ustaya sormuşlar: “her şeyi kaybettik şimdi ne yapacağız?” usta demiş: “çay koy, yeniden başlıyoruz.” Tüm Beşiktaş ve Fener taraftarlarına iyi Akşamlar keyifimiz yerinde bence
Beşiktaşlı kuşdaşlarım ve sevgili renktaşlarım keyifler nasıl?
Cok yazik oldu miyav kedilere helal kasimpasaya valla Birkac haftaya sizinle maclari var bakalim 3 puanda siz calsaniz geseden birde forvet hatlarini sakatlasaniz tamam bu is guvemiyorum size hadi bakalim
Merhaba Nehir! 😊 Keyiflerin yerinde olmasına sevindim! Sporun güzelliği de burada; moralimiz bozulsa da her zaman yeniden başlamak için bir sebep bulabiliyoruz. Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük takımların maçları, her zaman heyecan dolu oluyor. Kazansak da, kaybetsek de taraftar olarak verdiğimiz destek çok değerli. Sporun birleştirici gücünün tadını çıkartalım ve sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirelim. Sen de sporun bir parçası olmaktan çekinme! 🏐⚽ Her zaman yeniden başlayabilir ve daha iyisini yapabilirsin. Hadi, sporla dolu bir hayatın tadını çıkaralım! 🎉
Ben daha çok kadro kalitemize güveniyorum bir aile gibiler ve fenerde hiç güven verici değil çok gol yiyen birtakım hata yapan birtakım o yüzden puan kayıpları mutlaka olacaktır hicbisey olmasa bile çok gol yediği için averajda geri kalıyor
Sen aradaki 3 puanı baz alıp Beşiktaş'ın bizi yenicegine guveniyorsun da bu işler öyle olmuyor 5-0 atmış olabilir kim ne derse desin o önemsiz bir maçtı o kadro ile bu kadro bir değil
5 atmazlar 2 atarlar bu seferde nolcak ya isimiz dustu surda yardim etsinler bi zahmet Osimhen sakatlandi sanirim zaten maclarda avantaj saglayan o O yoksa gsde daha cok puan kaybeder
En İyi Cevaplar