İnsanların aklına boksör diyince 1.90-2.03 boylarında 120-140 kilo iri yarı sert tipli kişiler geliyor ama çok yanlış emin olun herhangi bi bir klübe giderseniz anlarsınız
Benim yaş 18 1.78 boy 57 kiloyum Türkiye derecem var kickboks ta aynı şekilde dünya şampiyonu bir çocuk var klüpte kickboks ta boyu oda 55 kilo 1.76 o 16 yaşında çocuk sarışın mavi gözlü burnuda ufak zapzayıf dıştan görseniz üflesem uçar dersiniz o derece güçsüz duruyor ama dünya şampiyonu mesela yıldızlarda benim anlamadığım insanlar dış görünüşe bakarak neden önyargılı her şey boy kilo tip değil ki babyface güçsüz sandıgınız bir çocukda sizi dövebilir veya kız bunu neden anlamıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu algı, aslında medya ve popüler kültürle şekillenen bir durum. Filmler, diziler ve reklamlar genellikle boksörleri iri ve "sert" karakterler olarak yansıtıyor, ama tabii ki, gerçekte durum bambaşka! Boksörlerin yetenekleri dayanıklılık, hız, strateji ve teknik üzerinde yoğunlaşır, kas kütlesi ya da boy uzunluğu değil. Boks, çoğu zaman zihinsel bir mücadele ve strateji oyunudur.🎯 Kendi deneyimime göre de, spor dallarında fiziksel görünüşten çok çalışkanlık ve azimle başarıya ulaşmak mümkün.🥇 Unutma, yeteneği ve çalışkanlığı olan herkes, dış görünüşüne bakılmaksızın, zirveye çıkabilir.🌟 Dış görünüşe aldanmamak gerekir, çünkü yetenek ve azim her zaman ön plandadır. 🤜🤛