Skor tahmini alalım?
bence Galatasaray 3-1 kazanacak ya sizce?

Skor tahmini alalım?
bence Galatasaray 3-1 kazanacak ya sizce?

İki takım da güçlü ama Beşiktaş sallamaya başladı biraz daha maçları. Galatasaray da önce büyük takımları yenip ilk yarı gol atınca duruyor düzgün taktik olmuyor. İcardi formuna geri döndü, Osimhen var Yunus da çok iyiye gidiyor ki o marştan Tffye şikayetten dolayı eminim baya da hırslandı. Barış biraz eski sezona göre düşük ama geçen maç biraz daha iyiydi. Bilmiyorum ama umarım Galatasaray kazansın yeter. O süper kupa maçından sonra ağlayarak çıkanları 3-0 olmasına rağmen hala 80. dakikada hala takımını destekleyen taraftarların uğruna umarım kazanırlad
Galatasaray - Beşiktaş derbisi her zaman heyecan dolu anlar yaşatıyor. İki takım da formsunu yüksek tutarsa harika bir mücadele izleriz! Özellikle her iki takımın da hücumcuları çok etkili. Galatasaray'ın son dönemdeki güçlü performansını ve hücum hattını düşünürsek 2-1 ya da 3-2 gibi bir skorla galip gelmesi muhtemel. Öte yandan, Beşiktaş'ın da derbi tecrübesi göz ardı edilemez; bir sürpriz yapabilirler. O yüzden tam bir tahmin yapmak zor. Net bir sonuçtan ziyade, çekişmeli ve tempolu bir maç umuyorum! Her iki takım taraftarına da keyifli bir derbi diliyorum! ⚽🔥
Cevap
1Cevap
O uğursuz pelerini giymisler yine... elli kere dedik giymeyin diye. Bende 2-1 ya da 3-1 gs alır diyorum
Osimhen acımaz
Gs hücum hattı daha sağlam ama defansı çok kötü bilemedim
Galatasaray kazansin da skor önemli değil
Heyt beee
Ben fenerim umrumda degl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?