Eğitim & Kariyer Erkek yurdunda herkes boxerla mı dolaşıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba ben bu sene üniversiteye başlayacağım arkadaş bizim lise yurdunda gibi herkes boxerla dolaşıyor diyor doğru mu? Güncellemeler+1 yıl Olum çıplak gezen bile varmuş bu ne ya Erkek yurdunda herkes boxerla mı dolaşıyor? Cevapla Lise Soruları Üniversite Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
okeyn Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl yok silip donla geziyolar boxer yasak yönetmeliğin 25. maddesine göre 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya biz lise yurdunda full oxerla dolaşıyorduk Yorumla okeyn +1 yıl niye manyakmısınız olm siz gtünüze çekecek bi şortunuz eşortmanınız yokmuydu Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı değil hepimiz erkek adamız gey de yok nolacak :D Yorumla okeyn +1 yıl iyi la o zaman donda giymeyin sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah abi yok ya boxer çıkmaz ya dal testis mı gezicez Yorumla okeyn +1 yıl lan boklu donunuzla ne geziyonuz ortada :P Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka abi hahahah herkes düzenli değiştiriyor zaten Yorumla okeyn +1 yıl döverler olum adamı donla gezilmez üni yurdunda felan :P Yorumla
Akıncı040 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Yok artık sanmıyorum erkek adam öyle dolaşmaz bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biz lisenin yurdunda full öyle dolaşıyoruz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizim evin karşısında var. Normal giyiniyorlar 😂 röntgenlemedim bu arada ister istemez görüyorsun 0 1 Yorumla GececiMezun +1 yıl Peh Yorumla
karisikkafa20 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl abartmış biraz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Siz dolaşıyor muydunuz abi Yorumla karisikkafa20 +1 yıl şortla dolaşıyorduk Yorumla Soran +1 yıl Anladım abi onu biz de yapıyoruz ya Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle şey mı olur 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biz lise yurdunda hep boxerla dolaşıyoruz abi Yorumla windman107 +1 yıl 🤣🤣🤣6-7 farklı yurtta kaldım öyle şey olmadı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yok silip donla geziyolar boxer yasak yönetmeliğin 25. maddesine göre
Ne alaka ya biz lise yurdunda full oxerla dolaşıyorduk
niye manyakmısınız olm siz gtünüze çekecek bi şortunuz eşortmanınız yokmuydu
Sıkıntı değil hepimiz erkek adamız gey de yok nolacak :D
iyi la o zaman donda giymeyin sıkıntı yok
Hahahahah abi yok ya boxer çıkmaz ya dal testis mı gezicez
lan boklu donunuzla ne geziyonuz ortada :P
Ne alaka abi hahahah herkes düzenli değiştiriyor zaten
döverler olum adamı donla gezilmez üni yurdunda felan :P
Yok artık sanmıyorum erkek adam öyle dolaşmaz bence
Biz lisenin yurdunda full öyle dolaşıyoruz
Bizim evin karşısında var. Normal giyiniyorlar 😂 röntgenlemedim bu arada ister istemez görüyorsun
Peh
Gidince görürsün.
Bilmem hiç gitmedim jdkdjdld
abartmış biraz
Siz dolaşıyor muydunuz abi
şortla dolaşıyorduk
Anladım abi onu biz de yapıyoruz ya
Öyle şey mı olur 🤣
Biz lise yurdunda hep boxerla dolaşıyoruz abi
🤣🤣🤣6-7 farklı yurtta kaldım öyle şey olmadı.