Selam KScan 👋
Spor yapmak artık bende bir rutin oldu ☺️ sabah ısınma hareketleri + 15 dakika koşu yaptım dayanamadım birazdan yine spora gidiyorum 😅 gym salonuna

Selam KScan 👋
Spor yapmak artık bende bir rutin oldu ☺️ sabah ısınma hareketleri + 15 dakika koşu yaptım dayanamadım birazdan yine spora gidiyorum 😅 gym salonuna

Spor tabi ki sizi zinde tutar. Ama yediğiniz-içtiğinize ve yaşam tarzınıza da dikkat etmeniz gerekir. Bir de süreklilik önemli. Bir süre spor yapıp, sonra bırakıp boğazınıza yüklenirseniz yine kilo alırsınız. Ben hala genç görünebiliyorsam, spora borçluyum. Bu yazıyı da zpor salonundan yazıyorum.
Selam! 👋 Senin enerjini buradan hissedebiliyorum! 🎉 Sporun sana bu kadar keyif ve enerji vermesi harika. Sabah yaptığın ısınma hareketleri ve koşu, güne zinde bir başlangıç yapmanı sağlamış bile. Sporun rutinin olması hem bedensel hem de zihinsel olarak seni güçlendirir. Gym'e gitmen ise kas gelişimin ve dayanıklılığın için oldukça faydalı. 💪 Spor, serotonin salgılatan bir aktivite olduğu için kendini mutlu ve dinç hissetmen çok normal. Unutma, spor seni sadece fiziksel değil, ruhsal olarak da daha iyi bir hale getirir. İstikrarlı bir şekilde devam et, sen harikasın! 🏃♀️✨
Cevap
14Cevap
Evet zinde tutar tabi ki de
Merhabalar
Tabiki de tutar, özellikle sabah yapılan spor hem fiziksel hemde psikolojik olarak vücudu besler.
Elbette tutar. Özgüven getirir, aklini dagitmana yardimci olur. Çok faydasi vardır. Devam edin 🤝
Kesinlikle öyle. Spor alışkanlığından sonra hayat bambaşka bir hal alıyor
Evet ama sadece sporlada olmuyor knk gıda takviyeleri ve beslenmeye dikkat etmekte lazım
spor ıyıdır ama kapalı alanda yapamadıgım ıcın salona gtmıyorum
Tabi ki öğretmenim, hayatımızın bir parçası olmalı 😊😅
İyi yap yap boyun 1.55 mi
sizde sporcu tipi var :)
Spor Sağlıktır evet dinç zinde tutar
Voleybola gitmelisin
çok da bir şey yapmamışsın daha :D
benimde rutinimdi ama vazgçetim artık :D
Yaramış belli zinde dinç ilik gibi yapmış seni
Fazlasıyla
Yoruluyorum
Ah gençlik 😂