+1 yılBalık avlamakla ilgili kurallar vardır. Bunların bazıları kanunlaşmıştır. Bu kural ve kanunlara uyacak, balıklara veya hayvanlara eziyet etmeyecek, balıkları üreme zamanlarında avlamayacak, av sırasında doğayı ve özellikle denizi kirletmeyecek, tam tersi koruyacak ise, balık avlamak bir hobidir. Kaldı ki, besin olarak da balık önemli bir gıdadır. Ancak yukarıda sayılan kurallara aykırı hareket edildiği takdirde, balık sevilen bir gıda olsa da, bu tek kelimeyle fahşete dönüşür ki, bu konuda belki bazı doğa haberlerine de konu olan balina avlaya bazı Japon balıkçıları ile fok balığı avlayan bazı Kanadalılar örnek verilebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılinsanlık bunu anlamak için cok geride masum bir canlıyı katletmenin hiçbir mantıklı acıklaması olamaz doğanın kuralı bu diyenler olur ama biz hayvanlar gibi iç güdülerimizle yaşamıyoruz aklımı var hadi onu gectım doğanın kuralı bu olsa madem öyle neden doğayı katledip kapitalist düzende yasıyoruz
00 Yorumla
+1 yılsaka kuşu hastalıkları varsa bu hayatta :D balık neden olmasın? Bende de inek var :(
223 Yorumla- +1 yıl
:)) hayır var dedim sadece :D hayvanları severim küçükken çekirge avlardım sonra bacaklarını kırardım 'Pişmanım' ..
- +1 yıl
:(( Küçüktüm artık kırmıyorum
- +1 yıl
:D ahaha baksana 22 olmuşum :D :D
- +1 yıl
:D tamam niye kızıyosun
- +1 yıl
pekala :))
- +1 yıl
teşekkür ederim :))
- +1 yıl
:)) bilmem
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
Saka kusumu eskiden ucanla kaçan kurtuluyodu benden simdi ucanla kacanda kurtulamiyo dur bir arti vereyim sana e. i. g secilmissin :-D
- +1 yıl
:D Sağol @excalibur1
- +1 yıl
@cashelk :D teşekkür ederim.. @Byfener :D kötü bir şey söyledin sanırım
- +1 yıl
@sibelsibel1 baksana 22 lık olmusum yazıyordu yorumlar bende nık var yazdım kotu bısey degıl canım ınek 22 sandım..:) :)
- +1 yıl
@Byfener :D tamam şimdi ne demek istediğini anladım teşekkür
- +1 yıl
rica ederım canım k. bakma kabalık etmek ıstemez... @sibelsibel1
+1 yılilk defa böyle birşeyin varlığını okuyorum. daha neler öğreneceğim :D
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
+1 yılbir yerden sonra yaşam biçimi halıne gelıo daha amatorsun sanırım dewam edersen iş cok farklı boyutlara gecıo biz satıoruz vurduklarımızı deniz levrenın kılosu 80 tl bu balıkhane fıyatı :D kılosunu 80 den alıo bızden :D
balıkcıılarda goruduklerın kültür levregı ınanma denız derlerse :D00 Yorumla
+1 yılCaparim kopunca cilgina dönüyorum kayiklar kopariyor balik yerine başka ssyleei oldurecek oluyorum. birde geliyor benim onume atiyor misinalar karisiyor gelde cildirma gitmiyorum artik.
Kefal yerine marti kalkan yerine vatoz yakalamistik ordanda biraz sanssizlik var :)01 Yorumla
+1 yılÖldürme iç güdüsü saglıklı bir beyinde yer alamaz. Tabii ki hastalık. Biraz empati yap sana iğne batsa on gün yatarsın... Niye vahşete bu kadar meraklısınız?
16 Yorumla- +1 yıl
Ekmek yiyebilirsin balık katletmeden de.
- +1 yıl
Yerken löpür löpür götürüyorsun ama, şimdi ''ben bitki yiyorum yea'' dersen onların canı yok mu?
- +1 yıl
Yemediğim için löpür löpür götürmüyorum. Evet bitki yiyirum da canlıların sınıflandırılması ilkokulda anlatılan bir konu şimdi ben sana bunu anlatırsam kendi eğitimime hakaret.
