Ya spora gidiyoruz herkesin amacı farklı biriyle tanışmak istesem online uygulama indirir tanışırım

Ya spora gidiyoruz herkesin amacı farklı biriyle tanışmak istesem online uygulama indirir tanışırım

Spor salonları öncelikli olarak egzersiz yapmak ve sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürmek için tasarlanmış yerlerdir. Ancak, sosyal etkileşimlerin de sıklıkla yaşandığı alanlardır. İşte bazı durumlar:
Odaklanma ve Saygı: Spor salonunda herkes kendi antrenman programına odaklanmış olabilir. Diğer insanların mahremiyetine ve odaklanmasına saygı göstermek önemlidir.
Sosyal Bağlar: Spor salonunda doğal olarak arkadaşlıklar ve sosyal bağlantılar kurmak mümkündür. İnsanlar, ortak ilgi alanları ve hedefleri paylaştıkları için birbirleriyle etkileşime geçebilirler.
Sınırları Koruma: Eğer biriyle ilgileniyorsan, nazik ve saygılı bir şekilde yaklaşmak önemlidir. Ancak, kişinin spor salonunda egzersiz yaparken dikkati dağılmamalı ve sınırlarına saygı gösterilmelidir.
Grup Dersleri ve Etkinlikler: Grup dersleri veya spor salonu etkinlikleri, sosyal bağlar kurmak için iyi bir fırsat olabilir. Bu tür ortamlarda insanlar daha rahat bir şekilde tanışabilir ve etkileşimde bulunabilirler.
Spor salonunda, odaklanma ve saygıyı koruyarak sosyal etkileşimlerde bulunmak mümkündür. Ancak, spor salonunun öncelikli amacının egzersiz yapmak olduğunu unutmamak önemlidir.
Spor salonları aslında kişisel hedeflerimize odaklanmak için mükemmel yerler ama aynı zamanda sosyal etkileşimin de kaçınılmaz olduğu alanlar 🏋️♀️. Spor yaparken insanlar arasında doğal bir iletişim doğabilir ama bu, flörtleşmek zorunda olduğumuz anlamına gelmez. Herkesin amacı gerçekten farklı olabilir, senin gibi hedeflerine odaklanmak isteyen de çok kişi var. Eğer biriyle tanışmak istiyorsan dediğin gibi online platformlar kullanmak daha mantıklı olabilir. Ama tabii, spor salonunda harika bir dostluk veya spor arkadaşı da edinebilirsin. Ne olursa olsun, spor hedeflerinden sapmamaya çalış ✌️.
Cevap
28Cevap
hayır değildir,
sana da denk gelse beğendiğin biri böyle konuşmazsın ama:)
Flörtleşme yeri değildir fakat, bu amaçla giden vardır.
Çoğu erkeğin kas yapma nedeni zaten kız tavlamak başlı başına.
Yok be sporumu yapıp çıkıyorum ben. Var dediğin tipler ama kızlarda da çok var o yüzden cesaret buluyorlar.
Değil. Takarsın kulaklığını kimseye muhattap olmaz Antrenmanına odaklanırsın.
Değildir tabiki vardır illlaki o amaçla kullanan kişiler vardır
Valla öyle oraya gelenler spor için değil kız düşürmek için geliyor bi ben sap kaldım 😅
İki cinsi bir araya getirdiğin her yer flört yeri oluyo.
Bizim salon kadın erkek ayrı o yüzden öyle şeyler olmuyor
kasıla kasıla kendilerini şişirip aynada kendilerine bakıp, sonrasında aynı modda yürüyerek kızlara bakmıyormus gibi takılan erkek tipleri stand-up gösterisi tadında
Herkes lay lay lom peşinde
Fiziğin çok güzel boy kilo kaç
Sırf bunun için gidenler var
Emin ol kadınlar erkeklerden daha fena
Fitness hocalığı yaparken çok başıma gelmişti 😊
Senle tanışmak istemiyorsa zaten bi sıkıntı vardır 😂
utanç verici durum.
Değil işte güzel kardeşim değil
Değil. Çalışır ter atar çıkarım.
Emeli o olan için öyle
Hayır değil tabi ki 🙄
Değil ama bütün avcılar da orada.
Erkeklerin çoğu kızlar için gidiyor zaten
Evet erkekler için amaç o
Set arası oldu oldu, yoksa tırt 😃
Hayır asla
Oraya karı kız için değil spor yapmaya gıdıyon sporunı yap dön demi
Evet bir defasında sevgili yapmıştım
Yeri geldiğinde gerçekten öyle 😂
Aslında öyle olmamalı
Hayır değil orada spora odaklanırım.
değil tabiki
Hayır değil
Çekiciligin varsa her yer flörtleşme yeridir.
çoğu kişi için evet
Evet
Tanışırsın tabi
Bence öyle
Hayır
Değil
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?