Bence yapmalı en azından birkaç ay spora gitmeli yoksa vücutları hiç hoş durmuyor azıcık erkeksi gözükmesi gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunu Sadece erkeklere bağlamak çok yanlış olur herkes spor yapmalı spor deyince hemen herkes salon sporlarını düşünmesin uzun ve tempolu yürüyüşler yapılan egzersizlerin çok faydasını görürsünüz bence tüm insanlık spor yapmalı herkes aynı sporu yapacak diye de bir kaide herkese uygun bir sürü Spor dalları var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet bence olmamız gereken en iyi halde olmalıyız. şu an her ne kadar formda olmasamda bu tembellikten kaynaklı ama yeniden başladım spora. Bence her erkek spor yapmalı hangisi olduğu önemli değil. Ama olmamız gerektiği illede yapacağımız anlamına gelmiyor işte biraz insanın kendini motive etmesi gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSonunda bir Karşı cinsden doğru mantıklı bir tavsiye gördüm. Evet erillikleri testestronları dinamik olmaları tembellikten uzak olmaları için yapmaları gerek 👍 ha ancak çoğu sırf karı kız için yapmaz zannedildiğinin aksine ve evet sırf maksat bu olmamalı
00 Yorumla
Çoluk çocuk demeden genci yaşlısı herkes yapmalı. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye boşa demiyorlar. En azından saçma sapan insan ve türevleri azalır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sadece erkekler değil, herkesin spor yapması gerektiğini düşünüyorum. Spor, hem beden hem de zihin sağlığı için çok önemli 🏋️♂️. Spor yapmak sadece fiziksel görünümle ilgili değil. Sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmak, enerji seviyeni yükseltmek ve stresle başa çıkmak için harika bir yol. Voleybol oynarken, sahada güçlü olmak ve formda kalmak için kondisyonumun ne kadar önemli olduğunu gördüm. Birkaç ay bile sporla ilgilenmek, büyük farklar yaratabilir. Düzenli egzersiz, vücudu daha fit hale getirir ve kendine güvenini artırabilir. Önemli olan, sporun bir yaşam tarzı haline gelmesi ve uzun vadede devam edilmesidir. Unutma, sporun yaşı, cinsiyeti yoktur; herkes için faydalıdır! 🏃♂️✨
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
105Cevap
Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Tüm insanlar spor yapmalı, kadını erkeği yok.
60 Yorumla- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbence yapabilir evet
10 Yorumla
1 yılBence her insan yapmalı, esnek, sportif, dinç ve sağlıklı bir vücut her daim iyidir. Tabi illa sporu abartılı yapmaya lüzum yok, hafif bir spor olsa bile yeterli yeter ki hayatın hep bir parçasında olsun. Sporun vücuda kattığı bambaşka bir duruş var, spor yapan vücut kendini belli ediyor.
20 Yorumla
1 yılSpor sana iyi gözükmek için yaptığım bir şey değil.
Bu konuda bir anlaşalım. Kendi hedeflerim ve amaçlarım doğrultusunda yapıyorum. Kısacası kadınların estetik anlayışına uymak için değil kendi istediğim iri ve güçlü vücut için yapıyorum.
Soruna gelirsek erkekler güçlü olmalı evet spor yapmalılar.213 Yorumla
Soran1 yılEstetik gözükmek için yapıyorsan başkasına iyi gözükmek için kendini kandırma bence
- 1 yıl
Bence sen kendini kandırma kimse başkasına iyi gözükmek için bu ağırlığa girmez dhdhdhd
Benim kendimi tatmin etmem gerekiyor başkaları umurumda bile olmaz 😏
Soran1 yılİyi bakalım senin dediğin gibi olsun ama katılmıyorum fikrine kendini iyi hissetmek için yapan var mıdır vardır amaa çoğunluğunun başkasına iyi gözükmek için yaptığını düşünüyorum
Soran1 yılKötü bir şey de değil bence başkasına estetik gözükmek sonuçta sevdiğin kişinin hoşuna gider yani
- 1 yıl
Alakası bile yok spor yapmıyorsun demek ki sen ☺️
Soran1 yılSpor yapıyorum demedim ki zaten
- 1 yıl
Şöyle söyliyim hayat benim hayatım beni tanıyan herkes bilir ki ne kendimi şişirip gösteriş yaparım neden dış görünüşüne aşırı fazla yüklenirim normal bir insan tipiyim evet sağlıklı beslenirlerim ama gidipte batır batır kaslarımı yırtmam çünkü kaslarınızı yırtılma için üretilmesi mekanizmalar. Hayat seni ve kaslı erkeklerden devam etsede beni sevende bellidir sevmeyende insanları olduğu gibi ya kabul edip ilişkine devam edersin ya da hayır dersin farklı bir yol çizersin sonuç olarak kendimi göstermek için bunu yapmam kendi bedenime iyi davranacaksın yediğim besinlerle sağlarım baktım gördüm aşırı kilo aldım kilo veririm kendi standartların herzaman bellidir. Evet boş zamanlarımda yürüyüşümü yaparım günde 1 ya da 2 öğüt tüketirim. Bukadar yani profesyonel değilim ve kendimi dünyay kanıtlamak veya başkasına kanıtlama gibi bir niyetim yok sağlık için yapıyosan sağlıklı olmak başka cücük geliştirici olmak başka...