Neyse anlatayım, bitkilerin onlara acı çektiren kas sistemi yok. Sen bir bitkiyi zıpkınla avlamıyorsun. Kaldı ki genel de ağacı sökmeyiz yemek yerken, ağacın bize sunduğu meyveyi yeriz :) o da cansız zaten.
balık ve balıkcılık hastalıktır karadenizli olarak söylüyorum. bu hobi değil bence hobi olarak yapıyorum diyen özentilikten yapıyordur denize aşık değilsen bunu hobi olarak yapmazsın fobi olur o adamda
00 YorumlaBalık hem bir hastalık hemde hobidir. Hele zıpkınla o balığı takip edip en sonunda yakalamanın tadı, VAZGEÇİLEMEZ :D
01 Yorumla
+1 yılİnsan gereksinimi kadar avlanırsan süper bir hobi ama bir martı ihtiyacı kadar avlanıyorsan hastalık derim :)
00 YorumlaBende cok zevk aliyorum. Bogazda, gölde oltayla tutuyorum bazen sisme botla aciliyorum.
02 Yorumlaİlk hobi olur, sonradan hastalığa dönüşür Mazallah.
10 Yorumla
+1 yılÇok sevdiğim bi' hobidir balık tutmak..
Hele ki, dalış yapıp zıpkınla avlanmak bi' başka güzeldir..00 Yorumla
+1 yılBalık avlamak kişiye göre değişir. Kimi insan vardır birşeyi kafaya taktımı ondan o ahstalık olur. O tür kişiler için hobi olmaz hastalık olur.
00 YorumlaGenelde emekli insanların yaşlanınca yapacağı keyifli etkinliktir :)))
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var boyle seylere, zaman kaybi bence kendine kattigin bir sey yok zevk dışında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyiyorsa müren balığı yakala :D
www.adrasanbalik.com/.../...ELI-BALIKLAR-MUREN.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhobı
kaldıkı ınsan oğlu var olduğundan berı ıç güdüsel olarak avlanır. ınsanlığın başlangıcında bu vardı ve hayat böyle devam ettı nasıl suyu şişeden içmek iç güdüsel bır durumsa avlanmakta böyle
avlanmak demek ılla öldürmek değildir.01 YorumlaSpor konusunda 360 cevap paylaştı. balık avlamak insanın ölmeden önce defalarca yapması gereken bir güzellik:)
00 YorumlaHobi olarak başlar, hastalık şeklinde devam eder : )
00 Yorumlabence seninki hastalık , ben ayda yılda bir kere gdiyorum tutuyorum 2-3 bişey geliyorum :) bu hobi işte
00 YorumlaBende de bir ara bağımlılık olmuştu :) babamla ava çıkıyorduk her gun zipkinla
023 YorumlaHobidir. Bende çok severim. Küçükken bilmediğim kayaların altına elimi sokup yakalamaya çalışırdım ne çıkacağını bilmeden
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde gece 1 de yola çıkıp botla ya da tekneyle balığa gidiyorlar
11 Yorumla
+1 yılBir ara havalı tüfeğim vardı, gördüğüm şeye ateş ediyordum. İnsanın temel iç güdüsü kan dökmek gerçekten. Silah kayboldu bu huyum da kendiliğinden kayboldu.
00 Yorumlaayda bir gidiyosa hobi ayda 5-6 defa gidiyosa hastalık
00 Yorumla
+1 yılHobi bro bizde hafta sonlari duramayiz tavsan avi ordek balik tilki. cikarsa onuda vuruyoz :)
03 Yorumla- +1 yıl
Tavsan cikmyinca mecburen ates ediyoz :) yakinda safariye cikacaz :)
Bence fakirlik hazır tutulmuşu varken ne gerek var dimi :))
01 YorumlaBoş duranı allah sevmez en güzelini yapıyosun boş boş yüzeceğine av iyidir rastgele
01 Yorumla
+1 yılzıpkınla avlanmak yasak türkiye genelinle biliyosun demi dicemde salladıgın yok
02 Yorumla- +1 yıl
dostum bir yanlışın var. fener kullanarak avlanmak yasak, scuba + zıpkın yasak ama sadece zıpkın yasak değil. ha bir yasak daha var zıpkınla vurduğun balığın satışıda yasak. ama istediğin gibi ye. bkz. www.tssf.org.tr hatta zıpkınla balık avı yarışmaları bile düzenlenir.
ahtapot avlaması oldukça eğlenceli oluyor tabiki hobi
00 Yorumlazaman öldürmece... hobi de değil hastalık da. tamamen merak işi heves işi...
00 Yorumla- Spor konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılAv bir hobi tarzinda hastalik.. kisi bundan vazgecemiyor misal babam..
