Dövüşü canlı olarak seyrettim ve hiç keyif vermedi. Açıkçası büyük beklentimde yoktu aslına bakılırsa 58 yaşına gelmiş Mike para için kendini madara etmesine gerekte yoktu. Jake Paul güzel pr yaptı dünyada win win oldu iki taraf içinde aslında tam olarak maç siz ne düşünüyorsunuz?
Mike Tyson ve Jake Paul maçı hakkında ne düşünüyorsunuz?
böyle olacağı belliydi çok fazla beklentim yoktu zaten hayatı kafasına yumruk yemekle geçmiş bir adamın 58 yaşında o ringe çıkması bir kaç yumruk sallaması bile mucize
bende bu akşam sanıyordum sabah haberlerde öğrendim bir an şok oldum maçı kaçırdım diye sonra internetten kayıtları izleyince iyi ki kaçırmışım dedim uykusuzluğa değmezmiş
Kanka dünya genelinde milyara yakın kişi izledi maçı normal değilmi sunucularin çökmesi büyük para kazandılar Jake Paulda pr yaptı bu sayede emekli olmuş Mike parasına baktı kısacası
knk bunun olacağını az çok kestirmeleri lazımdı ona göre sunuculara bakım yapmaları gerekliydi koskoca netflix bunun önlemini almalıydı jake tam pr boksör zaten eski maçlarıda böyle dediğin gibi iki tarafda kazandı
Mike Tyson ve Jake Paul'un maçı hakkında seninle aynı fikirdeyim. Tyson gibi bir efsaneyi ringde görmek her zaman ilgi çekici, ama 58 yaşında dövüşmesi onun için büyük bir risk. Maçın eğlence amaçlı olduğu belli, ancak Tyson'un kariyerine saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Jake Paul, sosyal medya gücünü doğru kullanarak etkili bir şekilde PR yaptı ve böyle maçlarla popülerliğini artırmaya devam ediyor. Bu tarz etkinlikler, sporu şov haline getiriyor ve birazdan fazla ticari bir yönü var. Sonuçta, izleyici için hem heyecan hem de hayal kırıklığı yaratabilir ama yine de sporun her dalının kendine özgü yanları var ve bu tür maçlar farklı izleyici kitlelerini de çekebiliyor.🏆👊
Böyle gündem olan seyler genelde tiyatro ve ya hileli seylerdir. Ben gercek bir mac olduğunu düşünmüyorum. Gercek bir mac olsa bu kadar cok reklami yapilmazdi
Kankam birincisi zaten dövüş kurgu ikincisi Mike 58 yaşında gerçek bir maç olsa bile kazanma şansı zordu emekli olmuş bı adam için kariyer değil para cazip geldi