- 1 yıl
@DanceMyLife zten spor gereksiz yuruyuş daha sağlıklı uzmanlar bile soyluyor
- 1 yıl
Hangi uzmanmış o fhfhfhf
- 1 yıl
Doktorlar ayrıca spor yapmadan yuruyus yaparak 13 kilo verdim
- 1 yıl
Şans diyoruz buna ☺️
- 1 yıl
İlginç benim tanıdığım doktorlar da tam tersini söylüyor 🤔
1 yılSadece fitness, bodybuilding değil. En azından bir spor dalıyla ilgilensin insanlar. Basketboll olur, futboll olur, kickboks olur, vs. vs. Sadece erkekler de değil. Kızlar da. Ayrıca spor yapan kızları çok beğeniyorum 😊kızlar erkeklere nazaran daha az spor yapıyorlar. Yapanlarda genelde parkda yürüyüş falan 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGenetik önemli genetik. Boyum 169. Kısa değilim. Sokağa çıkıyorum herkes benden kısa. Uzun erkek var ama çok az. Yani böyle erkek spor yapsa ne yapmasa ne. Kafasında saç yok gençlerin bile. Ay vala çok çirkinler ya. Bu arada aydinliyim manisada yaşıyorum. Ben hiç güzel fizikçi erkek göremiyorum.
07 Yorumla
Soran1 yılSpor boyu da etkiliyor :)
Cevap sahibi1 yıl@Soran Spor boyu etkilemiyor. Spor ile yapılan kaslar devam etmezsen sönüyor. Genetik gerçekten çok önemli. Geçenlerde hastaneye gittim. Tanrım herkes benden kısa ya. Ha bir de kendimi çok beğenirim. Vala kendimi NBA oyuncusu gibi hissettim. @qumutq arkadaşa katılıyorum. Spor en fazla kas yaptırır o da söner devam etmeyince. Devam etmek gerekir.
- 1 yıl
Yapsa ne yapmasa ne diyorsun da spor senin gözüne güzel gözükmek için yapılmıyor. Boyum 1.72 yıllarca müsabaka düzeyinde boks yaptım gece gündüz antreman yaptım kilo tutturmak icin diyet yaptım ortada bir emek var. Senin gibilerin hiç bir zaman cesaret edemeyecegi macasının yemeyecegi anca uzaktan o boyla yapsa ne olur yapmasa ne olur diye laf atacağı cinsten. Benim için ringe çıkmak mücadele ortaya koymak sporun ruhunu ve heyecanını yaşamak bambaşka bir tecrübe ve zevkti. Boyum 1.72 cm değil 1.50 olsa yine yapardım yine yaşardım bu duyguları hatta engelli olsam paralimlikde yapardım. Yani spor kokeni binlerce yıl öncesine dayanan bir yaşam biçimi tek amacı kadına güzel gözükmek değil.
Cevap sahibi1 yılAhmet sen soruyu anladığına emin misin? İlk cümleni okudum gerisini okumadım. Soru görünüş ile ilgili. Ben soruya cevap verdim. Sen de soru sorana yaz düşüncelerini beni ilgilendirmiyor.
1 yılHerkesin sporla ilgilenip sağlıklı yaşaması gerekiyor. Özellikle erkeklerin veya kızların değil. Hepimizin.
20 YorumlaKadın erkek farketmez sağlık için herkes spor yapmalı bence
20 Yorumla
1 yılEvet tüm erkekler yapsın... kızlar da yapsın ama erkekler mutlaka yapmalı
20 Yorumla
1 yılTüm erkekler değil. Tüm insanlar sağlığı için spor yapmalı bence.
20 Yorumla
1 yılErkeği kadını yok. Tüm insanlar spor yapmalı, spor yapmasa da hareketli bir yaşamı tercih etmeli ve gün içinde en azından minimum 30 dakika yürümeli. Yoksa kadınlar da leğen gibi kalçalı oluyor.
00 Yorumla
1 yılKapitalist duzen erkekleri biraz rahat biraksa birazcik kendilerine vakit ayirabilecek sansi tanısa cok guzel spor yapilir da maalesef sabahin 6 sinda kalkip ise giden geri aksam 8 de gelen adamda spora ne vakit ne de can kaliyor.
