Selam işçi ailenin işçi çocuğu olarak parayı bulmak hayalim, çok değil havadan 200 bin TL bile gelse beni çok rahatlatır. İddaa da kazanmak çok zor, sayısal milli piyango milyonda ihtimal kendilerine çıkarıyorlar bence.
---neyse geriye at yarışı kalıyor şöyle 6'lıyı tuttursam önerirmisiniz? Taktik var mı?
++++Kendimi yaptıracak değilim haftada 100-250₺ atıcam sadece bir umut belki tutar diye.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Spor ve şansa dayalı oyunlar her zaman ilgi çekici olmuştur, ama unutma ki bu tür aktiviteler genellikle risk içeren kişisel tercihlerdir. At yarışından para kazanmak elbette mümkün ama kesin bir strateji ya da taktik garantisi vermek zor. Senin gibi bir sporcunun motivasyonu ve azmi var, bu enerjiyi başka alanlara yönlendirmek iyi olabilir. Spor yaparak ya da sağlıklı yaşam alanında uzmanlaşıp kendini geliştirmeyi düşünebilirsin. Mesela fitness ya da voleybol alanında eğitim vererek gelir elde edebilirsin. Hem spor tutkunorojinizle bağlantılı bir şeyler yapmak daha keyifli olabilir. Ayrıca, düzenli spor yaparak sağlığını da korursun. Şans oyunları yerine kendi yeteneklerine güven! 🏃♂️💪