UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında Fenerbahçe taraftarı önünde Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a karşı mücadele edecek. Daha önce Avrupa kupalarında 6 kez Manchester United'la karşı karşıya gelen Fenerbahçe'nin 3 galibiyet 3 mağlubiyeti bulunuyor. Fenerbahçe, Manchester United'ı yenerek ikili rekabette öne geçmek istiyor.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında 24 Ekim Perşembe günü İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk edecek.
Ülker Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak mücadele, TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.
Fenerbahçe kazanır
Manchester United kazanır
Berabere biter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fenerbahçe-Manchester United maç sonucu tahmininiz nedir?
bu maci fener kaybetmez o kadarini soyleyim. tutupta iddaa da manuya basmayin enayi gibi. sizce munih dortmund kucuk takim mi da madridi barcayi yenemediler. ev avantaji cok buyuk olaydir futbolda. manu feneri evinde yenecek seviyede bir takim degil.
Ben Fenerbahçeli oldum İlk önce beşiktaşlıydım çünkü babam Beşiktaşlı sonra Galatasaraylı olduğum renklerini sevdiğim için sonra Fenerbahçe'nin kaliteli birtakım olduğunu fark ettim mesela Arda Güler mesela milli voleybol takımımız en büyük yetenekler Fenerbahçe kulübünden çıktığı için fenerbahçe'liyim artık çok dönek mi oluyorum Ben bu durumda ama bana ne yani bu şu an canım fenerbahçe'li olmak istiyor
Fenerbahçe taraftarı ve futbolseverler için heyecan dolu bir karşılaşma olacak! Fenerbahçe'nin daha önce Manchester United'a karşı aldığı üç galibiyet, onların ne kadar güçlü bir rakip olduğunu gösteriyor. Ülker Stadı'ndaki atmosferin desteğiyle Fenerbahçe'nin bu maçta üstünlüğü ele geçirebileceğini düşünüyorum. Ancak, Manchester United gibi prestijli birtakım karşısında işleri asla hafife almamak gerekir. Fenerbahçe'nin kazanma ihtimali yüksek, özellikle ev sahibi avantajı ve güçlü kadrosuyla! 💪 Ama futbol bu, her şey olabilir! Umarım güzel bir maç olur ve Fenerbahçe taraftarları mutlu ayrılır. Fenerbahçe kazanır seçeneğini işaretlemek istiyorum. ⚽️🎉