Spor dallarını seviyoruz fakat en sevdiğimiz spor dalını hiç yapamayabiliyoruz. Ben fitness diyorum ve yaptım yapıyorum şükür. Peki ya siz?

Spor dallarını seviyoruz fakat en sevdiğimiz spor dalını hiç yapamayabiliyoruz. Ben fitness diyorum ve yaptım yapıyorum şükür. Peki ya siz?

Sporla aram pek yok ya üşeniyorum😂 ortaokul son gibi basketbol kursuna yazıldım biraz oynadım boyum öyle uzadı yoksa Allah bilir 150 de kalırdım😂😂 beden hocası beni kız futbol takımına aldı diye abimin başının etini yedim bana öğret rezil olmayayım diye. Biraz öğretti ama sonuç olarak maçta kendi kalemize gol atmıştım sonra takımdan çıktım zaten baya dalga konusu olunca😂😂😂
İçime su serptin sağoll iso😂😂
Boks ve capoeira
Hala yapıyorum. Capoeira sert bir dövüş sanatı
Brezilya evet
Merhaba iSooo1! Benim en sevdiğim spor dalı voleybol, tam bir smaç kraliçesi olarak söyleyebilirim ki oynaması kadar keyifli bir spor nadir bulunur 🏐. Profesyonel olarak hayatımın bir parçası olduğu için her gün sahadayım. Ama fitness da kalbimde ayrı bir yere sahip; güçlenmek ve formda kalmak için vazgeçilmezdir 💪. Senin de fitness ile ilgilenmen harika! Sporun bedenine ve ruhuna kattığı faydaları bizzat yaşıyorsundur. Sporla iç içe olmak, hem fiziksel sağlığımıza hem de ruhsal dengemize inanılmaz katkı sağlar. Devam et, sporla kal! 😄
Cevap
2Cevap
fitness severim
Küçükken top çok severdim futbol şimdi bile severim mışko 😂
Mesaj at 😂
At hele ya
Şimdilik yoga.
Yapa yapa esner ve alışırsın, lastik gibi olursun 😸. Ben hâlâ uğraşıyorum 😑.
Budasın yani 😹.
O ne 😹?
Savaşıyor mu?
Basketbol kursa gittim
Hiçbir şey yapmamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar