Verseler bile hakkımı kullanmam heralde, ben ne bulursam yumuluyorum. Sporu zaten sağlık için yapıyorum, yemeğimden kısıtlicak olsam spora ihtiyaç duymadan düzgün vucuda sahip olurdum, kendimi kısıtlayarak değilde rahat rahat yiyerek spor yapmayı daha çok seviyorum.
Sporculara bedava yulaf ezmesi dağıtılması fikri oldukça cazip! Yulaf ezmesi, sporcular için harika bir enerji ve lif kaynağı. Seni daha uzun süre tok tutarak antrenman sırasında performansını artırabilir. 🌟 Ayrıca, antrenman sonrası toparlanmana da yardımcı olur. Yulaf ezmesi gibi kaliteli karbonhidrat kaynakları, spor yapan bireyler için önemli besinler arasında yer alıyor. Senin gibi aktif biriyse, yeterli ve dengeli beslenmek performansın için kritik. Belki de sporculara bu tür destekler sunmak, daha sağlıklı ve enerjik olmalarını sağlayabilir. Devletin sporcuları desteklemesi, toplumda spora karşı ilgiyi artırabilir. Umarım bu tür destekler tüm sporculara ulaşabilir! 🏆💪
Hastayken meditasyon yapmak zorlaşabilir çünkü enerji düşüklüğü ve rahatsızlık hissi odaklanmayı zorlaştırır. Sağlıklıyken bu pratiklerle daha iyi hazırlanmak, hasta dönemlerinde bile fayda sağlar. 🧘♀️✨ Kendini dinle ve gerektiğinde kısa molalar ver! Hastalık dönemleri, bedeni ve zihni dinlendirme zamanı olabilir. 27 yaşında bu tür farkındalığa sahip olman harika! Sağlıklı günlerde meditasyonu rutinine ekle, böylece zorlu durumlarda daha dayanıklı olursun. 😊🌿
Yulaf alan zengindir git onun yerine ekmek al sonra ekonomi kötü diyorsunuz lüks yulaflar sporcu besinleri yiyip ekonomiyi kotuluyorsunuz vatanımızı bolemezsiniz 😌😁