00 Yorumlaİhtiyaç duyulduğu yerde erkek 3 5 ay dişini sıkarak güzel bir vücuda erişebilir. Ama karekter yapısı yıllar alan bir oluşum olduğu için spordan önemli değil. Gençlik, vücut gelip geçici. Asla bir kıstas olamaz.
00 Yorumla
1 yılSadece erkekler değil, herkes yapmalı. İlla ki kas değil, sağlık açısından da herkes yapmalı.
10 YorumlaYa evet ama bazıları salıyor gö tü göbeği hoş durmuyor muhittin abiye dönüyorlar
10 Yorumla
1 yılTüm erkekler değil tüm insanlar belli bir miktar hareket etmeli spor yapmalı
10 Yorumla
1 yılModern dünyada spor deniyor ama zaten bir erkek çalışırken yeterli eforu harcıyor sağlıklı da beslenirse yaratılış gayet maskülen zaten. Sağlık sorunları dışında
11 Yorumla
1 yılHayır zorunda değil kadınlar da yapmak zorunda değil sanki kendiniz mükemmelmiş gibi fiziğiniz efsaneymiş gibi herkesi eleştirmeyin
03 Yorumla
Soran1 yılYahu ne alakası var yaa ne saçma sapan yorum yapıyosunuz spor yapmak kötü bir şey mi sanki kötü bir şeymiş gibi ima ediyorsun
Soran1 yılNe güzel yapsın işte herkes kötü bir şey mi gelecek nesillerin kötü olmasını istiyorsan öyle diyebilirsin
- 1 yıl
Yapmak kötü bir şey değil ama yapmak zorunda değiller siz herkes yapmalı gibi lanse ediyorsunuz
1 yılProfesyoneliz zaten ama ne hikmet ise insanlar zayıf sanıyor, birde teneke tulum olmuş boya badanalar kendilerini bizden üstün görüyor çıldırmalık
00 Yorumla
1 yılBütün erkeklerden sanane? Benim. evlenevegim adamın erkeksi görünmesin gözüne. Bir daha göremezsin.
01 Yorumla
Soran1 yılYahu ne alaka ya senin erkeğine bakan kim
1 yılÜlke şartlarında erkek ve bayanlara bakarsak bayanların kilogramı çok daha fazla Erkekler en azından çalıştığı işlerde de formda kalabiliyor spordan önce biraz boğazımıza sahip çıkmalıyız
00 YorumlaTüm erkekler hakkında konuşamam. Ancak 10 yaşından beri aralıksız spor yaptım. Zamanla değişiyor bazı spor türleri ekleniyor veya azalıp çoğalıyor ama sürekli yaptım ve çok memnunum
00 YorumlaOrtalama 12 yaşımdan beri hobi ve amatör lisanslı spor ile iç içeyim. Bazı süreçlerden dolayı 2 yıl spordan uzak kaldım. Şunun diyebilirim ki spor genç yaşlı erkek kadın herkese lazım.
00 Yorumla
1 yılFabrika da çalışan veya beden gücüyle çalışan 10 12 saat ayakta çalışan insanlar var nasıl yapsın sporu yapanlar masa başında veya işi rahat olanlar. 12 saat ayakta garsonluk yapan veya fabrikada 8 10 saat çalışan erkek yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeksi görünmek mesele değil erkeksi olmak mesele hal tavır
Vücudu şişik çocuk gibi çok adam gördüm ağırlıkları yok ama bende dahil dövüşle ilgilenenlerde fit fizik var davranışlarını gören kadının dibi düşüyor.
04 Yorumla
Soran1 yılÇok şişsin demiyorum zaten anlatmak istediğimi anlamadın galiba hani birkaç ay spor yapanla yapmayan arasında ince bi görünüm olur ya kastettiğim şey o
Cevap sahibi1 yılDoğru diyorsun ama bunu erkeğe sadece bağlamamak lazım
Mesela bende aynı şeyi kadınlar için düşünüyorum kolları lüngür
lüngür yağ ayva göbek bacakları kalçası yayvan bomboş
Her insan sıkı ve sağlıklı olmalı
Soran1 yılTabiki kadınlar içinde geçerli yani
Cevap sahibi1 yılMesela dikey üç çizgi karın kası hafif adonis sıkı kollar iri kalça sıkı bacaklar falan oldukça etkileyici görünüyor.
Bizim ülkeye sporu sevdirmek lazım
1 yılHer erkek spor yaparsa sporcu erkeklerin de çekiciliği biter bir müddet sonra, en iyisi her tipte insanın olması.
