Spor Normalde boks izlemem ama bugün herkes bunu konuşuyor? Arzuuuxxu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sizce Mike? Jake? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Normalde boks izlemem ama bugün herkes bunu konuşuyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Mike kaybetti maalesef 0 0 Yorumla
Zevkli034 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 4te demişler 8den aşağı göstermezler millet boşa bekliyor çıksın diye 😂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Mike alsn diğeri şımarık 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben ikisinide döverim 1 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Mike destekliyorum ama maç bir türlü başlamadı ya 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Spor konusunda 868 cevap paylaştı. Sen diyorum 0 1 Yorumla Arzuuuxxu 1 yıl Ha Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Noldu sonuc 0 2 Yorumla Arzuuuxxu 1 yıl Başlamadı dahaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman baslar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mike kaybetti maalesef
4te demişler 8den aşağı göstermezler millet boşa bekliyor çıksın diye 😂
Mike alsn diğeri şımarık
Ben ikisinide döverim
Mike alır umarım
Mike destekliyorum ama maç bir türlü başlamadı ya
Mike candır
Umarım tyson kazanır
Sen diyorum