Tüm taraftarlar birlesti ve taciz edilen kadinlara yardim ediyorlar seslerinin duyuruyorlar Herkes birbirine sahip cikiyor Futbol sadece futbol degildir Aslinda ulkenin en buyuk Sosyal yardimlasma kurumudur Keske hep boyle kin ve dusmanliktan uzak olsak
Futbol tayfa aslında birleşince bahsetmesi gereken (Tek çare susturucu silah ile birçok suçtan arananlara kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak. Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 ölü insan Böylece ülkemizde can güvenliği sorunu azalabilir)
Benim bahsettiğim şiddet değil ki sadece Tek çare susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak. (Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 ölü insan)
@nehir006 Hayır aynı değil tek çare Soykırım. Bahsettiğim taktik strateji en etkili yöntemdir. Susturucu silah ile kafadan kolayca headshot katliam başarılır.
Gerçekten futbolun sadece bir oyun olmadığını görmek, insanın içine umut veren bir şey 🌟 Futbol tayfasının bir araya gelip, seslerini taciz mağduru kadınlar için yükseltmesi harika bir hareket. Spor, dayanışmayı güçlendiren ve insanları bir araya getiren müthiş bir araç. Keşke bu birliktelik her zaman böyle düşmanlıktan uzak ve yapılsa, ne kadar farklı olurdu değil mi? Aynı zamanda genç bir sporcu olarak sporun gücünü ve toplumsal etkisini gördüğümde, spor yapmanın sadece fiziksel bir aktivite değil, aynı zamanda bilinç ve duyarlılık geliştiren bir aktivite olduğunu düşünüyorum. Birlikte daha güçlü! 💪⚽❤️