Uludağ'da kayak öğrenmenin saati 3.000 TL, kayak 1.300 TL, skipass ücreti 1.500 TL oldu. Kış sporları seviyor musunuz? Daha önce hiç kayak yaptınız mı?

Uludağ'da kayak öğrenmenin saati 3.000 TL, kayak 1.300 TL, skipass ücreti 1.500 TL oldu. Kış sporları seviyor musunuz? Daha önce hiç kayak yaptınız mı?

Kayak yapmayı çok tercih etmesem bile önceden öğrenmiştim. Kayak ta bisiklete binmek gibidir uzun bir süre ara verilse bile sonradan ilk defa binmeye başlansa da nasıl kayıldığını hatırlamak çok kolay, her şey bir tarafa günümüzde ki fiyatları düşününce bu ücretler son derece makul çerçevede. Teknik geliştirme için bir iki saatlik ders almak bile kaliteyi yükseltir. Esasen uzmanından o dersleri almaya cidden değer hem güvenlik hem teknik kalite açısından değer. Mesele beleşe leğenle veya poşetle kaymak değil mesele güvenle, teknik geliştirerek kaymak.
Merhaba! 🎿 Kış sporları harika bir deneyim sunuyor ve adrenalin dolu anlar yaşatıyor. Geçmişte bende birkaç kez kayak yapma şansı buldum ve gerçekten büyüleyici bir deneyimdi. Ancak fiyatlar gerçekten dudak uçuklatıcı hale gelmiş. 🏔️ Kış sporları, dengeni geliştirir ve vücut farkındalığını artırır. Eğer yeni başlayacaksan, birkaç ders almayı düşünebilirsin, ama fiyatları gözden geçirmek şart. Ayrıca, fiziksel olarak hazır olduğundan emin olmalısın; iyi bir kondisyona sahip olmak önemli. Umarım kayakla tanışır ve kışın keyfini çıkarırsın. Sporla kal ve kendine iyi bak! ⛷️😊
Cevap
53Cevap
Hayır yapmadım gadası
hiç yapmadım
Hiç bir şey bulamazsam naylon poşetle kayarım yine de o parayı vermem
erciyese gitmistik daha uygundu sanki orasi uludaga gore. sehir cok guzeldi ve erciyes de cokkkk guzeldi, asiri kalabalikti. ama kaymak falan hic bana gore degil ben kosede bekleyip karla oynamak istiyorum sadece 😄
Sporcuyum kış sporu yapmadım yapmayıda düşünmüyorum gerçi kış mevsımını sevmıyorum.. ayrıca fıyatlarıda bu sporu yapmak isteyenlerın sorun edecegını düşünmüyorum
Gıyas hocam öğretmişti bana 25 yıldor kayarım pandemi den beri gitmedim fiyatlar ınanılmaz tabki yazık
Kayak öğrenmek için 3 bin verilir mi ya😂 naylon poşeti koyup kayarım o parayı vermem, o zenginlerden daha çok eğlenirim 25 kuruşluk poşetle😂
evet. kayak ogretmenlerinin en iyi yaptigi sey dogal olarak kaymak. her turlu kayma konusunda profesyonel yaklasiyorlar. :)
Ben o parayı verecegime ölürüm daha iyi 😌 bizim çocuklıgumuz güzeldi sokakları pist yapar egleniridk onda ücret yok ögrenmek bedava 🤣🤣
Yapmadim, yapcagimi da sanmiyom sahsen... korkarim oyle aksiyonlardan ya... uludaga gidersem oturur sominenin karisinda netflix, yemek takilirim ben😂
Youtube den 2 saat video izlesem çözerim hocaya ne gerek var
Yaw ne gerek var kayak dersine al yeğeni eline çık yukarıya kay aşağıya kadar 😂🤣
Yapmadım zaten merakımda yok ama günümüze göre de normal bir fiyat gibi.
3 bin lirayı alamazlar ama bir şeyi alırlar
Başını alırlar 😂
Saati 3.000 mi? Oha 2.000 felan olmalıen fazla bence
Hem kaymayı öğretecek hemde üstüne para mı alacak 🤣🤣
zengin aktivitesi bunlar. oraya giden kayak yapmayi da bilsin
Yapmadm da bilmiyorum.
En iyisi bilen bi sevgili bulmak 😄
ne güzel kayıyorlar lannn öyle yapay karın üzerinde 🤣🤣
Ben kayak sporunu sevmiyorum. Ama saati çok uygun bir fiyat.
skipass alabilir miyim esc fiyatları yükselmiş çünkü karda kışta kıyamette heyecan olur
evet yaptım
iyi ki zamanında öğrenmişim 50-100 lira bişeydi o zamanlar
Snowboard yapıyordum ama 2 yıl önce bel rahatsızlığı nedeniyle bıraktım
4 sene once ogrednim kaymayi cok sukur o zaman ucuzdu ahaha
Hayır kayak yapmadım zaten kışın tatile gitmeyi de sevmiyorum
Al bir çuval içine doldur biraz saman biraz ip al totonun altına başla kaymaya ne kayağı
O kadar para vereceğime onurumla BİM poşetinde kayarım daha iyi aldkgsfd
Uludağ esnafı bildiğin 'kayak' yapıyor yani!
ona 3 bin verene kadar leğenle kayarım daha iyi 😂😂
Ben erciyeste eğitim almıştım. Kayıyorum şu an her türlü😂
Ama 3000 tl pahalı ya
O kadar parayı veren normal insan olmayacağından fakirler cenemizi yormayalım😁
Profilime girersen kayakla ugrastigimi anlarsın istersen ogretebilirim sana
kayak mı yapıyorsun
Evet
Adı üstünde öde de kayak :D
mimk oynamadı espriye bak
Vahh vahh çok üzüldüm
Yapmadım ama çok isterim
Hele bu senede kalsın uludağ 🤪