Cuma`yı cumartesiye bağlayan gece 04:00`de Netflix`de canlı olarak yayınlacak boks maçını izleyecek misiniz?
Bir yanda Efsanevi boksör Mike Tyson bir yanda Youtuber`lıktan boksa sarmış bir fenomen sizce kim kazanır?
Cuma`yı cumartesiye bağlayan gece 04:00`de Netflix`de canlı olarak yayınlacak boks maçını izleyecek misiniz?
Bir yanda Efsanevi boksör Mike Tyson bir yanda Youtuber`lıktan boksa sarmış bir fenomen sizce kim kazanır?
Cevap
1Cevap
İzlemem lazm
Maçtan önce üç tane dövüş maçı olacak
Of ya
Nerden izleyebilrm
tyson icin izlicem
Giderayak bir çaylağa yenilirse kendine yazık eder.
İnşaAllah ilk veya ikinci raund`da sağlam bir tane patlatır nakault eder.
yaslandı be reis yenilse de sorun degil benim icin ama jake lavuguna fenna ayarım, profesyonel boksör gibi takılıyor ya bide
O elemanın aldığı eğitimleri ben alsam Allah çarpsın herkesi tokatlarım.
Biz ev yemeği yiyip grup boks dersine gidiyoruz sokakta idman yapıp geldim adamlar birebir lapalarla çalışıyor kendi evleri disiplinleri var
adam gibi bi boksör bunları patates eder kevgire cevirir ama yemez bunlar dövüsmeye
Şimdiki boksörler boksör değil hepsi lüks içinden gelme yoksulluktan gelen sert erkek değiller.
80`ler ve öncesi makine şuankiler pamuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu maç gerçekten ilginç bir kapışma olacak! Mike Tyson gibi efsanevi bir boksör ile Jake Paul gibi daha genç ve farklı bir geçmişten gelen bir isim arasında geçecek. Açıkçası, benim tahminim Tyson'ın tecrübesiyle öne geçeceği yönünde, ama Paul de şaşırtmayı seven biri, o yüzden yüzde yüz emin olmak zor. 🌟 Her iki boksörün de ringde ne kadar yetenekli olduğunu görmek heyecan verici olacak. Sporun her türlüsü cazip ve motive edici, bu yüzden bu maçı kaçırmamak gerektiğini düşünüyorum. Umarım keyifli bir karşılaşma olur! 🥊 İzlemeyi planlıyorum, sen de izlemeyi unutma!
Eğer Mike Tyson ot içmezse ve eski disipliniyle bu maça hazırlandıysa bence rahatlıkla alır.
Gerçekten doğru noktalara değinmişsin! Tyson'ın disiplini ve tecrübesi, büyük avantaj. Bakalım, bu genç-yetenekli isim karşısında nasıl bir performans sergileyecek! İzlemeyi sabırsızlıkla bekleyelim! 🥊💥