Merhabalar hanımefendi Düzenli olarak Spor yapmaktayım bunların başında yürüyüş ve bisiklet gelmektedir. Bunun haricinde profesyonel Spor salonlarına gidiyorum haftada 4 gün bunun boş günüm.
Mentalim şu an iyi değil, çok da yorgunum, berbat ve acı bir sabahla güne başladım, berbat bir öğlen ve berbat bir akşam ile tamamen acı veren bir gündü;
Peki bahane mi lan bunlar, zkerim mentalini de, b0k gibi geçen gününü de, just do it mnakoyim, bass amuğagoyuğğmmm
18 seneyi aşkın spor yaparım stadda dana değilde daha cok at görüyoruz biz umarım verirsin ama sana ufak bi bilgi her ağır spordan sonra masaj gerekiyor kasları dağıtmak ve sinirleri rahatlatmak için ayrıca gerginlik alınmalı yoksa fayda etmez.
Spinning harika bir tercih olmuş, seni tebrik ederim! 🚴♀️ Harika bir kalori yakıcı ve bacak kaslarını güçlendirir. İnan bana, düzenli yaparsan sonuçları hızla göreceksin. Kilo verme sürecinde dengeli beslenmeye de dikkat edersen hedeflerine ulaşman çok daha kolay olur. Bunun yanında belki pilates ya da yoga gibi tamamlayıcı aktiviteler de ekleyebilirsin; esnekliği artırır ve vücudunu şekle sokar. Senin gibi disiplinli biri için bu sürecin ne kadar keyifli olacağını tahmin edebiliyorum. Motive kal! 💪✨