00 Yorumla
+1 yılhobinden hastalığa geçtiyse tek kurtulma yolu ölmek derim
00 Yorumla
+1 yılniye hastalık olsunki tamamen hobi bende arabalara çok düşkünüm hastamıyım şimdi.
01 YorumlaBeleş olduğunu düşünenlerde hastalık sosyal aktivite amaçlı yapanlar için ise hobi
00 Yorumla
+1 yılHastalik bnce amabide kendi emegini garcadgin biseyi yemrsi cok guzel oluyorr :))
00 Yorumla
+1 yılBu soğukta köprüde falan zevkine balık avlayanlar hastadır yani.
00 YorumlaHobi bence zevklide oltayla ayri bir zevkli zipkinlada :D Bilinçsiz Avlanmaya Hayirrrr
00 YorumlaBendede saka kusu hastalik mesela ama sadece bir merakla baslamisti
00 YorumlaHobi olarak başlar hastalık haline gelir sezon açılınca haftasonlarını zor getirirsiniz kafayı yersiniz tatil günleri için
00 Yorumla
+1 yılsen ruh hastsısın denize zıpkınsız giremiyom nedir la :D
00 Yorumla
+1 yılKim isinde hobi kiminde hastalık mesela ben hiç sevmem
00 Yorumla
+1 yılBazılarına göre hastalık bazısına göre hobi eğlence
00 Yorumladunyanın en iyi katilleri kücük zararsız hayvanları kesip biçerek başlamış işe.
00 YorumlaMutlu olduktan sonra hastalık olsa kaç yazar hobi desen kaç yazar önemli olan zevk alıp eğlenebilmek
00 Yorumla
+1 yılBaliklarin sucu ne? isimli filmimize yok mu alkis ♡
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaş frın doğayla mücadele için çok zayıfsın sarpa vurmakla olmaz avcılık zıpkıncılık ;)
01 Yorumla- Spor konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarda hobiydi benim için sonra hastalık haline geldi. Özellikle bıldırcın ve alabalık avı.
00 Yorumla kişiye göre değişir belli bir zamandan sonra hastalık oluyor
00 YorumlaHayattan birkarsan mutlu olmak icin nalik avina git mutlu ol
00 Yorumla
+1 yılsabır gerektirdiği için hiç sevmem :D hobi diyelim
011 Yorumla- +1 yıl
bide o zıpkını çekmesi var tabi :D
- +1 yıl
bunun için göğüs çalışacaksın :D
- +1 yıl
body ayrı bişey onu geç :D sakın body le karıştırma :D
- +1 yıl
bu havada bende gelişemem de bak sen spor salonlarında başlayabilirsin ben evde devam ediyorum günlük 108 şınav 9 setten 12 şınav 30 saniye aralık iyi kol kası ve göğüs kası yapıyo tavsiye ederim :D
- +1 yıl
para verdiğin için gitmek zorunda kalırsın o yüzden öyle hissedersin " kalk len mal " derse sana beynin para için kalk der unutma :D
+1 yılsana poseidonun zıpkını lazım kardeş.
sasasaas01 Yorumla
+1 yılHobi olarak başlayan bir hastalıktır kendisi
00 Yorumla
+1 yılher ileri hobi hastalık olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
iyi :)
heyyyy harıkasın dostum şekıl çocuk?
00 YorumlaHobi hemde cok eglenceli baslamalisin bence
00 Yorumla
+1 yılBağımlılık kesinlikle :)
11 Yorumla
+1 yılHobidir ya hastalık olacağını düşünmüyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSörvayvıra git
31 Yorumla
+1 yılZıpkının ucunu neden kendine doğrulttun :))?
00 YorumlaHobi kimileri için yaşam tarzı
00 Yorumla
+1 yılAşırı olmadığı sürece hobi.
00 YorumlaHobi olarak baslarsin hastaliga donusur :D
21 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam