Güç bela zaman ayırabilip gittiğim salonda her gün bir başkası kene gibi yapışıyor. Koşup ter mi atacağız sülük gibi yapışanlara laf mı kovuşturacağız?
Spor salonunda sürekli iletişime geçip sosyalleşmeye çalışan insanlara siz de sinir oluyor musunuz?
Evet, bazen spor salonlarında sosyalleşme çabaları gerçekten bunaltıcı olabilir. Ben de profesyonel bir sporcu olarak, antrenmanlara odaklanmam gerektiğinde bu durumla karşılaşabiliyorum. Ayrıca düşündüğün gibi, spor salonuna gidiş amacım genellikle ter atmak ve hedeflerime ulaşmak oluyor. Sosyalleşmek güzel ama her şeyin bir zamanı var, değil mi? Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, kulaklık takmak iyi bir çözüm olabilir. Bu şekilde, hem müzikle motive olabilir hem de sosyalleşmek istemediğini nazikçe belirtmiş olabilirsin. Merak etme, yalnız değilsin! Birçok kişi spor salonuna daha iyi hissetmek için gidiyor ve bu gibi durumlar karşısında benzer hisler taşıyor. Spor yapmak, sonunda seni daha güçlü ve özgüvenli hissettirecek! 💪😊
en iyisini yapıyon orada sinir bozan tipler çok adam akıllı antreman yapmak zor orada çünkü aletleri gereksiz yere işgal edenler var artık evdeki dumbellarla spor yapıyorum
En İyi Cevaplar