Covanni hocadan memnun musunuz?

deplasman b şehir beraberlik

kasımpaşa iç saha yenilgi

galata deplasman yenilgi

gaziantep deplasman beraberlik

trabzon deplasman beraberlik

sadece lig istatistikleri bunlar. 11 maçı var ve 5 macta kayıp yasadı. puan ortalaması 21/11 1,91

benim değerlendirmemi yapayım. bence bu basaksehre zaten besıktas bi üstünlük yıllardır kuramadı. ben yazardım oraya kayıp. deplasmanda 2 puan ok bence. gs cok iyi gitmese bu kadar batmıcaktı topluma bence. fark cok cunku. oyunun hakkıda beraberlikti bence ilk yarıda iyidi besıtkas. bu takımın da o kadar gücü bence yok. kilit acmak işi zor gercekten. hasber kader 1 gol yiyip yeniledebilirdi. travmayı düşün o zaman.

k pasa evet rezalet. daha once s güneşi gönderen takımdıda sanırım k paşa. ama o mac belliydi bence. haketti de k paşa. bence bu da arada yasanır besıktasta. yeni kurulan bi kanatı kırık kartal neticede. realistik olcak olursak besıktas gümbür gümbür gelmeyecekti.

galata macında hakem skandalı. da her sene gs maclarında bu oluyor. 5 0 sürprizdi bak onu ekstra aldı adam. ama ligdeki mac ben 0 puan yazardım.

g antep macı evet son dk golü. bence burdan -2 puan yazarım bunu kıvırcaktı hoca. bu eksik.

t macı. bu da -2. artık eksik oyuncusu olan takımı da devircen.

totalde besıktas tabi samsunu da devirdi eyübü de. bence genel gecer ortalama bi performans verdi hoca. diğerlerinde yansa. hadi 1inde.-2 yani 23 puan 11 macyapmalıydı. bence performansı baya iyi hocanın. son macta oyuna müdahalesini de begendim. olanı degerlendiriyor adam. yerinde olsam salihi daha cok oynatırdım. cher kadar oynar. elinde 11 dısında silah olarak hani gol anlamında milot vardı koydu hemen mustafa var onu bile koyuyor bişey cıkmıcak olsa bile. salih bide hani az cok kilit pas olayı var. 4. oyuncu kim var. olan bu. hani hamle imkanı bunlar.

yedekleri yazım dunku macın. ersin kaleci. tayyip emrecan terzi onur savunma, salih cher bahtiyar milot can orta saha mustafa forvet.

bence oneri olarak yazım. ilerde ciro tek beslenemiyor. semihi de 11e monte etmeye bakmalı hoca. 2 forvet kastım. 3 lü savunma da yapabilir. arturu kanata cekmeyi deneyebilir. bence emirhan tuttu. buna süreyi arttırabilir neticede. su andaki taktik klasık calısmıyo cunku. sansa yani maclar. salihide bence denemedi deneyebilir. yine onda biraz ofansif yan var. gedsonu da bence ileri atmalı dunku macta uzun süre geride idi. uzattım sorry