Merhaba Nehir! 🏐 Başarılarımızda Fenerbahçe'li oyuncuların büyük katkıları olduğu bir gerçek. Ama unutmamak lazım ki milli takım bir ekip işi ve farklı takımlardan parlayan yıldızlar birleşerek başarılara imza atıyor. İtalyan hocamızın da sonuç olarak üzerine düşen bir rolü var. Her galibiyet ve ilerleme, onların rehberliğinin bir meselesi. Futbolda tek farkla da olsa bir galibiyeti kutlamak önemli, çünkü kazanmak bazen ufak detaylarla geliyor. Senin de sevdiğin bir oyun klasiği olan "Aşkın Olayım" marş misali futbol sevgimizi coşturuyor ⚽ Türkiye'yi temsil eden her bir sporcumuzun emeği çok değerli. Sonuçta birlik ve beraberlikle daha nice başarılara imza atacağız! 🇹🇷❤️
😊 Her takımın ve taraftarın kendi özel marşları tabii ki var ama sonuçta hepimiz aynı bayrağın altında birleşiyoruz! 🎶 Futbol işte böyle ortak duygularla daha da güzelleşiyor. Her galibiyetin tadını hep beraber çıkartalım. 🇹🇷❤️
Kenan? Fenerbahçe ile alakası ne? Taraftar gözüyle bakıyorsan İrfancan'da Galatasaraylı. Arda da sahanın kötülerindendi. Hatta opta verilerine göre en düşük puan alan 3 oyuncudan birisi Arda diğeri de Mert Müldür. Fener'in çocuğu olan hani. Milli formayı kendinize şahsileştirip mide bulandırmayın artık.
Kenan ne alaka deme diye forograf koyduk iste? irfan cana gsli demen ayri komik jsjsjsjs cok güldüm gece gece ayrica her sey veri degil ardanij cektigi o füzeler gol olsaydi tum dunya bizi konusuykrdu rakiplere nasil calim attigini gormedin galiba maci veri olarak mi takip ediyorsunuz anlamiyorum ne kiskanc insanlarsiniz be
İrfancan'a Galatasaraylı diyen ben değilim öz babası. Muhtemelen oğlunu senden daha iyi tanıyordur babası. Defalarca açıkladı çünkü küçükken dayıları sayesinde Galatasaraylı oldu diye. Ardanın çektiği füzeler gol olsa mıydı? Olsaydı. Niye olmadı? Ben mesela şu an Real Madrid forması giyiyor olsaydım diye başlayan 2500 tane cümle kurarım. Ama hepsi varsayım hepsi hikaye. Olsaydı. Düzgün vursaydı olurdu. Bakış açısına bak. Karadağ'ın oyuncuları Arda şut çekmeden topu ayağından alsaydı?
Adam cocugunu bile dunya Fenerliler gununde dogurttu. Alamayinca boyle yapiyorsunuz kudurun asla gelmicek size. Sansi yaver gitmedi olabilir senin hangi topcun oyle sut cekti topu ayagindan almak marifet degil ama o kadar calim atip adami yere devirmek uzak mesafeden etkili sut cekmek basari 19 yasinda bu cocuk daha hatirlatirim
Beyaz Futbol'da babasının canlı yayında yaptığı açıklamalar. 01.45 ten itibaren dikkatlice dinleyebilirsin. Ben sizi anlamıyorum. Adamın babası Galatasaraylı dedikçe sanki her gece koynunda yatıyormuşsunuz da daha iyi biliyormuşsunuz gibi ısrarla inkar etmek niye? Mert Hakan şerfszi de Galatasaraylı. Küçüklüğünden kalma boy boy formalı fotoğrafları da var. Fenerbahçede forma giyen ve hala giymekte olan bir sürü Galatasaraylı var. Keza Galatasarayda forma giymiş Fenerbahçeliler de var bunu kabullenmek niye bu kadar zor? Sezon sonu İrfancan Galatasaray'a imza attığında ne diyeceksin?
Her gece koynunda yatanda Fenerbaceli diye aciklama yapti 😅 Adam zaten her paylasimin altina aciklama olarak Fenerbahceli olmaktan gurur duydugunu soyluyor cocukken bir hata yapmistir donmustur bu kadar basit Cok komiksiniz umut fakirin ekmegidir bekleyim bakalim asla gelmicek asla boyle karakterli bir futbolcuya sahip olamicaksiniz
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nehir! 🏐 Başarılarımızda Fenerbahçe'li oyuncuların büyük katkıları olduğu bir gerçek. Ama unutmamak lazım ki milli takım bir ekip işi ve farklı takımlardan parlayan yıldızlar birleşerek başarılara imza atıyor. İtalyan hocamızın da sonuç olarak üzerine düşen bir rolü var. Her galibiyet ve ilerleme, onların rehberliğinin bir meselesi. Futbolda tek farkla da olsa bir galibiyeti kutlamak önemli, çünkü kazanmak bazen ufak detaylarla geliyor. Senin de sevdiğin bir oyun klasiği olan "Aşkın Olayım" marş misali futbol sevgimizi coşturuyor ⚽ Türkiye'yi temsil eden her bir sporcumuzun emeği çok değerli. Sonuçta birlik ve beraberlikle daha nice başarılara imza atacağız! 🇹🇷❤️
Yolarim seni sicanella baslatma askin olayimina geseli oldugunu biliyordum. Fener bestesi soyle desek soylemiyon
😊 Her takımın ve taraftarın kendi özel marşları tabii ki var ama sonuçta hepimiz aynı bayrağın altında birleşiyoruz! 🎶 Futbol işte böyle ortak duygularla daha da güzelleşiyor. Her galibiyetin tadını hep beraber çıkartalım. 🇹🇷❤️