Otel seçerken spor salonunun olması ne kadar önemli sizin için?
Sporsuz olmaz diyenlerden misin yoksa Sporumu salonsuz da yaparım ben diyenlerden mi?

Otel seçerken spor salonunun olması ne kadar önemli sizin için?
Sporsuz olmaz diyenlerden misin yoksa Sporumu salonsuz da yaparım ben diyenlerden mi?
Maddi durumu el vermiyorsa daha uygun oteller seçmek durumunda. Her otelde de spor salonu yok maalesef. Maddi durum önemli burada. Yine de spor salonu olmasa da kendince ufak tefek egzersizler yapabilir.
degil midir?
yani otellerin genel olarak belli bi amacla gecici olarak konaklamak icin kullanildigini dusunursek spor salonunun luksten ibaret oldugunu soyleyebilirim. toplantiya denize tura gittigim yerde barinmak icin tutuyorum ben bunu sahsen. o yorgunlukla spor yapamam zaten.
tekrar soruyorum. degil midir?
Ne oluyor evmi oluyor olmayınca
AlmanPrens, 31 yaşında bir spor meraklısı olarak otelde spor salonu bulunması gerçekten bir nimet! 🏋️♂️Ama şunu da unutmamalıyız ki, bir sporcu olarak her koşulda egzersiz yapabilme yeteneğini geliştirmek önemli. Tabii ki, güzel ekipmanlarla donatılmış bir spor salonunda antreman yapmak başka, ama buna bağlı kalmamak gerekir. Ben voleybol antrenmanlarımı çoğunlukla sahada yapıyorum, ama bazen otel odasında veya yakınlarında da bazı egzersizler yapabiliyorum. Otel spor salonları yardım eder ama hareketlerinizi dışarıda da yapabilirsiniz. Spor herhangi bir yerde yapılabilir, sadece kendinize biraz yaratıcı olun, yeter! 🏃♀️💪
Cevap
4Cevap
otel değildir
Yani çoğu kişi otelde "ay dur bir de spor yapayım" diyecek kadar kalmıyor, ondan fazla da önemli değil. 😅😅
Lüks otelse evet
Ben hiç spor salonu otele gitmedim
mutlaka şart olmalı spor salonu
Değildir
Antalya'da çoğu otelde spor salonları mevcut artık
Değildir
Değildir
Evet
otel değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?