10 Yorumla- Spor konusunda 456 cevap paylaştı.
1 yılyapilmasi cok buyuk arti bence ama yapmayan da olabilir kendi tercihi, tum erkekler beni ilgilendirmiyor cunku
10 Yorumla Yapmak zorunda değiller kendi kararları brlki onların sevgilisi onları o şekil seviyodur ama benim kendi kriterlerimde o da var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek vücudu genel anlamda çekici değil ancak sağlıklı ve spor yaptiklarinda oluyorlar. İspanyol gençleri sporla çok ilgilenirler. Çok iyi sportif vücutları oluyor ama yaşlıları bizim bildiginiz. Dayilarla aynilar.
00 Yorumla
1 yılBen düzenli yapıyorum ve kendim için yapıyorum aynaya bakınca gördüğüm tablo hoşuma gidiyor özgüven verdiği kesin
00 YorumlaGideceğim ama işten geldikten sonra ayağa kalksın gelmiyor zaten zayıfım millet Zargana diyor 😅
02 Yorumla
Soran1 yılSporla alabilirsin işte
1 yılŞahsen benim vazgecilmezim. Her pazar sporum ayrıca haftada 4 gün aksam sporum duzenli olarak yaparim
00 Yorumla
1 yılErkek tabii ki spor yapmalı, ama sporu kendisi için yapmalıdır, bir kızın gözüne erkeksi gözükmesi için değil.
00 YorumlaÖyle zaten ama bunun yanında Testestronları düşüyor. Ne kadar düşerse Feminenlikleri artıyor erillikleri bitiyor.
00 Yorumla
1 yılağırlık kaldırma harici bir kaç spor yapıyorum ama kendim için. herşeyin en iyisini istiyorsunuz peki siz napıyosunuz karşılığında.
00 Yorumla
1 yılEvet demekle beraber tüm insanlar olarak arttırıyorum
10 Yorumla
1 yılKaslı ve güçlü olmalı abartılı kaslar hariç
12 Yorumla- 1 yıl
1 yılHer insan yapmalı bence zaman buldukça.
Kadını erkeği yok bunun10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEstetik durması açısından yapmalı bencede. Çok hoş oluyor kaslar fln🫠
11 Yorumla- 1 yıl
Görmek ister misin
1 yılHayır tüm erkekler spor yapmamalı isteyen yapsın istemeyen de yapmasın kendi kararları
00 Yorumla
1 yılTüm insanlar spor yapmalı en azından hergün biraz yürüyüş yapmalı
00 Yorumla
1 yılBen 190 boyundayım yapsam çok fena dururum o yüzden yapmıyorum
00 Yorumla
1 yılSen yapıyor musun? 🤣 ayrıca 3 5 ayda vücut yapılmaz 🤣
00 Yorumla
1 yılSpor yapmak her insan için gerekli olan bir şey çünkü sağlık zinde mutlu olmak herkesin hakkı
00 Yorumla1 defa gittim spor salonuna hayatım spor benim zaten 🤦😅
00 YorumlaSadece erkekler değil, herkes spor yapmalı, spor hayatın bir parçası olmalı.
00 Yorumlaher insan bir şekilde hareket etmeli şişmanlıkta veya iskelet olmakta mantık yoktur
00 YorumlaSpor konusunda 640 cevap paylaştı. 2 yıl fitness salonuna ve biraz da boksa gittim artık evde imkân nispetinde spor yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBadboy spor yaparsa kadınlar ona bakımlı der. Spor yapmazsa doğal bulur. Diğer adamlar spor yaparsa kas sana yakışmıyot derler. Spor yapmazsa da bakımsız iğrenç vücutlu derler. Kadın budur.
00 YorumlaSpor konusunda 882 cevap paylaştı. Herkesin kendi bedeni illa yapacak diye bir şey yok barışıksalar yeterli
00 Yorumla- Spor konusunda 530 cevap paylaştı.
u 1 yılYapsınlar o enerjilerini öldürerek değil spor yaparak çıkarsınlar
00 Yorumla Erkek kız fark etmez sağlıklı olmak isteyen yapmalı
00 YorumlaBence hayır kişiye kalmış genetik özellikler de eklenmeli
00 Yorumla
1 yılAllah'tan tüm erkekler spor yapmıyor. Yoksa benim gittiğim salonda nefes alamazdım
00 Yorumla
1 yılEvet hayatına sporu kesilimle katmalı azdahi olsa her gün yapmalı su içmek kadar önemli
00 YorumlaNeden sadece erkekler sorabilir miyim? Normal de tüm insanların yapması lazım.
00 YorumlaKatılıyorum sana. Gerçekten kaslı vücut her zaman daha iyidir
00 Yorumla
1 yılKeske senin vücudunuda görseydikde bu fikrine hak verseydim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖzellikle göbek olmamalı bence hiç hoş durmuyor kilo da orta ne çok zayıf ne çok kilolu kasta abartılmamalı çok kaba gözüküyor
01 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bişey olmalı yani milim milim tariflediğine göre? 🤣🤣
1 yılBen akşamları içiyorum
Bu spor sayılıyor mu hocam?
00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!