama illa amino asit basması gerekmiyor kendine.
Ben kendi adıma konuşayım, özellikle fotodaki gibi erkekler bana itici geliyor. Doğal olmayan her şey bana itici geliyor.
Özenilmiş özensizlik favorim 🙃
Bunlar aşırı abartılmış kas tipleri. Hiç hoş durmuyor, insan koluna dokunmak istediğinde bi demir parçasına dokunmuş gibi hissetmek istemiyor.
Ben pamuk gibiyim bana dokunun :)
Ben şibili dom istiyorum <3
Gene rus biri elinde Makarov 9mm var bu adam sırf gösteriş için tabanca almış ama vücudunun hakkını vermiş Rusların şu bmw mersedese takık olmalarıda ayrıca bir komiklik
Ben şu duruma ayar oluyorum tabiiki kaslı erkek sevmek bir tercihtir de olmazsa olmazi gibi davranip sonra sevilmiyorum tribine girenler var ustune kendi fizigi kotu olmasina ragmen hem uzun boylu hem kasli isteyen onun disindaki kisilere kopek ceken kadinlara cidden ayar oluyorum, hayir sen kimsin veya neyin var ki bunu isteyip ustune begenmemezlik yapiyorsun yani
Kadına bağlı kadın fitse yanındaki erkeği de fit ister kadın balık etliyse yanına kaslı erkek istemez kadın zayıfsa çok yapılı birini istemez o da. Benim görüşüm bu yönde
Evet ama ben sevmiyorum böyle beygir gibi kas. Fit olsun yeterli.😅
Ben gülüşten etkileniyorum ama kasa da hayır demem ajajsjs
Erkek g*tunu ne yapıyorsunuz tam olarak
@MehmettCan30 en kötü avuçlarız kanka ne yapcaz
ben göbekli ve çok kaslı beğenmiyorum ama seversem sevdigimin fiziğini her türlü beğenirim dış görünüşüne takılmam
Ciddi misiniz
Kızlar genelde kanka Kro kaba küfür eden ama parası olan erkeklerden hoşlanır. Konunun kanka ve krolarla alakası yok para tek başına hepsine bedel...
Biraz kasli iyi bence, yagli kilolu iyi durmuyor
görselin hakkını nasıl yiyelim görsel hepimizin hakkını yemiş zaten 🫣
Görsele bakınca sadece goril görmek benim sorunum değildir umarım 🙄
Bu kadarı bana itici geliyor kadın ya da erkekte… hafif kas iyidir bana göre…
Kaslı erkek sevmem o yüzden evlendikten sonra kocamın göbeği oldu
Zihniyle ve karakteriyle ilgileniyorum genelde vücut kaslarından etkilenmem jkşş
Evet genelde kaslı seviyorlar bazisi da bunu dile getiremiyor göbekli olsun dese de zayif fit kasli seçiyor her şey görünüm ve statü
Kaslı erkek her ne kadar sevilmiyor görünse de herkesin eline geçmediğinden kim biçimsiz bir vücut ister ki 😂
filimlerde ve çizgiromanlarda kahramanlar hep kaslıdır
gerçek hayatta kahramanlarda kaslı pek az halbuki
Benim çevremdekiş bir çok arkadaşım hafif göbekli seviyor. Boşuna dikkat ediyorum gibi geliyor bazen:P
Çoğu zaman evet galiba göbekli erkekler her zaman 0-1 geridedir, ama şekerparem ile mutluyum :D
Atalarımız ne demiş: Göbeksiz adam balkonsuz eve benzer...
Ataların işine öyle yaramıştır 😂
Bizim de işimize geliyor 😂
Her zaman değil. Belki tadımlık hoşa gider, ama uzun süreli düzenli ilişkide aradıkları tipler değil
Tam tersi trepezoid vücut tipidaha çok hoşlarına gidiyor..
O ne ki
fotodaki gibi çok kötü. ne çok kaslı ne göbekli tam ortası olsun. göbeği olmasın ama çırpı da olmasın. kasa gerek yok o zaman
Çok kasli da sevmem ben spora giden biriyim partnerimin de sporla az da olsa ilgilenmesini isterim
Estetik görünüm önemli tabii ama bir erkekten etkilenmek için ilk faktör değil
Beyin kası yoksa yaptığı vücut bir halta yaramaz...
Çok abartı kas güzel durmuyor, fit olsa yeterli
Önemli olan beyin kası.
Balon bir vücudun önemi yok.
Ewt özellikle arka cepteki cüzdanin kas yapısını çok severler 😉
Fazlası iyi durmaz. Hele boy da yoksa damacana gibi dolanır ortalıkta
göbekli ya da zargana erkek nasıl sevilir benim miğdem bulanıyor popiş göbek memeler sarkmış🤢
Evet, kaslı erkek daha estetik bir görüntü sunuyor.
Kız ne istisin
Tombik mi
Kaslı mı
Karar ver taliplerin gelsin
Evet kızlar hem kaslı hem göbeklilerden hoşlanıyorlar. İşlerine nasıl geliyorsa yani
Kıllı göbüşlü sevende var😄
Bunlar ne böyle steroidli sırtını bile keseleyemez😄kuşta ötmüyordur
Normal insan bu seviyeye gelemez ilaç hepsi
Fit ve kaslı olanların daha çok etkilediği bir gerçek. 😄
Tercih meselesi bu fakat kızlar sevdi mi kaslı olmasa da oluyor
Evet öyleler, aşırısını sevmiyorum mümkün değil fotodaki gibi olmam.
Bazı kızlar ne istediğini bilmez öyle olsa böyle olsun böyle olsa şöyle olsun falan filan işte 😊
Abartılı kasdan hoşlanmam görseldeki hulk gibi geldi gözüme sjsh
Bence hiç biri yok demez, sadece aşırı kas sevmezler.
Atletik vücut süper, ama aşırısı, helede steroidle yapay şişirilmişler çok çirkin ve itici duruyor.
Kaslı... Karslı... Kaşlı... Karakaşlı... Bizim kızların tercihleri hiç belli olmuyor🙂
Ahhsahzh öyle
Yok yaa napicaz bu kadar kası tarlami surdurucez😂
Fit olsun azcikta göbüşü olsun yeterli 🙂
Süper :)
Kızlar genelde kendilerini istedikleri gibi yaşatacak güce sahip erkeklerden etkilenirler.
Hayır kas yığıntısından hoşlanmam. Kararın da olsun yeter
;)
Fotoğraftaki erkek çok iyi ya ilerdeki kocam inşallah böyle olurrrr aminnnn
Sonunda beğenen birisi 😂
Hayır uzun boylu gideri olsun (sebebi ise insan begendigi kişiyi sever) birde aldatmaya meyilli olmasın yeter
Bende belirli bir etkilenme şeyi yok kaslı sevmiyorum desem yalan olur seviyorum dersem se yalan olur
Sen az kaslı sana layık erkek sev
Tamam öyle yapayım
Ben kas yapmayı hayatının merkezine koymuş erkeklerden nefret ederim benim için fil olsun yeterli ve akıl benim için daha önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?