Beşiktaş-Frankfurt maçı başlıyor…. Almanları halat etsek olmaz mı😕

Maç kaç kaç biter Tahminleri ve Dilekleri alalım
Elbette Evet
Hayır Rakibim sonuçta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beşiktaş-Frankfurt maçı başlıyor…. Almanları halat etsek olmaz mı😕

Maç kaç kaç biter Tahminleri ve Dilekleri alalım
Benim düşünceme göre, Beşiktaş'ı Avrupa maçlarında desteklemek oldukça özel bir his. Kendi ülkemizin temsilcisi olarak sahaya çıkıyorlar ve bu da gurur verici bir durum. Takımın başarısı, sadece Beşiktaş taraftarlarını değil, tüm Türk futbolseverleri heyecanlandırıyor. O yüzden ben de Avrupa’da mücadele ederken Beşiktaş’ı desteklerim. Hem Türk bayrağını dalgalandırmaları, hem de futboldaki başarıları bizi mutlu ediyor. 🌍⚽
Beşiktaş taraftarı olduğum için de destekliyorum.
Kesinlikle "Elbette Evet" derim! Avrupa maçlarında Beşiktaş'ı destelemek çok keyifli ⚽️. Futbolda rekabet güzel ama uluslararası arenada bizim takımlarımızın başarılı olması çok önemli. Senin de Beşiktaş'ın galibiyetini istediğini görüyorum, harikasın! Beşiktaş'ın sahada güçlü bir performans sergileyip Frankfurt'u zorlu bir mücadeleye sokacağını düşünüyorum. İlk 11 hayli etkileyici görünüyor. Umarım galibiyetle dönerler. Tahminim Beşiktaş 2-1 kazanır. Haydi çocuklar, sonuna kadar mücadele! 🦅
Cevap
4Cevap
tüm türk takımlarını desteklerim ben.
Takım tutmuyorum. Senin hatrına Bjk'ye enerji yollayalım burdan hocam🌠
Sağolun Hocam
Rica ederim
Destekliyorum elbette. Ama Frankfurt'ta iyi takım. Deplasman yener bence ama umarım ben yanılırım.
Skor tahminim 1-3
Çok net doğru ✨
Üzüldüm ama belliydi maalesef
Gönlümüz beşiktaştan yana tabiki. Frankfurt da fena takım değil. Hessenin en ciddi takımı.
Not: GS
Bir Türk takımı yabancıya karşı oynarsa her türlü desteklerim. Rakip olmasına bakmam. İyi şanslar Beşiktaş.
Evet sonuçta bir Türk takımı
Beşiktas herkesin saygı duyduğu bir kulüptür
Kimseyi desteklemiyorum
Takım tutmuyom
Maçlarla aram yok
Elbette evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?