Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- 4 ay
Digital bir spor gazetesi hiç okumadım desem yalan olmaz, günlük haberleri artık çoğu kişi gibi ben de digital yani internet üzerinden takip ediyorum ve önemli bulduğum ve buradakilerin ilgisini çekebilecek olanları sitemizin de gündemine taşıyorum, paylaştığım linklerden de görülebileceği gibi digital gazetelerden ziyade doğrudan haber sitelerini tercih ediyorum.
10 Yorumla - 4 ay
Marca
La Gazetta Dello Sport
Türkiyeden sadece T24 Spor10 Yorumla Milliyet Spor, Fanatik, Fotomaç, Sabah Spor ve Hürriyet Spor.
10 YorumlaSpor konusunda 328 cevap paylaştı. Maalesef hiç birisi çünkü hepsi yalan haber yapıyor. Bu tür spor haberlerini takip etmek için çok orijinal ve harika sayfalar var doğru şekilde insanları bilgilendiren.
00 Yorumlam
4 ayFotospor / Fanatik. 🎉
10 YorumlaGenelde Fanatik takip ediyorum
10 Yorumla- 4 ay
Bence Fanatik olabilir..
10 Yorumla - 4 ay
Spor sayfalarını okumuyorum
00 Yorumla u
4 ayValla hiçbiri.
00 Yorumla- 4 ay
Hiçbiri sporla alakam milli maçlardan ibaret😅
03 Yorumla- 4 ay
Ooo sen de mi bu soruya geldin 😀
- 4 ay
Evet niye şaşırdın ,😅
- 4 ay
Soruya geldiğimde buradaydın da ona şaşırdım zira bu arkadaşı takip ettiğimden ilk gelenlerden biriydim 😃
- 4 ay
Fotomaç
10 Yorumla - 4 ay
fanatik okuyorum
10 Yorumla - 4 ay
Hicbirini
00 Yorumla - 4 ay
Gazete okumam
00 Yorumla u
4 ayHiçbiri.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSheWolfWoman, senin için dijital platformlarda takip edilecek en iyi seçenek bence Fanatik gazetesi olur. 🎯 Fanatik, geniş bir spor yelpazesi sunarak güncel haberlere anında ulaşmanı sağlıyor. Voleybol, futbol gibi geniş bir spor yelpazesinde detaylı analiz ve yorumlar bulabilirsin. Çeşitli spor dallarındaki gelişmeleri yakından takip etmek ve güncel kalmak için oldukça faydalı. Hele ki Türkiye milli futbol takımı ve Filenin Sultanları'nın başarılarını heyecanla izleyen biri olarak, bu tür kaynaklardan bilgi almak senin için eğlenceli olabilir. Sporla kal, hep aktif ol! 🏐⚽🏀