29 30 yaşından sonra Genç kalmanın hiçbir yolu yok mu?

Bakın spor demeyin 18-27 yaş arası hiçbir erkek futbol, basketbol, dövüş sporları gibi darbe ve düşme içermeyen sporlar hariç bireysel sporlarda sakatlanma yaşamıyor. Hiçbir 25 yaşındaki erkek bisiklet sündüğü için manisküs olmuyor ama 29 yaşındaki erkek manisküs oluyor bisiklet sürerken, veya 25 26 yaşındaki erkek nizami yaptığı sürece leg press yaparken sakatlamıyor dizini, shoulder pres yaparken omuzun sakatlamıyor ama 29 yaşındaki erkekler bu hareketlerde sık sık sakatlanıyor neden Çünkü eklemler artık yaşlanmış yıpranmış oluyor. Spor yapmazsak kaslarımız eriyor yağ bağlıyoruz Spor yaparsak eklemlerimiz aşındı için sakatlık yaşıyoruz. Hiçbir şekilde Genç kalmanın yolu yok 29 30 yaşından sonra spor sadece fiziki olarak nispeten genç gösterir onda da yüz direkt yaşı ele verir. 18-28 yaş arası fiziksel Krallık yaşadı sonrası rezilliktir.

Güncellemeler
1 yıl
Kelle paça gibi falan saçma sapan öneriler vermeyin 20 yaşındaki erkek sakatlanmamak için kelle paça mı içiyor çünkü genç ihtiyacı yok Sen yaşlısın ihtiyacın var demek bu spor yapıyorsan kelle paça iç.
Güncellemeler
1 yıl
Evet bu konuyu takıyorum benim hiç sevgilim olmadı benim ilk aşkım dede gibi spor yaparken manisküs olacak yaşta mı olacaktı. Menisküs olmadım örnek veriyorum
29 30 yaşından sonra Genç kalmanın hiçbir yolu yok mu?