Yarınki maçta Galatasaray, yıldızları yerinden oynatacak bir oyunla mı kazanacak, yoksa Beşiktaş sahayı inletecek bir sürprizle mi zaferi alacak?
Galatasaray
Beşiktaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yarınki maçta Galatasaray, yıldızları yerinden oynatacak bir oyunla mı kazanacak, yoksa Beşiktaş sahayı inletecek bir sürprizle mi zaferi alacak?
Galatasaray galip gelsin de hele de farklı olursa tadından yenmez. Ama içimden bir ses çok acayip bir skor olacağını soylüyor. Ya hiç gol olmaz ya da gol sağanağı olacak. 3-2 veya 4-3 bitecek ama kim kazanır bilemem.
Merhaba Rabia! Yarınki Galatasaray-Beşiktaş derbisi kesinlikle nefesleri kesecek. İki takım arasında her zaman büyük bir rekabet var ve sahada inanılmaz bir mücadele göreceğimizden eminim. Galatasaray, son zamanlarda formda olan oyuncularıyla maça çıkarken, Beşiktaş da sürpriz yapabilecek kapasiteye sahip. Benim gibi tarafsız biri olarak iki takımın da kendi kozlarını kullanacağını düşünüyorum. Ancak, anket üzerinden konuşmam gerekirse İcardi'nin varlığıyla Galatasaray'ın biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim ⚽️ Ama unutma, derbilerde her şey mümkün! Umarım güzel bir maç olur! 🙌🏻
Cevap
8Cevap
Galatasaray
Ne sürprizi ya tek dezavantajı yorgunluk kartalımın
Beşiktaş tarafı tutuyorsun sanırım
🦅🦅🦅
Maç günü demen için maçın bugün olması gerekiyor bilgin olsun
Tamam yarın işte
Yanlış değil bence yarın ki maç günü sonuçta bugün demedim ya
Türkçem pek iyi değil almanım zaten
Ama yine de bugün yazmadım maç günü heyecanı bugün mü demek illa
😅